Profile cover photo
Profile photo
sya mimie
5,633 followers
5,633 followers
About
Posts

Post has attachment
Kekal Dilindungi Ketika Berkongsi Kemeriahan Hari Raya
Kekal Dilindungi Ketika Berkongsi Kemeriahan Hari Raya Kekal Dilindungi Ketika Berkongsi Kemeriahan Hari Raya | Kalau nak bercerita tentang Produk Dettol ni, sememangnya pilihan saya untuk keluarga. Dari zaman bujang sampai ke kehidupan dah berkeluarga ni, ...

Post has attachment
Nasi Tak Masak Lagi!!
Nasi Tak Masak Lagi!! Assalamualaikum.. Selamat pagi. Diam tak diam dah masuk 26 Ramadan dah kan. Sekejap je ramadan bakal berlalu.. Syawal bakal menjelma pula..  Ni bukan nak cerita pasal Syawal. Tapi nak cerita pasal kisah sahur pagi tadi. Nasi Tak Masak ...
Nasi Tak Masak Lagi!!
Nasi Tak Masak Lagi!!
syamimisaad.com

Post has attachment
"COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAH "
"COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAH " | Assalamualaikum.. Harini nak luangkan masa sikit jenguk blog, jadi ambik kesempatan join Giveaway ni. Mana la tahu ada rezeki ke yang memihak kan? Perlu tag 3 orang kawan ya.. - tengkubutang - ciknor - kak mimi azira...

Post has attachment
Perpisahan Sementara..
Perpisahan Sementara | Adat dalam kehidupan.. Bila kita dah rasa selesa, mesti akan ada sesuatu yang terjadi kan? Allah tak akan uji kalau kita tak mampu. Bila suami seorang tentera, perkara biasa bila dengar perkataan 'posting'.. Kita tak kan selesa dekat ...
Perpisahan Sementara..
Perpisahan Sementara..
syamimisaad.com

Post has attachment
Buih Mandian DASHING 2 in 1 Muka & Badan: Pelengkap Mandian Si Jejaka
Buih Mandian DASHING 2 in 1, Muka & Badan Sebagai Pelengkap Mandian Si Jejaka |  Zaman Sekarang kaum lelaki juga perlu menjaga penampilan diri kan. Lagi-lagi bagi mereka yang bekerja. Penjagaan diri sememangnya penting sebab ia melambangkan identiti seseora...

Post has attachment
"Giveaway DouDou.my X #CeritaMak"
"Giveaway DouDou.my X #CeritaMak" | Assalamualaikum.. Selamat pagi. Harini mama ZaraZhareef nak join giveaway la.. Mana la tahu tiba tiba sangkut rezeki kan.  Ceritanya kalau menang voucher RM50 dari DouDou.my apa yang kita nak.  Tentunya nak belikan set pe...

Post has attachment
Cooking With Love - Puasa ke 16
Cooking With Love - Puasa ke 16 | Sekejap je dah 2 minggu berpuasa kan. Tahun ni dugaan sikit time puasa. Ddy dorang kena kursus balik. So kawan bersahur dan berbuka takde la. Bila geng makan takde, agak blur juga la apa nak dimasak. Sebab tukang makan takd...

Post has attachment
Throw Pillow By Printcious
Throw Pillow By Printcious | Hai readers, harini baru la berkesempatan sikit nak jenguk blog. Beberapa hari juga tak buka blog sebab kebizian dengan urusan 'bisnes' sikit. Haaa, nak raya ni kan, Alhamdulillah ramai cust sebelum ni repeat order. Ehhh, bukan ...

Post has attachment
Cooking With Love : Puasa Ke-8
Cooking With Love : Puasa Ke-8 | Assalamualaikum, macam mana dah puasa ke-8 ni? Sekejap je dah seminggu berpuasa kan. Saya tak terasa sangat, tapi terasa kosong puasa dah beberapa hari ni. Sebab ddy dorang kursus balik di KL. So bersahur dan berbuka sendiri...

Post has attachment
Segmen : Saya Blogger Negeri .......
Segmen : Saya Blogger Negeri ....... | Rasanya dah lama tak join segmen segmen ni. Sejak dah ada 2 orang anak. Sejak rasa hidup kelam kabut nak diurus, sejak blogwalking pun tak dan dah. Mana nak tahu kewujudan segmen ni semua kan.. Harini gigih nak blogwal...
Wait while more posts are being loaded