Profile cover photo
Profile photo
Suriya Majid
581 followers -
Just Do It!
Just Do It!

581 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Saya Suriya Ab Majid, founder #teamglory sedang mencari rakan bisnes baru yang mahu jana pendapatan RM2,000-RM3,000 sebulan.

Bisnes yang saya sedang niagakan adalah makanan tambahan Shaklee (fokus utama Vivix). Masih ada 90% 'fresh market' di Malaysia dan mereka semua ini perlukan Shaklee.

Kalau kita hanya fokus untuk bantu pesakit kencing manis, jumlah pelanggan yang berpontensi lebih dari 3.5 juta.

Kalau kita berjaya dapatkan hanya 1% pun jumlah pelanggan dah mencecah ke 35,000 orang pesakit kencing manis.

Bisnes ini 95% dijalankan secara online. Menggunakan blog sebagai medium utama. FB dan IG dan media sosial yang lain juga boleh digunakan.

100% bimbingan akan diberikan, sehingga anda boleh membina kumpulan baru anda.

Modal yang diperlukan hanya RM79.50 untuk menjadi ahli Shaklee. Itu sahaja.

Jika berminat boleh WA 0167731892.
Add a comment...

Post has attachment
Resepi Eat Clean, Chicken & Broccoli Rice Skillet with Cheese
Buntu nak makan apa hari tu, buka applikasi Yummly. Cari apa yang boleh dibuat degan nasi semalam, brokoli dan dada ayam. Sekali apps cadangkan resepi eat clean ini, Chicken & Broccoli Rice Skillet with Cheese. Begitu mantap sekali namanya. Jangan risau sen...
Add a comment...

Post has attachment
Berita Tak Disangka, Dilamar Majalah Pa&Ma
Ini ceria awal pagi tadi, tengah seronok menghirup Vico yang dicampurkan dengan Cinch Tea Mix. Teh ini bagus kalau mahu badan cergas dan cerdas. Bagus juga untuk kurangkan inci lilitan perut. Sambil itu jari rancak menari-nari atas skrin telefon. Habis sema...
Add a comment...

Post has attachment
Berapa Lama Perlu Menyusukan Anak? 8 Panduan Lengkap
Anda baru pertama kali menyusukan anak, dan tidak pasti berapa lama perlu menyusukannya? Berikut adalah 8 panduan yang anda boleh ikuti: Menyusukan anak hingga kenyang. Pastikan anda gunakan posisi dan lekapan yang betul. Kebiasaannya, bayi akan menghisap s...
Add a comment...

Post has attachment
8 Panduan Betul Memerah Susu Ibu di Pejabat, Supaya Susu Cukup
Cuti berpantang hampir habis? Ini ada panduan yang betul untuk anda memerah susu ibu di pejabat. Ikuti kesemuanya supaya cukup bekalan susu buat anak di rumah pengasuh. 8 Panduan Betul Memerah Susu Ibu di Pejabat 1- Buat Jadual Mengepam Jadual mengepam sang...
Add a comment...

Post has attachment
Set Berpantang Untuk Bersalin Caeser, Luka Sembuh Segera
Pening
mahu pilih set berpantang untuk bersalin caeser? Wanita yang bersalin
melalui pembedahan mestilah menggunakan set yang bersesuaian. Kebanyakan doktor menyaran untuk mengelakkan set pantang yang berasaskan jamu. Saya cadangkan anda untuk berpantang ...
Add a comment...

Post has attachment
5 Terbaik Makanan Elak Sembelit Selepas Bersalin
Sembelit saja sudah menyakitkan, apatah lagi sembelit selepas bersalin. Bayangkan kesakitan yang terpaksa ditanggung ibu yang baru melahirkan anak ini. Nak meneran kuat takut jahitan luka terbuka. Cuba teran perlahan-lahan, tetapi hampa. Terpaksalah membawa...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
7 Tips Penjagaan Luka Bersalin Czer Supaya Cepat Baik
Penjagaan luka bersalin czer ternyata lebih teliti. Ini kerana lukanya lebih besar dan begitu dalam berbading dengan luka bersalin secara normal. Samaada luka akibat terkoyak atau episotomi. Berikut adalah 7 tips penjagaan luka bersalin czer supaya cepat ba...
Add a comment...

Post has attachment
Bisnes Online Shaklee, Bisnes Paling Senang Yang Pernah Eray Buat
Sejujurnya Eray nak beritahu pada semua yang baca entry ni, bisnes online Shaklee adalah bisnes paling mudah dan lumayan yang Eray pernah buat. Macam-macam bisnes Eray pernah buat dari zaman belajar Diploma in Banking di UiTM Melaka. Maklumlah ayah dan ibu ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded