Profile cover photo
Profile photo
Scha Nazri
1,850 followers -
The Untold Story by Scha Nazri
The Untold Story by Scha Nazri

1,850 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post is pinned.Post has attachment
#SchaMakan - Preview Ramadhan Buffet @ PICC + GIVEAWAY VOUCHER!
Assalamualaikum! ๐Ÿ’• Fuhh. Scha berkesempatan untuk mencuba buffet buka puasa di PICC hari tu. Apa yang menarik eh Buffet Ramadhan 2017 di PICC ni? ๐Ÿ’• Tema buffet tahun ni ialah International Iftar di mana menghidangkan juadah antarabangsa dan juadah warisan...

Post has attachment
Penangan IKEA terbaru di Tebrau, Johor
Assalamualaikum. Fuhh, harini warga negara ย negeri Johor dan Singapura kemain excited sebab cawangan terbaru Ikea dan di buka di selatan tanah air. Aku tengok gambar-gambar sorotan harini, ramai dah beratur untuk merasmikan Ikea. Fuyoo. Senanglah warga Joho...

Post has attachment
Nak buat personal loan untuk family atau rakan? Fikir dulu
Assalamualaikum. Personal loan. Korang ada? Aku pun ada juga. Tapi, jumlah tak banyak. Masih boleh untuk aku bayar tiap-tiap bulan. Syukur.ย  Jom ikuti kisah akak ni sebagai pedoman kepada kita semua.ย  Tentang personal loan dan keluarga atau rakan. Sumber: h...

Post has attachment
Applikasi Paparan Harga KPDNKK memudahkan pengguna zaman millenial
Assalamualaikum. Hai semua! Sekarang ni harga barangan runcit terutamanya barangan kering dan basah tak menentu kan? Ada kedai ni harga dia mahal, kat sinun pula harga dia murah. Jadi, macam mana nak tengok harga di setiap kedai? Kan susah. Takkan nak ulang...

Post has attachment
Solemnization Ajwad x Scha 22 Julai 2017
Assalamualaikum. Alhamdullilah. Segala puji dan syukur kepada Allah swt dan Rasul.ย  Seketul Nur Syazana (Scha) telah selamat menjadi seorang isteri kepada Muhayat Ajwad Mohd Hafidz pada 22 Julai 2017. Birthday Scha pulak tu. The best birthday ever! Banyak b...

Post has attachment
Watak Caron Mat Despatch adaptasi dari karakter sebenar?
Assalamualaikum! Baru dapat berita yang Kartunis Lengkuas sudah meninggal dunia semalam. Al fatihah. Sesungguhnya kartun Mat Despatch telah menceriakan zaman kanak-kanak Scha circa tahun 2000. Rindu akan karakter Mat yang asyik minta RM2 kat bos nya. Haha. ...

Post has attachment
5 Reasons Why I Love Shopping at zaful.com
Zaful .com is an online store offers its
customers with variety of products. Its reasonable collection includes wide
variety, best quality and excellence design. It aims at bringing new trends and
latest designs to all shopaholic and fashionable women all a...

Post has attachment
SGSHOP - SYURGA BARANGAN ONLINE + GIVEAWAY RM1000
Assalamualaikum! Hi guysss! Mari rapat sikittt. Scha nak share benda best untuk korang ni tawww. TEMPAT SHOPPING MAHA BEST! Kita ni hidup di zaman sekarang, amat memerlukan kita untuk berjimat kan? Tak kira lah gaji kau besar ke, sederhana ke, sikit ke, sem...

Post has attachment
Senarai Penuh Pemenang Anugerah Meletop Era 2017 #AME2017
AME 2017 di serikan dengan pembukaan persembahan daripada OAG! Teringat zaman-zaman sekolah layan lagu OAG. ๐ŸŽถ๐ŸŽถย I'm watching, i'm watching, i'm watching television. ๐ŸŽถ๐ŸŽถ Pengacara sudah semestinya Nabil Ahmad dan Noor Neelofa plus Johan untuk memantapkan l...

Post has attachment
Bad Beauty Hacks?
Assalamualaikum. Al-kisahnya muka aku ada tumbuh jerawat seketul. Jerawat yang macam belum masak lagi. Seketul je kat pipi. Sakit pun sakit gak, Aku pernah lah baca dalam internet kalau nak bagi jerawat tu kecut dalam masa semalam, letak ubat gigi kat tempa...
Wait while more posts are being loaded