Profile cover photo
Profile photo
Syahril Hafiz
1,972 followers -
Blogger Malaysia & Ex-Petani #bananagro
Blogger Malaysia & Ex-Petani #bananagro

1,972 followers
About
Syahril's posts

Post has attachment
Sangat berbaloi untuk dibaca. Khas untuk yang dah celik hartanah!

Post has attachment
Artikel ini diterbitkan balik dari tahun 2011. Selamat menjalani ibadah puasa. #niatpuasa

Bila duduk di satu komuniti penuh kawaq/ penyamun pandai bermain helah, baru hangpa taw betapa tak aman duk di satu kawasan ni. Tambah tambah kalau jiran kaki...tet! Itu juga menjadi satu faktor nak kembangkan bisnes terbantut isk, malam pun bersengkang mata..huuuu dugaan tanam pisang secara komersial #bananagro

Post has attachment

Post has attachment
Kini Google Search Console dijenamakan semula dari Google Webmaster Tools yang kita sedia maklum hampir 10 tahun ianya diperkenalkan untuk menjadikan blog atau laman ranking baik punya di Google Search. Terutama penggunaan keyword atau meta tag tertentu. Contoh long-tail keyword atau short- tail keyword.

Baca lagi:  http://syahrilhafiz.com/blog/google-search-console.html

Post has attachment
Rajin sikit nanti akan update lagi artikel lanjutan bisnes di IG ni. Sebelum tu mai baca ni dulu   #instagram  #buatduitonline

Post has attachment
#sakitlutut  sila baca artikel ni cara nak hilangkan. *Abaikan selipar tu. Awesome! :P

Post has attachment
Alamak termasuk pula isu topup ni sensitif #digi  

Post has attachment
Untuk pengguna tegar #Youtube  atau yang rasa nak video tu boleh masuk duit!  :)

Post has attachment
Nah preview copy percuma untuk calon Peperiksaan Online Penolong Pegawai Penerangan S27

https://drive.google.com/file/d/0B28D-fEIIzCwRlZqT3prQXA1VWc/view?usp=sharing
Wait while more posts are being loaded