Profile cover photo
Profile photo
Sylvia Giessen
13 followers -
Dertiger met passie voor lekker eten en gezelligheid. In twee jaar tijd van over- naar ideaal gewicht. Trotse moeder.
Dertiger met passie voor lekker eten en gezelligheid. In twee jaar tijd van over- naar ideaal gewicht. Trotse moeder.

13 followers
About
Sylvia's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Gelukkig leven? Lekker gezond zijn? Je fit en vitaal voelen? Je streefgewicht bereiken?
Het kan allemaal met behulp van een koolhydraatarm dieet. Als blogger ben ik al jaren verbonden aan Dieetkompas.nl en schrijf ik veel over koolhydraatarme gerechten en diëten.
Voor meer informatie: https://www.dieetkompas.nl/koolhydraatarm-dieet

Photo

De community voor koolhydraatarm dieet/ koolhydraatarm leven is bedoeld voor mensen die over willen stappen op een koolhydraatarmer levensstijl. Ook wanneer je al overgestapt bent, kun je hier terecht. We delen hier relevante artikelen, doen onderzoek, delen recepten... Kortom: we doen alles om elkaar verder te helpen om te genieten van een koolhydraatarm leven.

Post has attachment
Het Atkins dieet is zo'n beetje synoniem voor koolhydraatarm dieet, maar in hoeverre ben je nog op het Atkins dieet aangewezen als het om koolhydraatarmer eten en drinken gaat?

Voor de website https://www.dieetkompas.nl schreef ik er dit artikel over: 

Post has attachment
Val jij nog niet af met een koolhydraatarm dieet? Lees dan nu waarom ook jij dit dieet een kans moet geven.
Ik schreef een nieuw artikel voor op Dieetkompas.nl

Post has attachment
Als je af wil vallen met een koolhydraatarm receptenboek of door koolhydraatarme diëten uit te proberen, kan het je veel vragen schelen als je je eerst eens verdiept in wat koolhydraten nu eigenlijk zijn.
Op Dieetkompas hebben we het begrip koolhydraten zeer uitgebreid behandeld in een artikel. Wat zijn koolhydraten nu precies, waarom zijn ze wel degelijk belangrijk, maar maken ze ons ook dik?


Post has attachment
Er is heel veel te vertellen over koolhydraten. Teveel om hier op te sommen. Daarom hebben we op Dieetkompas een kennisbank aangemaakt met alle informatie die je maar kunt vinden over koolhydraatarm eten en drinken.
Mist er informatie? Laat het ons weten en we vullen het aan. Het is de bedoeling dat de kennisbank al je vragen beantwoord.
https://www.dieetkompas.nl/kennisbank-over-afvallen/koolhydraatarm-dieet
Photo

Post has attachment
Waarom kiezen zoveel mensen er voor om koolhydraatarm te gaan leven? De reden is simpel: je kan er makkelijker door afvallen, maar wordt er ook een stuk gelukkiger van.
In feite volg je al een koolhydraatarm dieet als je op zoek gaat naar vervangers voor koolhydraatrijke producten.
In ons artikel "Koolhydraatarm dieet" (https://www.dieetkompas.nl/koolhydraatarm-dieet) leggen we dit uitgebreid aan je uit.

Het belangrijkste is dat je alert bent op ongezonde koolhydraten. Met andere woorden: mijd producten waar koolhydraten inzitten als smaakmakers (suikers).

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded