Profile cover photo
Profile photo
Jeroen Savelkouls Fotografie
About
Posts

Post has attachment
Wietse en Romola stonden vaker voor mijn camera. Beiden zijn actief op historische festivals, en ik fotografeerde hen eerder tijdens het geven van workshops en re-enactment. Op een prachtige herfstdag trouwden de twee Eindhovenaren in het stijlvolle Van Goghkerkje in Nuenen.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een aantal weken geleden mocht ik een paar uurtjes op pad met Marilou en Pascal. Terwijl de zon langzaam zakte, struinden we door hartje Utrecht op zoek naar mooie locaties om de liefde vast te leggen. Dat bleek niet zo moeilijk, want de stad is vol prachtige plekjes: de dom, de grachten, smalle steegjes. Dit kon niet anders dan resulteren in een fijne reportage vol geluk!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Een kleine, maar fijne styled wedding shoot met Mandy en Jeroen in Barneveld, in de omgeving van Kasteel Schaffelaar.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Alain en Claudia doen allebei geregeld modellenwerk, maar hebben nog nooit samen voor de camera gestaan. Daar kwam in mei 2016 verandering in. Wij maakten in de Noord-Hollandse Kennemerduinen deze loveshoot van het sportieve stel.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Corsages? Check! Trouwauto? Check! Bruidstaart? Check! De bruiloft van Mireille en Remco is er één met alles er op en er aan. Niets heeft het paar aan het toeval overgelaten en dat betaalt zich op deze mooie julidag dubbel en dwars terug. Zelfs het weer laat het niet afweten. Een prachtige dag dus, daar op kasteel De Kinkelenburg in Bemmel.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Iets met de brug. En met fietsen. Dat was de opdracht van Jan, Herma & Mari uit Zwolle. Op een mooie augustusavond begaven we ons daarom naar de markante Hanzeboog, die sinds 2012 ter hoogte van de Overijsselse hoofdstad de IJssel overspant. Met veel belangstelling van passerende fietsers – zwaaiend, roepend en bellend – maakten we een fijne reportage.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mijn eerste bruiloft van een aantal jaren geleden. Olga en Hugo komen uit verschillende delen van de wereld en ontmoetten elkaar tijdens hun studie in Nijmegen. Welke plek is dan beter geschikt voor de bruiloft dan de oudste stad van Nederland? Ik mocht een dag lang hun liefde documenteren. En de kleding? Die is traditioneel Oekraïens.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded