Profile cover photo
Profile photo
Styling ID
5 followers -
#Interieurblog #interieurblogger #Interieurstyling #stylist #Trendwatcher Alles wat met wonen en interieur te maken heeft.
#Interieurblog #interieurblogger #Interieurstyling #stylist #Trendwatcher Alles wat met wonen en interieur te maken heeft.

5 followers
About
Posts

Post has attachment
TIPS & TRENDS | Speelse en luchtige boeketten

Vorig jaar werden we al verrast met de bloementrend: Stylen met rebelse bloemen. Een stijl waarin ik me enorm goed kon vinden, aangezien mijn bloemschik skills niet je-van-het zijn. Gelukkig is er deze zomer weer een trend, waar ik me in kan uitleven: losse bloemen zonder poespas in een vaasje.

Niet iedere bloem leent zich hier voor, maar een heel geschikte bloem hiervoor is de krachtige chrysant. Als je ze solo presenteert, word je zeker verrast door de bijzondere vormen en opvallende kleuren van de bloem. Ga deze zomer eens los met chrysanten!

LEES MEER
Add a comment...

Post has attachment
TIPS & TRENDS | Zonwerende raamfolie biedt privacy in huis

Ons huis is nieuw gebouwd, maar in de stijl van oud Hollandse huisjes. De huizen zijn zo gebouwd, dat het op een mini dorpje lijkt.

Autovrije straten met brede, echte stoepen. De huizen hebben geen voortuinen, wat betekent dat men vlak langs onze woonkamerramen loopt. Enorme inkijk dus! Bijna alle ramen zijn voorzien van shutters, alleen die van de woonkamer is nog steeds niet geplaatst. Tijdelijke oplossing raamfolie. Dit houdt de inkijk zeker tegen, maar de zon niet. Op bepaalde momenten is het lastig om tv te kijken. De vernieuwende Squid folie van Dr. Sticker is ook zonwerend.

LEES MEER
Add a comment...

Post has attachment
TIPS & TRENDS | Geberit viert 40 jaar douchewc

In juni viert Geberit de veertigste verjaardag van de douchewc. Geberit zag in de jaren zeventig al de voordelen van het reinigen met water en startte met het ontwikkelen van haar douchewc’s.

Met de ‘Geberella’ werd in 1978 de eerste douchwc in een vrolijke kleurenreeks geproduceerd. Bovendien kwam ‘Geberella’ in dezelfde kleurenreeks als het Geberit wc-reservoir, waardoor deze perfect gecombineerd kon worden. Een jaar later werd de ‘Geberit-O-Mat’ – het eerste complete systeem – geïntroduceerd.

LEES MEER
Add a comment...

Post has attachment
TIPS & TRENDS | Stoer wastafelmeubel uitgevoerd in staal en robuust oud hout

Ben je op zoek naar een uniek wastafelmeubel met een verhaal? Dan is dit stoere limited edition wastafel meubel van Alape echt iets voor jou.

Voor de liefhebbers opgelet! Deze limited edition uitvoering van wastafelmeubel Folio wordt in beperkte mate geproduceerd. In slechts 500 badkamers zal deze eyecatcher komen te hangen.


LEES MEER
Add a comment...

Post has attachment
TIPS & TRENDS | Leuke handgemaakte muurdecoratie

Wanddecoraties zijn er in vele vormen. Waar we eerst één foto ophingen is nu een hele fotowand. Zelfs de wandplanken zijn niet langer recht, maar in hele leuke vormen te krijgen.

Stickers, posters met foto of tekst, zijn toffe manieren om een wand op te leuken. Nu is er nog een variant bijgekomen: de handgemaakte vlag. Dit keer geen harde materialen, maar vrolijk gekleurde stoffen vlaggetjes.

LEES MEER
Add a comment...

Post has attachment
BLOG | Mobiele vloeren showroom

Ik ben altijd op zoek naar een primeurtje in de interieurwereld, daarom was ik dan ook blij verrast met de email die ik van Paul Kalisvaart, Chalet Parket, ontving.

We leven in een snelle en drukke wereld waarin het doodnormaal is dat we de boodschappen, kleding, boeken, eten en andere spullen thuis laten bezorgen. We willen zo min mogelijk moeite hoeven doen, naast ons werk tijdbesparend leven, om die tijd op een kwalitatieve manier met elkaar door te brengen. Met die gedachte kwam Paul Kalisvaart op het idee om zijn parketwinkel te sluiten en deze op een hele nieuwe en hippe manier voort te zetten. Met zijn mobiele vloeren showroom gaat Paul naar de klant toe.

LEES VERDER
Add a comment...

Post has attachment
BLOG | Het ideale moment om een kachel te kopen

Ik heb het gevoel dat de zomer al heel lang bezig is. Officieel start het warmste seizoen van het jaar pas op de 21e van deze maand.

Alhoewel je er misschien helemaal niet mee bezig bent, is dit de tijd om te denken aan de warmte in de winter. Dit is het ideale moment om een kachel te kopen.

LEES VERDER
Add a comment...

Post has attachment
BLOG | Design District: 10 bedrijven extra in beeld

8 juni 2018 bezochten Floor en ik Design District in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Een beurs vol trends, design, interieur, kortom we hadden er heel veel zin in.

Op de parkeerplaats begon ons feestje al, toen we bij toeval Indra Stas (Stas Home Déco) ontmoetten, die dit keer zelf een beurs bezocht in plaats van deel te nemen. Toen we bij binnenkomst direct een kruk uit haar Lyon Béton collectie zagen staan, was de pret compleet. Daar scheidden echter onze wegen, op zoek naar mooie merken en nieuwe trends. We hebben 10 bedrijven/merken, die wij nog niet eerder gespot hadden, uitgelicht.

LEES VERDER
Add a comment...

Post has attachment
TIPS & TRENDS | De nieuwe Groove lampenkap

Op Design District waren wij uitgenodigd om de laatste aanwinst van Puik te komen bewonderen. Tijdens deze inspiratievolle beurs was de release van de nieuwe Groove lampenkap.

Het was pas aan het einde van ons bezoek aan Design District dat we de Groove zagen hangen. Drie lampenkapjes hingen bij elkaar, gegroepeerd en pasten mooi bij alle andere, voor ons zo herkenbare design van Puik. Met recht een aanwinst!

LEES MEER
Add a comment...

Post has attachment
TIPS & TRENDS | Inloopdouche met Dutch design vloer

Heb jij een kleine badkamer en wil je deze een luxe uitstraling geven?

Ook een kleine badkamer kan omgetoverd worden in een kleine wellness. Door te spelen met ruimte, luxe materialen en kleur krijg je al snel een exclusieve uitstraling. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een inloopdouche met glazen wand, blijft de badkamer optisch groot.

LEES MEER
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded