Profile cover photo
Profile photo
Suhaida Suaid
87 followers -
Pengedar Shaklee Malaysia
Pengedar Shaklee Malaysia

87 followers
About
Posts

Post has attachment
Breakfast like a beauty queen 🀣🀣🀣

#sihatCaraiReach
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum..
Good morning..!

Untuk peminat smoothie.
Korang patut try resipi ni. Sue & anak2 suka sangat kalau guna strawberries.

#vitamin2u
#sihatCaraiReach
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum semua.
Good morning..

Mood booster Sue pagi ni. 😘😘😘
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Art therapy katanya..
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Well... πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Klik link ni untuk try kuiz ni.
http://buff.ly/2tBHdRH
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Settle merendang di malam hari.
πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sejak sebelum Ramadhan teringin harum manis muda. Sekarang baru dapat.
Alhamdulillah 😍😍😍

#SayaTakPregnant 🀣🀣🀣
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Beratur nak keringkan baju.
Maklumla.. Selalu hujan. Baju lambat kering. Zassss.. Mai sini.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Masa Sue buat skin analysis bulan lepas, salah satu masalah kulit Sue liang pori yang besar. So, orang yang check tu suggest Sue amalkan 2 benda:

1) Kena pakai toner SETIAP HARI
Sue pakai toner. Tapi tak la setiap hari. Orang tu siap tanya lagi cara Sue pakai toner. Sue pakai toner macam iklan SKII miracle water tu. Tuang kat tangan then sapu kat muka. Orang tu cakap salah tu pakai macam tu. Sue kena guna kapaa muka, letak toner kat kapas tu dan sapu ikut arah dari bawah muka naik ke atas. Dia cakap sapu tau, bukan dap..dap kapas tu kat muka. Sue pon "Ooooo... Macam tu". Hahaa..

2) Amalkan collagen.
Orang tu cakap collagen dapat kecilkan liang pori. Yang ni memang Sue tak buat lagi. Kena masuk to do list la gitu. Bila terbaca testimonial ni, terus rasa lagi bersemangat nak amalkan collagen.

Korang nak jugak? Meh pm Sue.

Sue
019-4548200
vitamin2u.net
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mak bapak korang ada kencing manis? Baca ni.

Kencing manis tak turun?

Ni antara masalah yang selalu sangat jadi kat pesakit kencing manis. Bila jumpa pesakit kencing manis yang ada masalah macam ni, memang nampak sangat muka diorang frust.

Korang kat kampung tu, bawak2 la bertanya bacaan kencing manis mak bapak korang. Bacaan kencing manis yang tinggi akan menyebabkan macam2 masalah nanti yang kita sebut sebagai komplikasi kencing manis macam masalah buah pinggang, penglihatan kabur, kebas jari tangan & kaki dan macam2 lagi.

Lagi pulak nak raya. Macam2 makanan manis dok tunggu. Ambil tau keadaan kencing manis mak bapak korang. So korang boleh ambik tindakan sewajarnya untuk diorang.

Kalau mak bapak cakap macam pok cik bawah ni, meh pm Sue. Sue akan advice tindakan sepatutnya untuk atasi masalah ni.

Sue
019-4548200
vitamin2u.net
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded