Profile cover photo
Profile photo
Syro Business Design
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
Folosind serviciile Syro Business Design afacerea dumneavoastră va deveni o superafacere!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
V-ati intrebat vreodata care este seminificatia web design-ului si cum acesta a evoluat?
Daca DA, mai jos aveti raspunsul la aceste intrebari wink emoticon
Add a comment...

Post has attachment
Copywriter nou :) , articol nou! Ce parere aveti despre sfaturile oferite de catre Iulia?
Add a comment...

Post has attachment
#‎AquoteAday‬ ‪#‎GreatWork‬
Photo
Add a comment...

Post has attachment
5 mituri despre promovarea SEO care nu-și au locul în 2015

Un website minunat cu un conținut extraordinar, dar pe care nu-l găsește nimeni e ca un supermarket bine aprovizionat într-un oraș părăsit. Degeaba îi deschizi ușile zilnic, că nu-i calcă nimeni pragul și nu trece mult până dă faliment.
De aceea, promovarea SEO este esențială în orice strategie de marketing online. Optimizarea te ajută să urci în motoarele de căutare, să obții mai multă vizibilitate și vizitatori și, de ce nu, chiar și mai mulți clienți. Mai mult decât atât, SEO facilitează accesul publicului tău țintă la conținut relevant și folositor.
Având în vedere că algoritmii Google sunt în continuă schimbare și tărâmul optimizării pentru motoarele de căutare poate fi un labirint de păreri și sfaturi, astăzi vorbim despre câteva mituri legate de acest subiect. Sper să te ajute, pe de o parte, să nu-ți irosești eforturile pe strategii inutile și, pe de altă parte, să te îndrepți spre o optimizare care funcționează în 2015.
Mitul 1: Cu cât mai multe cuvinte cheie, cu atât mai bine
Unul dintre primii pași în optimizarea SEO este, de obicei, identificarea cuvintelor cheie de pe domeniul pe care vrei să “crești” și utilizarea lor ca bază pentru o strategie de conținut.
Faptul că acum câțiva ani cuvintele cheie erau esențiale atunci când Google determina relevanța conținutului a condus la practica de a folosi aceste cuvinte cheie foarte des în conținut – de multe ori în defavoarea calității, relevanței și cursivității.
Realitatea
Cuvintele cheie sunt în continuare esențiale ca punct de pornire, dar nu trebuie să abuzezi de ele. Google te poate chiar penaliza dacă observă o densitate prea mare de cuvinte cheie pe un website.
Noii algoritmi Google favorizează scrisul cursiv, natural, care folosește cuvintele cheie doar acolo unde au sens. Mai mult, nu trebuie să folosești întotdeauna cuvântul cheie exact. Google recunoaște sinonimele și contextul, astfel încât informația și relevanța devin cele cu adevărat importante.
Mitul 2: Cu cât mai multe linkuri, cu atât mai bine
Ca și în cazul cuvintelor cheie, mitul abundenței de linkuri a rămas din vremurile când Google era, să zicem, mai rudimentar în metodele sale de clasificare a paginilor. În urmă cu ceva timp era la modă practica de a obține cât mai multe linkuri, indiferent de proveniența lor. Ba chiar au apărut și așa-numitele “ferme de linkuri”, adică rețele de website-uri conectate unele la altele, în încercarea de a păcăli Google și de a urca în căutări.
Realitatea
Bineînțeles, Google s-a prins de șmecherie și a început să penalizeze linkurile de umplutură și să ia în considerare doar linkurile de calitate – adică acele linkuri care vin din website-uri cu reputație bună, din articole relevante ș.a.m.d.
Așa că nu trebuie să aduni linkuri cu orice preț. Este mult mai important să relaționezi cu website-uri serioase din domeniul tău și să construiești colaborări care-ți aduc linkuri de calitate, pe termen lung.
Mitul 3: De SEO se ocupă IT-iștii
SEO sună ca ceva de care ar trebui să se ocupe departamentul de IT, nu? Până la urmă, ce știi tu despre algoritmi Google, meta tag-uri, on-page și off-page?
Realitatea
E adevărat că, parțial, implementarea SEO ține de developeri, însă de optimizare trebuie să se ocupe în aceeași măsură și echipa de marketing și conținut. În primul rând, după cum am discutat la Mitul 1, conținutul de calitate și relevant, creat pornind de la cuvintele cheie, este esențial. În al doilea rând, de la Mitul 2 citire, trebuie să construiești relații cu alte site-uri din domeniu.
Optimizarea SEO este o colaborare continuă între cei care dezvoltă un website din punct de vedere tehnic și între cei care se ocupă de conținut și promovare.
Mitul 4: Poziția în Google este totul
Având în vedere că primele trei link-uri din căutări primesc cele mai multe click-uri și că peste 70% din internauți nu trec niciodată de prima pagină din Google (sursa: Hubspot.com), poziția în motoarele de căutare este într-adevăr importantă.
Realitatea
Pe de altă parte, degeaba ești în top dacă vizitatorul ajunge la tine pe pagină și nu găsește ce-l interesează. Cu alte cuvinte, dacă faci din optimizarea SEO un scop în sine și compromiți pe partea de calitate și relevanță, nu câștigi mare lucru.
Poziția în Google este doar primul pas din strategia de atragere a traficului tău ideal. Odată ce te-au găsit, este nevoie să le menții atenția cu ceva de valoare (conținut, ofertă etc.) și să te le câștigi încrederea.
Mitul 5: Pot și fără SEO
Până la urmă, de ce să-mi bat capul cu chestia asta complicată pe care nici nu știu exact cum s-o pronunț? Am suficientă promovare prin social media.
Realitatea
Fără pagini indexate pe domeniul tău și fără să fii prezent pe primele pagini din Google, este foarte greu să menții un nivel ridicat de trafic. Da, poți promova pe social media (unde, mai nou, trebuie să plătești pentru rezultate), dar fără un sprijin din motoarele de căutare te vei lupta mereu cu morile de vânt.
O indexare bună în Google îți garantează practic, pe termen lung, un flux de vizitatori interesați de ceea ce ai tu de oferit. Iar dacă îi întâmpini cu conținut de calitate, care le oferă soluții la probleme, îi poți transforma cu ușurință în lead-uri și clienți.
Probabil că aceste 5 mituri și schimbările în materie de SEO din ultimul timp pot fi sintetizate în trei cuvinte: calitate nu cantitate.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
De ce am nevoie de publicitate prin AdWords?
Google AdWords este una din cele mai accesibile metode de promovare online, principalul avantaj constand in afisarea reclamelor in momentul in care vizitatorul deja doreste sa cumpere produsul/serviciul pe care il comercializezi.
7 beneficii ale publicitatii prin Adwords
Iata o serie de avantaje ale publicitatii prin Google Adwords:
1Reclama ta apare doar persoanelor interesate.
Anuntul tau apare doar atunci cand o persoana cauta produsul sau serviciul tau. Prin AdWords poti targeta eficient audienta.
2Reclama ta apare doar atunci cand clientul are nevoie.
Anuntul apare doar daca se potriveste cu ceea ce cauta utilizatorul, el nu va fi afisat persoanelor ce nu sunt interesate, asa cum se intampla in cazul reclamelor difuzate prin televiziune, bannere etc. Putem spune ca reclama ta va fi afisata la momentul oportun.
3Poti masura impactului campaniei.
AdWords este un sistem prin care poti masura impactul campaniei, ai acces la informatii precum numarul de utilizatori ce au vazut anuntul tau, ce parte din ei au accesat site-ul si in final s-au transformat in cumpararatori.
4Vei putea analiza comportamentul persoanelor ce iti viziteaza site-ul.
Avand acces la astfel de informatii iti poti schimba strategia oricand, luand decizii in functie de rapoartele ce evidentiaza fapte concrete si nu in functie de intuitie.
5Modificarile efectuate sunt vizibile aproape imediat in sistemul de cautare.
Sitemul functioneaza rapid, este nevoie doar sa pui in circulatie campania si in cateva minute apare in reteaua Google. De asemenea, in momentul in care faci modificari ele sunt vizibile rapid in sistemul de cautare.
6Ai control asupra bugetului: tu decizi care este bugetul acordat campaniei.
Nu exista un cost minim care trebuie investit in AdWords. De altfel, daca vei considera de cuviinta, poti opri campania in orice moment.
7Plata pe click/ plata pe vizitator.
Platesti doar cand un utilizator iti viziteaza site-ul prin intermediul reclamei. Practic platesti doar pentru persoanele interesate de produsele tale.
Add a comment...

Post has attachment
Tendinte in marketing si brand 2015
1. Toata lumea la fel
Consumatorii se vor astepta la produse, servicii si experiente mult mai personalizate si imbunatatite.
2. Tehnologie umana marita
Telefonia mobila si digitala in toate formele ei va alimenta sentimentul de imputernicire si posibilitati pentru consumatori.
3. Brandul va deveni emotional
Brandurile de succes vor trebui sa identifice valorile emotionale in categoriile lor si sa le utilizeze ca baza pentru o pozitionare, diferentiere si autenticitate semnificativa.
4. Autenticitate online
Avand in vedere ca asa zisul ,,Internet al tuturor lucrurilor” se va maturiza, consumatorii se vor astepta la o securitate sporita cand vine vorba de datele personale la o achizitionare.
5. Diferentiere brand
Asteptarile ridicate ale consumatorilor vor afecta si perceptia asupra serviciilor sau produselor. Brandurile trebuie sa se diferentieze si sa se prezinte cu ceva semnificativ, emotional si important pentru consumatori.
Add a comment...

Post has attachment
Pregatiri 2015 – Business style
Fie ca lansezi sau dezvolti o afacere ai nevoie de un plan de afaceri. Planul tau o sa reprezinte harta catre succesul pe care vrei sa-l atingi. Intrebarea nu ar trebui sa fie daca scrii un plan de afaceri ci cum sa scrii acel plan care sa-ti aduca compania acolo unde ti-ai dorit.
Inainte sa te apuci de scris trebuie sa raspunzi la cateva intrebari esentiale pentru fiecare segment din planul de afaceri:
1. Analiza companiei
Ce servicii sau produse oferi acum si ce o sa dezvolti sau oferi in viitor?
2. Analiza industriei
Cat de mare este piata pe care activezi si ce shimbari crezi ca va suferi?
3. Analiza competitiei
Cine sunt competitorii tai si care sunt slabiciunile si avantajele lor cheie?
4. Analiza clientilor
Care este profilul clientului tau? Ce necesitati au clientii tai?
5. Planul de marketing
Cum planuiesti sa ajungi la clientii tai? Ce tactici promotionale si strategii de marketing vei folosi?
6. Echipa de management
Cine iti conduce echipele in momentul de fata si la ce departament ar trebui sa faci angajari pentru a beneficia de oportunitatile aflate in fata ta?
7. Planul de operatiuni
Care este planul tau de actiune? Care sunt pasii pe care vrei sa-i indeplinesti pentru a stabili targetul pe care ti la-i propus?
8. Planul financiar
In ce segmente trebuie sa investesti? Dispui de fonduri suficiente pentru aceste segmente?
Add a comment...

Post has attachment
Primele magazine online din Romania
Este greu de amintit cand au aparut primele magazine online acuma cand avem Emag, Tocmai.ro, etc. dar totusi un inceput au avut si ele candva, chiar inainte sa apara Google.
Astfel, in anul 1997 a fost lansat primul magazin online e-commerce din Romania de catre cei de la PC Net. Acesta se numea cybershop.ro si comercializa CD-uri cu muzica. Acesta a fost piatra de temelie a comertului online din tara noastra. Au mai fost cateva incercari firave apoi, cu site-uri precum eShop.ro sau AllOnline.ro, dar primul site de succes din această categorie a fost eMania.ro, ce a fost lansat la data de 14 septembrie 2000. A aparut apoi si primul site ce comercializa produse IT, magazinultau.ro, site lansat de catre retailer-ul Best Computers. Tot prin anul de gratie 2000, cei de la NetBridge au lansat cunoscutul site Okazii.ro, acesta fiind primul site de licitatii online din tara noastră. Apoi în decembrie 2001 a aparut emag.ro, cel mai mare magazin online din prezent.
La inceput a fost greu pentru toata lumea. Unii au rezistat, altii au cedat pe o piata care se afla în faza incipienta în Romania. In acea perioada, foarte putini aveau internet in propriile case, majoritatea tinerilor utilizand celebrele “internet café-uri” sau “net café-uri”. Totusi, majoritatea utilizau aceste net café-uri pentru entertainment si mai putin pentru achizitii de produse online, mai ales ca in acea perioada exista o neincredere ridicata in acest tip de comert.
okazii.ro avea doar vreo 7000 de vizitatori unici pe saptamana si o rată a tranzactiilor de 72 pe saptamana in 2001 (in timp ce in prezent, okazii.ro are peste 11 milioane de vizite pe luna si peste 2,9 milioane de produse puse la comercializare).
Mergand putin in timp, gasim informatii care ne spun ca abia in 2004, RomCard împreună cu Visa si MasterCard, au implementat standardul de securitate 3D Secure, moment in care piata romaneasca de comert online a trecut la un nou nivel: plata cu cardul direct online. Si in acest caz, inceputul a fost timid, primele astfel de tranzactii realizandu-se in luna februarie 2004. Statistic vorbind, in primele 7 luni de e-commerce securizat, s-au realizat doar 3.106 tranzactii, un numar infim, comparativ cu numarul tranzactiilor din zilele noastre.
Cam asa a aratat inceputul comertului online in tara noastra, un inceput greoi, anevoios pe alocuri, dar care astazi este un comert puternic, sanatos si cu mari perspective pentru viitor.
Dacă ai nevoie de ajutor sau de o campanie de internet marketing cu social media marketing și Search Engine Optimisation (SEO) ne poți găsii pe www.syro.ro
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded