Profile cover photo
Profile photo
Equilibrio
43 followers
43 followers
About
Equilibrio's posts

Post has attachment
Intenzivni kurs nemačkog jezika! Intenzivni kurs nemačkog jezika Deutsch express će vam za kratko vreme omogućiti siguran i brz napredak u sporazumevanju na nemačkom jeziku zahvaljujući najsavremenijem konverzacijskom metodu koji primenjujemo u nastavi. 

Post has attachment
Kursevi stranih jezika vikendom! Nastava vikendom, u ponudi su engleski, nemački, španski, italijanski, ruski, francuski, norveški, švedski i arapski jezik.

Post has attachment
Kurs nemačkog jezika za brzo učenje i napredovanje. INTENZIVNO I ULTRA EFEKTIVNO učenje nemačkog jezika, 3 kursa u jednom opšti+poslovni+konverzacijski. Prijave u toku!

Post has attachment
Kurs engleskog jezika za brzo učenje i napredovanje. INTENZIVNO I ULTRA EFEKTIVNO učenje engleskog jezika, 3 kursa u jednom opšti+poslovni+konverzacijski. Prijave u toku!

Post has attachment
Konverzacijski kurs nemačkog jezika u Beogradu! Usavrši znanje nemačkog jezika i stekni samouverenost! Prijave su u toku, iskoristi akcijsku cenu.

Post has attachment
Konverzacijski kurs engleskog jezika. Usavrši engleski i oslobodi se straha u komunikaciji na stranom jeziku. Upis u toku. Iskoristi akcijsku cenu!

Post has attachment
Kursevi stranih jezika za nezaposlene! U okviru Programa moguće je pohađati kurs iz: engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, norveškog, švedskog ili ruskog jezika. Početak Subvencionisanog programa za nezaposlena lica je u prvoj polovini marta 2017.

Post has attachment
Stipendije za studente! Prijavi se za stipendiju i nauči strani jezik. 10 jezika u ponudi, program počinje u prvoj polovini marta 2017. i traje 3 meseca.

Post has attachment
Imate li osnovca koji bi trebalo da usavrši znanje engleskog ili nemačkog jezika? I sami znate da se jezik, ukoliko se ne koristi aktivno, zaboravlja! U Jezičkom centru Equilibrio KIDS u toku je upis na polugodišnje kurseve engleskog i nemačkog jezika po neverovatnoj ceni od 199€. Više informacija na sajtu https://goo.gl/8xHxuk

Post has attachment
Kurs engleskog jezika za pravnike - popust 25%
Svesni činjenice da pravnik svoj jezik mora da koristi sa posebnom pažnjom i da mora biti osposobljen da komunicira tečno, a pre svega tačno i precizno, odnosno da u potpunosti mora razumeti ono što pročita ili čuje, razvili smo specijalizovani kurs Engleski jezik za pravnike.
Start nastave je polovinom januara, kursevi traju 3 meseca, tempo rada je 2 puta nedeljno, termini su poslepodnevni i večernji.
Potreban nivo znanja za upis na kurs je B1 (prema skali Saveta Evrope).
Na kursu su angažovani jezički stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.
Nastava se odvija u nastavnom centru Trg Republike.
Telefon za prijave: 011 33 74 075 i 069 33 74 075

Wait while more posts are being loaded