Profile cover photo
Profile photo
Syazwani Mazlan
965 followers -
Follow the flow, InshaAllah.
Follow the flow, InshaAllah.

965 followers
About
Posts

Post has attachment
Adik dah selamat menikah...
Assalammualaikum... Sorry, lama tak post hehehe... Alhamdullilah, adik lelaki yang kedua ni dah selamat mendirikan rumah tangga... Kami doakan semoga berbahagia, dapat jalankan tanggungjawab sebagai anak & suami yang baik hendaknya... dan juga dimurahkan re...
Adik dah selamat menikah...
Adik dah selamat menikah...
syazwani30.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Beli barang online, dapat duit saku! Wowww!
Assalammualaikum... Hari ni nak cerita kat korang... benda baik, haruslah dikongsi bersama.. hehehe... Ada tak korang shopping online di Lazada, Airasia, Agoda, Zalora, Groupon, booking.com dan bermacam-macam lagi web yang gah tuuu? Kalau ada, memang wajibl...
Add a comment...

Post has attachment
Tapak Hantaran untuk dijual
Assalammualaikum.... Wani nak jual balik tapak hantaran ni... ada 7 tapak termasuk bunga tu sekali... warna ungu + merah jambu... Korang bagi jela harga korang rasa ok dengan tapak ni.. tapak ni wani yang buat sendiri...tak nak simpan dah... Cod Puncak Alam...
Tapak Hantaran untuk dijual
Tapak Hantaran untuk dijual
syazwani30.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Moga ayah cepat sembuh...
Assalammualaikum.. Wani tak pernah cerita sedih-sedih dalam blog.. Tapi kali ni berbeza sikit... Ayah wani disahkan doktor hidap batu karang.. Tu pun dah sebesar guli... Nak buang air kecil pun tak lawas. Pergi jumpa doktor pakar kerajaan di HKL. Sekarang d...
Moga ayah cepat sembuh...
Moga ayah cepat sembuh...
syazwani30.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Menghantar rombongan meminang adik lelaki....
Assalammualaikum Cerita ni dah lama... tapi baru nk post kat blog.. hehehe.. Selamat Bertunang adik lelaki Wani... Kalau sudah jodoh... Semoga bahagia & murah rezeki selalu... InshaAllah, adik akan menyusul nikah dulu dari Wani.. hehehe... Tahniah2.... kita...
Add a comment...

Post has attachment
HIV Test di Klinik Kerajaan Seksyen 19 Shah Alam, Selangor
Assalammualaikum... Hari ni baru berkesempatan nak update blog berkenaan preparation kahwin Wani sekarang... hehehe... Alhamdullilah, banyak dah settel... En tunang pun jenis mudah tolak ansur, matang, pandai bahagi masa & tak gelabah... kikiki.. Bulan lepa...
Add a comment...

Post has attachment
BAUCER MURAH GOLD COAST MELAKA ! JOM BELI !
🔷 GOLD COAST MELAKA PRICE  🔷 PRE-ORDER SAHAJA !!! BAUCER AKAN DAPAT PADA 9 DIS 2016 SELEPAS FULL PAYMENT DIBUAT SEBELUM 24 NOV 2016 INI... BAUCER LIMIT!!! CEPAT SEBELUM CLOSE ORDER!! 📲 WHATAPPS SEKARANG!!! ***************************** 😱 😱...
Add a comment...

Post has attachment
PAKEJ MURAH GOLD COAST MORIB 2016 KINI DIBUKA! (BATCH 2)
Assalammualaikum... Alhamdullilah atas sambutan.. kini batch kedua dibuka! Jom pakat-pakat beli dengan agen sah! Pelbagai pakej boleh pilih.... Bila lagi nak bercuti bersama keluarga kan... Bilik besar... sangat selesa... Boleh je nak sumbat ramai-ramai.. h...
Add a comment...

Post has attachment
PAKEJ PRIMALAND PORT DICKSON RESORT MURAH !
PRIMALAND PORT DICKSON RESORT 💥 OPEN PREORDER 💥 PEMBAYARAN PENUH SEBELUM 11 NOVEMBER 2016 (JUMAAT) Cepat-cepat beli sebelum close lagi!! Bilikr besar... nak bawa ramai pun boleh... tapi bawa toto masing-masing la ye... hehehe.... Baucer valid sampai next ...
Add a comment...

Post has attachment
Bercuti di The Lost World of Tambun Perak
Assalammualaikum... Alhamdullilah, kali ni Wani bawa family kecil Wani pergi bercuti di The Lost World of Tambun, Perak. Selalu ayah mak bawa kami masa kecil-kecil bercuti kan? Kali ni, Wani pulak la bawa bercuti.... heheheh... Kami di sini selama 3 hari 2 ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded