Profile cover photo
Profile photo
StudyTravel Taalreizen
1 follower -
Taalcursussen in het buitenland voor iedereen, van 1 week tot 10 maanden.
Taalcursussen in het buitenland voor iedereen, van 1 week tot 10 maanden.

1 follower
About
Posts

Post has attachment
Fréderique (24 jaar) heeft het heel erg naar haar zin in Bristol!

Ze is nu bezig met de derde week van haar Cambridge examencursus die ze voor 10 weken volgt in Bristol.

Wil jij ook een Cambridge examencursus volgen in Bristol of op een van onze andere bestemmingen?

Check hier alle mogelijkheden: https://www.studytravel.nl/taalcursus-engels-leren-volwassenen-taalreizen
Photo

Post has attachment
Linda (17 jaar) is 8 maanden in Valencia om Spaans te leren. Lees in haar uitgebreide blog haar geweldige ervaringen in het zonnige zuiden!

Lees hier alvast een deel van haar avontuur:

Toerist in eigen stad
Inmiddels is de derde week hier al weer bijna op z’n einde, maar het lijkt alsof ik hier al 2 maanden woon! Ik begin steeds beter de weg te kennen en het openbaar vervoer te snappen. Zo rijden de bussen hier niet op vaste tijden (waarschijnlijk aangezien de buschauffeur zijn eigen pauzes inplant ;) maar komen ze over het algemeen iedere 5 tot 10 minuten. Daarnaast heb ik mijn weg op school ook aardig gevonden en heb ik een leuke groep vrienden die altijd wel in zijn om iets gezelligs te gaan doen! Ondanks dat is het toch ook wel heel leuk om de toerist in ‘eigen stad’ uit te hangen.
Zo ben ik in het weekend met een excursie georganiseerd door school naar Albufera geweest. Albufera is een prachtig natuurgebied van 21000 hectare groot en ligt op een half uurtje rijden van de stad. Daarnaast kent Albufera het grootste meer van Spanje. Dat moest ik natuurlijk met eigen ogen zien, dus ben ik daar op de boot gestapt. Daarna zijn we gaan fietsen door de natuur. Het was stiekem eigenlijk heerlijk om even uit de drukte van de stad te zijn en helemaal ‘zen’ te worden in de rustige natuur. Mocht je ooit naar Valencia komen, Albufera is zeker een aanrader!
Verder heb ik samen met twee vriendinnen de Catedral de Santa María de Valencia bezocht. Of eigenlijk meer beklommen. Na 207 treden waren we boven. Een eitje zou je denken, vergeleken met de domtoren. Ik kan je vertellen, met deze Spaanse temperaturen duurde het wel even. Maar gelukkig was het het zweten waard, want het uitzicht was wederom prachtig!

Benieuwd naar meer? Lees het hier!

www.linvalencia.jouwweb.nl

Post has attachment
Winter wonderland op ons kantoor in Nederland! ☃️❄️
Wil jij liever warmere oorden opzoeken? Boek dan nu je taalreis Engels naar bijvoorbeeld Australië, Californië of Florida, the sunshine state! Liever Spaans leren? Denk dan eens aan Colombia, Mexico of Ecuador! 🌴
Photo

Deze week zijn er weer veel van onze studenten begonnen met een Cambridge examencursus. Dit niet alleen in de UK, maar ook in Sydney, Vancouver, Dublin, Kaapstad en nog heel veel andere leuke bestemmingen.
In maart start de volgende cursus, wil je deelnemen, neem dan snel contact met ons op.

https://www.studytravel.nl/Cambridge_examen.html

Post has attachment
Ja ja! Daar is die dan, onze aller eerste StudyTravel vlog! Ook zo benieuwd hoe zo'n een reis der uit ziet? Check dan onze eerste vlog naar... Liverpool, Engeland!
Vergeet natuurlijk ook even niet te liken en te abonneren!
Alvast bedankt en veel kijk plezier! 😄

https://youtu.be/YlWGGP1qxnk

De volgende vlog is vanaf zaterdag 14 januari te zien op ons YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC_NZ1MPSy2RcLlO4ENnTCpQ

Deze vlog zal zich afspelen in een mooie havenstad van Groot Brittannië, Liverpool!

Leuk om maandagavond op televisie te zien, waarom je echt een #taalcursus moet volgen voordat je gaat emigreren naar het prachtige Chili. #helemaalheteinde

https://www.studytravel.nl/taalcursus-spaans-leren-santiago-de-chili-taalschool-ecela.html

Post has attachment
Aanstaande zaterdag is onze eerste informatiemiddag van 2017! Je bent van harte welkom op ons prachtige kantoor in Nijmegen voor al je vragen. Onze medewerkers staan voor je klaar.

https://www.studytravel.nl/over-studytravel/kom-langs

Post has attachment
Naast een taal nog iets anders leren?

Bij een #taalcursus Chinees kun je ook een cursus Tai Chi of Kung Fu volgen! Dat is pas een uitdaging :)

https://www.studytravel.nl/taalcursus-chinees-leren-peking-taalschool-LTL
Photo

Post has attachment
Heb jij er ook altijd al van gedroomd om te wonen in een stad als San Diego of San Francisco? Wij hebben tussenjaar programma's voor intensief of Cambridge Engels waarbij je heel het jaar door kan starten (vanaf 16 jaar)!

Ga je liever in de zomervakantie maar wil je wel graag naar Amerika's westkust? Kijk dan eens naar ons jongerenprogramma 13 - 17 jaar in San Diego! #SanDiego #SanFrancisco #Gapyear #Tussenjaar #StudyTravel
Photo
Wait while more posts are being loaded