Profile cover photo
Profile photo
Sulyanie Ghazali
About
Sulyanie's posts

Post has attachment
#1 New Year Wishes
May no more heartbreaks and i find the right one, insyaallah :)

Post has attachment
Alone
Did you ever feel you are so alone eventho you've been surrounded with many people? Mesti pernah kan. That is what i feel this lately. Rasa kosong, especially bila tengok orang happy gelak gelak. I did not say yang life aku sekarang tak happy but honestly, ...

Post has attachment
**
Page 365/365. I've been thru so much things on 2014. Heartbroken, loneliness, mereputness, rasa macam diri ni takde guna, everything. And that all things taught me a lot to love myself more than think about other person. Apa yang aku harap untuk 2016 ni, no...

Post has attachment
Offline for a while.
Annyevvdgednxcsayo! Im kinda busy this week, and next week, and maybe until next month so takboleh nak ber blogging sangat. So for those yang request for followback, bagitau dekat cbox okay? Insyaallah kalau ada masa i will follow back. Nak blogwalking pun ...

Post has attachment
Something About Ex
Ex. Bekas. Bekas teman lelaki. Ex boyfriend. Apa-apa pun yang korang panggil dia, dia yang pernah hadir dalam hidup korang dulu. Bagi korang happy, pernah buat korang tak tidur malam fikirkan dia, last-last hubungan korang terputus atas sebab tertentu. Saki...

Post has attachment
New Chapter.
Assalamualaikum. Perasan tak apa yang lain? Yes, theme blog! Dah tukar, no more pinky girly macam budak-budak. Sejak umur dah 18 ni rasa macam nak tukar semua benda, termasuklah theme blog. So i choose gray, simple but nice. Memang simple gila kan, hambar p...

Post has attachment
Yuka Kharisma - Ku Bersedia (OST Girlfriend Kontrak)
Sekarang ni tengah hot pasal movie Girlfriend Kontrak ni. Bak kata hero filem ni, Keith Foo, filem ni ala-ala Fifty Shades Of Grey versi Melayu gittew. Pernah dengar tak OST dia? Sedap sangat nokk. So im going to share it : Hari ini adalah harimu dan aku  S...

Post has attachment
Review : BK Peel Off Nail Polish
Assalamualaikum sayangs! Who loves to colours your nails, angkak kaki! Ok ok dah turun okay buruk sangat rupanya. Idk why im too addicted to colouring my nails. Memang takboleh tengok laa kuku tu kosong, mesti nak colour kuku tu. And yah before this colour ...

Post has attachment
Alam Mimpi?
Assalamualaikum readers. Yep yep yep, Saturday! But still, nothing special. Whatever matter is, Isnin ni Merdekaaa ! Kalau masih sekolah ni mesti tengah sibuk nak hias kelas, kutip duit beli bendera (yang sibuk kutip duitnya mesti laa aku sebab aku bendahar...

Post has attachment
Review : Jeju Aloe 99% (Aloe Vera Gel)
Assalamualaikum readers! Mood harini nak review pulak huhu. Bukan selalu kan. Harini aku nak review pasal Jeju Aloe 99% from TheFaceShop . Alah kan sekarang tengah hot pasal Aloe Vera Gel ni kan. Dekat twitter aku ada follow @twt_kecantikan, ramai yang reco...
Wait while more posts are being loaded