Profile cover photo
Profile photo
Syida Rasyidah
1,542 followers -
Cik Puan Syida
Cik Puan Syida

1,542 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Bonding time!
Assallammualaikum (n_n)V Semenjak sebulan yang lalu, banyak benda yang jadi secara tiba-tiba. (read: mengejut). Awal bulan tiga, aku dah mula hantar iman ke nursery dekat dengan ofis. Syukur sangat sebab semuanya dipermudahkan. Jujur, memang tak expect  lan...

Post has attachment

Post has attachment
Kembali Ber-blogging mungkin?
Assallammualaikum (n_n)V Lama sangat-sangat tak update, tak share apa-apa dekat sini. Sampaikan, url blog pun dah expired. Amboi-amboi sangat. Ada orang tanya, Kenapa dah tak update blog? Aku cuma mampu ber-huhuhu saja laa Kurang pasti kenapa malas yang ama...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Behind The Scene
Assallammualaikum (n_n)V Salam Jumaat. Dah lama rasa tak taip someting yang worth-it untuk dibaca, rasanyelah kan... :) Hahaha. Masa tengah google, aku terjumpa ayat kat atas ni. Ayat ni kan buat aku terfikir banyak benda. since aku kecik, aku ada banyak gi...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded