Profile cover photo
Profile photo
Syafiera Yamin
137 followers -
Syafiera Yamin - Mama Moden All The Times. I AM A PRO CHOICE
Syafiera Yamin - Mama Moden All The Times. I AM A PRO CHOICE

137 followers
About
Syafiera's posts

Post has attachment
Korang yang suka longgok-longgok pakaian tu ? Bolehlah cuba servis lipat kain dari Mama Wosh ni... Paling best depa datang jemput dan pulangkan balik pakaian you all tau..

Post has attachment
Malas Cuci dan Lipat Pakaian ? Mama Wosh kan ada.
Tak ada Masa untuk LAUNDRY ? Anda tinggal di sekitar PJ dan KL ? Busy dengan kehidupan seharian dan tak sempat cuci pakaian ? I rasa I boleh suggestkan you all untuk cuba sendiri servis dari Mama Wosh. Dengar cerita Mama Wosh sediakan perkhidmatan 'Dry Clea...

Post has attachment

Post has attachment
Eh Kau Pregnant lagi ke ?
Soalan macam ni banyak kali orang tanya dekat aku. Yer lah aku ni baru lepas beranak 2 jadi soalan-soalan macam ni memang selalunya aku dah lali pun tak tersentap pun usually aku cakap je la belum ada rezeki lagi perut je buncit. Kalau balik kampung orang t...

Post has attachment

Post has attachment
Ekspo Kereta Impian 2016 di Mid Valley buat aku tenggelam di dalam kemewahan dunia.
Porsche dengan warna merah menyala Baru-baru ni I sempat singgah ke Dream Expo Car 2016 yang telah berlangsung pada 12-14 Mei 2017 di Mid Valley Centre Court, pelbagai jenama kereta mewah yang telah dipamerkan di situ sampai rambang mata lah nak pilih keret...

Post has attachment

Post has attachment
Bolehkah dapatkan harga TudungPeople Murah di Carousell | Muslimah Fashion ?
Bagi mereka yang berhijab dan meminati tudung-tudung yang berjenama apa anda tunggu lagi? TudungPeople salah satu jenama yang tidak asing lagi sememangnya amat popular untuk trend masa kini. Memandangkan bulan Ramadhan dan Syawal bakal tiba tidak lama lagi,...

Post has attachment

Post has attachment
Bolehkah dapatkan harga TudungPeople Murah di Carousell | Muslimah Fashion ?
Bagi mereka yang berhijab dan meminati tudung-tudung yang berjenama apa anda tunggu lagi? TudungPeople salah satu jenama yang tidak asing lagi sememangnya amat popular untuk trend masa kini. Memandangkan bulan Ramadhan dan Syawal bakal tiba tidak lama lagi,...
Wait while more posts are being loaded