Profile cover photo
Profile photo
+αίσθηση - χώρος σωματικής ευεξίας & θεατρικής έκφρασης - Studio yoga, pilates
6 followers -
Δραστηριότητες ενηλίκων με σκοπό τη σωματική, νοητική & ψυχική ευεξία, καθώς και δραστηριότητες για παιδιά με δημιουργική προσέγγιση.
Δραστηριότητες ενηλίκων με σκοπό τη σωματική, νοητική & ψυχική ευεξία, καθώς και δραστηριότητες για παιδιά με δημιουργική προσέγγιση.

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Added photos to έκθεση ζωγραφικής "Κινησης Απόηχοι" της Μαρίας Νάγιου.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
Μια έκθεση ζωγραφικής πλήρως εναρμονισμένη με το περιβάλλον της. Έργα εμπνευσμένα από τη γιογκα και συνδυασμένα με τη δυναμική των γραμμών και των γεωμετρικών σχημάτων που αφήνει πίσω της η κάθε κίνηση. Μετά από ένα χρόνο, λοιπόν, η +αίσθηση φιλοξενεί ακόμα μια δουλειά μου, που ελπίζω αυτή τη φορά να σας ταξιδέψει και να σας γεμίσει ενεργειακά. 

Εγκαίνια : Σάββατο 27 Μαΐου στις 8:30 μμ 

Διάρκεια Εκθεσης: Σαβ/κο 27-28 Μαΐου 7-9 μμ
Σαβ/κο 3-4 Ιουνίου 7-9μμ
Κυριακη 11 Ιουνίου 7-9μμ
έκθεση ζωγραφικής "Κινησης Απόηχοι" της Μαρίας Νάγιου
Μια έκθεση ζωγραφικής πλήρως εναρμονισμένη με το περιβάλλον της. Έργα εμπνευσμένα από τη γιογκα και συνδυασμένα με τη δυναμική των γραμμών και των γεωμετρικών σχημάτων που αφήνει πίσω της η κάθε κίνηση. Μετά από ένα χρόνο, λοιπόν, η +αίσθηση φιλοξενεί ακόμα μια δουλειά μου, που ελπίζω αυτή τη φορά να σας ταξιδέψει και να σας γεμίσει ενεργειακά.  Εγκαίνια : Σάββατο 27 Μαΐου στις 8:30 μμ  Διάρκεια Εκθεσης: Σαβ/κο 27-28 Μαΐου 7-9 μμ Σαβ/κο 3-4 Ιου...
events
Add a comment...

Post has attachment
Από αυτό το Σάββατο 25/02 και κάθε Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι aerial yoga για αρχάριους στη +αίσθηση - χώρος σωματικής ευεξίας & θεατρικής έκφρασης - yoga, ashtanga, aerial, pilates, prenatal. Δηλώστε συμμετοχή!
Add a comment...

Post has attachment
Μάθετε πως να διακόπτετε κατά βούληση τα νευρωνικά κυκλώματα του στρες και του άγχους. Βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας και εξασφαλίστε:
- Σώμα ήρεμο, ξεκούραστο, χαλαρωμένο, γεμάτο ενέργεια
- Νου σταθερό, συγκεντρωμένο, ικανό να λειτουργεί προς όφελός σας
- Συναισθήματα αυθόρμητης χαράς, πληρότητας, κατανόησης για τον εαυτό σας και τους άλλους

Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο μέρη με ενδιάμεσο διάλειμμα. Απευθύνεται σε όλους και δεν απαιτεί καμία σωματική δεξιότητα.

Α΄Μέρος Θεωρία
- Στρες και το νευρικό σύστημα
- Η αντίδραση Μάχης/Φυγής
- Μόνιμο στρες και ασθένειες
- Η αναγκαιότητα της βαθιάς χαλάρωσης
Β΄Μέρος Βιωματικό εργαστήρι
- Η τεχνική του δυναμικού ύπνου
- Περιγραφή του τρόπου δράσης της τεχνικής
- Βιωματική εφαρμογή της τεχνικής (50΄)
- Ερωτήσεις/Απαντήσεις

συμμετοχή 10€/άτομο

Την ομιλία καθοδηγεί ο Νίκος Παγώνης εισηγητής της γιόγκα.
Ζωή χωρίς στρες - η τεχνική του Δυναμικού Ύπνου
Μάθετε πως να διακόπτετε κατά βούληση τα νευρωνικά κυκλώματα του στρες και του άγχους. Βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας και εξασφαλίστε: - Σώμα ήρεμο, ξεκούραστο, χαλαρωμένο, γεμάτο ενέργεια - Νου σταθερό, συγκεντρωμένο, ικανό να λειτουργεί προς όφελός σας - Συναισθήματα αυθόρμητης χαράς, πληρότητας, κατανόησης για τον εαυτό σας και τους άλλους Το πρόγραμμα αποτελείται από δύο μέρη με ενδιάμεσο διάλειμμα. Απευθύνεται σε όλους και δεν απαιτεί καμί...
events
Add a comment...

Post has attachment
Για όσους δεν έχουν προσδοκίες, αλλά καλή διάθεση ν’ ακούσουν, να μιλήσουν, να μοιραστούν, ν’ αγγίξουν, ν’ αγγιχτούν
Θέματα:
Υγεία, νους, σώμα, διατροφή Διάρκεια 3 ώρες Άνετα ρούχα κ κάλτσες
Εισηγήτρια:
Κυριακή Ζούτσου shiatsu practitioner - Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική

Κόστος συμμετοχής: 5€/άτομο για το χώρο (Για την εισηγήτρια θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς εντός της αίθουσας)
Add a comment...

Post has attachment
Αυτό το Σάββατο 14/05 σας περιμένουμε στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής για ένα δίωρο τέχνης, ένα άγγιγμα ψυχής σε μια ζεστή ατμόσφαιρα! Η καλλιτέχνης Maria Nagiou σας ταξιδευει με την έκθεση "Πρόσωπα και Διαδρομές", η οποία θα παραμείνει ανοιχτή και για τα επόμενα δύο Σαββατοκύριακα 19:00-21:00 έως και το Σάββατο 28/05.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Σαν φωτογράφος έχω πάντα την ελπίδα ότι θα μπορώ να συλλαμβάνω με την κάμερά μου και να αποτυπώνω τις σημαντικές στιγμές της ζωής. Άλλωστε αυτή ακριβώς είναι η δύναμη της φωτογραφίας. Μπορεί να συλλαμβάνει μια στιγμή που έχει περάσει για πάντα και δεν μπορεί πλέον να αναπαραχθεί.
Σαν γυναίκα και μητέρα με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ρομαντική αφήγηση της μητρότητας και του συναισθήματος που μας γεμίζει η νέα ζωή που έρχεται στον κόσμο.
Έχοντας και τις δύο αυτές ιδιότητες δεν μπορούσα παρά να ξεκινήσω ένα φωτογραφικό ταξίδι για την αποτύπωση της θηλυκότητας και της ακτινοβολίας που εκπέμπει το γυναικείο σώμα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αλλά και της γαλήνης και της πληρότητας που μας γεννά η εικόνα του νεογέννητου βρέφους.
Νοιώθω ιδιαίτερη χαρά που έχω την ευκαιρία να εκθέσω ένα μικρό, αλλά αντιπροσωπευτικό δείγμα αυτού του φωτογραφικού μου ταξιδιού στον πολυχώρο +αίσθηση - χώρος σωματικής ευεξίας & θεατρικής έκφρασης. Η φιλοξενία και τα ζεστά χαμόγελα της Ειρήνης και του Δημήτρη έχουν αγκαλιάσει εμένα και τις φωτογραφίες μου σαν να είμαστε "σπίτι" μας! Τους ευχαριστώ για όλη την βοήθεια και την υποστήριξη και σας προσκαλώ όλους να δείτε λίγες εικόνες ελπίδας μέσα από την δουλειά μου καθώς και να γνωρίσετε τον ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό χώρο της +αίσθησης.
στιγμές μητρότητας - έκθεση φωτογραφίας
Σαν φωτογράφος έχω πάντα την ελπίδα ότι θα μπορώ να συλλαμβάνω με την κάμερά μου και να αποτυπώνω τις σημαντικές στιγμές της ζωής. Άλλωστε αυτή ακριβώς είναι η δύναμη της φωτογραφίας. Μπορεί να συλλαμβάνει μια στιγμή που έχει περάσει για πάντα και δεν μπορεί πλέον να αναπαραχθεί. Σαν γυναίκα και μητέρα με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η ρομαντική αφήγηση της μητρότητας και του συναισθήματος που μας γεμίζει η νέα ζωή που έρχεται στον κόσμο. Έχοντας και τις...
events
Add a comment...

Post has attachment
Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση για τις ομάδες περιγεννητικής φροντίδας που θα φιλοξενεί η +αίσθηση.


Ποιός χρειάζεται περιγεννητική φροντίδα; Όλες και όλοι μας... η κοινωνία μας το χρειάζεται! 

Τί είναι η περιγεννητική φροντίδα; Είναι η φροντίδα της γυναίκας και του άντρα που ετοιμάζονται να γίνουν ή μόλις έγιναν γονείς και φυσικά του μωρού τους. Είναι η υποστήριξη όταν την χρειάζεσαι, η κατάλληλη προετοιμασία τοκετού για το σώμα, τα συναισθήματα, την ψυχή και τα πρακτικά θέματα, η επιστημονικά τεκμηριωμένη πληροφορία, η ενδυνάμωση που έχουμε ανάγκη, η απλόχερη φροντίδα, ο χώρος και ο χρόνος για να εκφράσουμε τις ανησυχίες, τους φόβους και τις ερωτήσεις μας, είναι η συντροφιά που δεν θα κρίνει, δεν θα συγκρίνει, μόνο θα ακούσει, θα αγκαλιάσει, θα υποστηρίξει.

Μέσα σ'αυτό το πλαίσιο, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ειδικότερες ανάγκες κάθε περιόδου εμψυχώνουμε τρεις ομάδες περιγεννητικής φροντίδας. Την ομάδα εγκυμοσύνης και την ομάδα μητρότητας στην οποία οι μαμάδες πλέον έρχονται με τα μωράκια τους και την ομάδα περιγεννητικού τραύματος. Για την εγκυμοσύνη και τη λοχεία η κάθε ομάδα συναντιέται μια φορά την εβδομάδα, με συγκεκριμένη θεματολογία κάθε φορά αλλά και με ζητήματα που θα φέρνουν οι συμμετέχουσες. Πέρα από την τεκμηριωμένη πληροφορία για το εκάστοτε θέμα, σε κάθε συνάντηση θα υπάρχει χρόνος για μοίρασμα των προσωπικών εμπειρίων, προβληματισμών και ερωτήσεων και χρόνος για εξατομικευμένη δουλειά με το σώμα ή/και με το μωρό (ασκήσεις πρόληψης και ανακούφισης, κινήσεις με μουσική και στάσεις για την καθημερινότητα και τον ύπνο και τη διευκόλυνση του τοκετού, εξοικείωση με την αναπνοή και τον ήχο της φωνής, τεχνικές μασάζ και αυτομασάζ για τη μαμά και το μωρό).

Μέσα από τη δουλειά μας διαπιστώσαμε τις σοβαρές και μακροπορόθεσμες επιπτώσεις που έχει στη ζωή της γυναίκας και της οικογένειάς της οποιοδήποτε τραυματικό γεγονός σχετίζεται με τη μητρότητα (αποβολή, έκτρωση, τραυματικός τοκετός, απώλεια). Για να δώσουμε την προσοχή και τη φροντίδα που απαιτούν τα βιώματα αυτά, μια φορά το μήνα θα εμψυχώνουμε μια συνάντηση αποκλειστικά αφιερωμένη στον πόνο της μητρότητας.

Εμψυχώτριες
~ Θέμις Στυλιανοπούλου, βοηθός μητρότητας τοκετού-λοχείας, οικογενειακή φωτογράφος, δασκάλα aikido για παιδιά
~ Όλυ Πατσούρα, βιολόγος, βοηθός μητρότητας τοκετού-λοχείας, σύμβουλος και πρακτικός ολιστικής υγείας
Παρουσίαση ομάδων περιγεννητικής φροντίδας
Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση για τις ομάδες περιγεννητικής φροντίδας που θα φιλοξενεί η +αίσθηση. Ποιός χρειάζεται περιγεννητική φροντίδα; Όλες και όλοι μας... η κοινωνία μας το χρειάζεται!  Τί είναι η περιγεννητική φροντίδα; Είναι η φροντίδα της γυναίκας και του άντρα που ετοιμάζονται να γίνουν ή μόλις έγιναν γονείς και φυσικά του μωρού τους. Είναι η υποστήριξη όταν την χρειάζεσαι, η κατάλληλη προετοιμασία τοκετού για το σώμα, τα συναισθήμ...
events
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded