Profile cover photo
Profile photo
Stomatološka ordinacija Stomatolog Beograd - Dr Branislava Smiljković
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
NOVI ZUBI ZA 2 DANA
Cele zircon krune i mostovi danas se izradjuju uz pomoc savremenih CadCam sistema. U sebi spajaju lepotu prirodnog materijala zirkona I superiornu kompjuterski vodjenu izradu.
Same po sebi lepe ,sa mogucnoscu individualizacije prema estetskim zahtevima pacijenata imaju I niz prednosti nad metalokeramickim ali I bezmetalnnim keramickim krunama I mostovima.
Pre svega to je svakako kolicina zubne substance koja se uklanja a koja je duplo manja od metalokeramickog sistema.
Velika cvrstoca omogucava I radove velikog raspona cak i cirkularne mostove I njihovu trajnost Cele zircon krune se ne mogu ostetiti ni mehanicki ni hemijski,
Lepotu kompjuterskog dizajna I precizne izrade ne mogu dostici ni najveci majstori.
Vreme izrade je zaista minimalno
Materijal je potpuno biokompatibilan , za razliku od metalokeramike a posebno ga lepo prihvataju desni I sluzokoza usta.
Ukoliko imate potrebu za mostovima promenom oblika I polozaja zuba, Ovo je svakako najbolji izbor I vasa najbolja investicija
Фотографија корисника Stomatolog Beograd - Stomatološka ordinacija Dr. Branislava Smiljković
Photo
Add a comment...

Post has attachment
LUMINIRI

Lumineers su porculanske ljuspice unapred  fabrički napravljane i oblikovane i ne zahtevaju dodatna brušenja zuba. Ekstremno su tanki i velike čvrstoće a samo postavljanje je brzo i bezbolno.

Nezaobilazan je deo savršenog Smile Makeovera i mogu u znatnoj meri preoblikovati vaš osmeh.

Njima efektno prekrivamo i prikrivamo postojeće nedostatke, popunjavamo međuprostor, prekrivamo zube sa prebojenom nijansom te povećavamo vizuelno vremenom istrošene zube.

 Za postavljanje lumineersa pacijent dolazi samo dva puta u ordinaciju.

Tokom prve posete se uzima otisak vilice i eventualno se pravi fotografija osmeha i njena analiza. Eventualno se laserom koriguju desni da bi bili simetrični a ujedno se i određuje nijansa. U toku sledeće posete se pristupa cementiranju ljuspica i tretman je gotov 

RAZLIKA IZMEDJU VENIRA I LUMINIRA

Osnovna razlika je u materijalu od koga su napravljeni. Luminiri su izliveni od specijalne vrste porculana koja ih čini jačim i izdržljivijim a ujedno i tanjim od klasično napravljenih venira.

Najveća prednost je što luminiri ne zahtevaju prethodnu obradu zuba (korekcije su minimalne) i ne zahtevaju pripremu. Samim tim je skidanje luminira sa zuba reverzibilna procedura dok kod vinira to nije slučaj.

Skidanjem luminira ponovo ostavljamo naše prirodne zube.
Moguće je i stavljati ih preko postojećih krunica kako bi dobili uniforman izgled
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded