Profile

Cover photo
Stoian Ovidiu
1,090 followers|387,440 views
AboutPostsCollectionsPhotosYouTube+1's

Stream

Stoian Ovidiu

Discussion  - 
 
After install opensuse desktop don't show. My machine freeze. I install it over 5 times. Only icewm works if I select it from login. In icewm I was installed nvidia driver. But no success. I update my OS, but no desktop kde or gnome. I need little help.
1
Valerio Libralato's profile photoRoman Bysh's profile photoStoian Ovidiu's profile photo
3 comments
 
Solved. It is my fault.
Add a comment...

Stoian Ovidiu

Shared publicly  - 
 
 
Maneliștii pot ajunge în rai?

Într-un cartier dintr-un oraş mic s-a născut un băiat, Cătălin.

Din cauza influenţei mediului în care s-a născut, pentru că puterea anturajului şi a prietenilor cu care a copilărit a fost foarte puternică, băiatul nostru tânăr a adoptat regulile ”tribului său”, de la vestimentaţie la muzica pe care o ascultă.

Nivelul lui de educaţie este asemănător cu cel al oamenilor cu care se încojoară, alimentaţia și felul în care se distrează la fel.

Până la urmă fiecare dintre noi în prima perioadă a vieţii este format de mediul înconjurător, până când ni se oferă şansa de a deveni personalitate şi să ne putem elibera de influenţa tribului din care facem parte.

Din cauza valorilor culturale ale mediului, muzica preferată ascultată de Cătălin este maneaua pentru că acest gen de muzică vorbeşte experienţei directe pe care băiatul o trăieşte şi rezonează perfect cu el.

Banii sunt foarte importanţi şi îţi aduc respectul celor din jur, la fel bijuteriile din aur şi hainele. prietenii pot fi invidioşi şi bârfitori, există duşmani care nu te plac şi care îţi vor face rău dacă au ocazia, îndrăgostirea aduce multe emoţii, drame, probleme şi momente trecătoare de bucurie, pe undeva se vor găsi şi nişte ţigani în poveste şi astfel avem un tablou pestriţ al realităţii lui Cătălin.

În lumea lui, Cătălin nu are nicio problemă, îşi vede de treabă şi încearcă să răzbească în viaţă folosindu-se de talentele şi abilităţile sale.

Până aici nimic deosebit.

Povestea însă devine brusc mai interesantă când apare în peisaj un alt grup de oameni.

Clubberii

Maria s-a născut într-un oraş mare. A mers la un liceu popular, şi-a făcut o trupă de prieteni cool. Ea şi prietenii ei urmăresc Fashion TV, sunt la curent cu viaţa tuturor vedetelor şi au ultimul model de Iphone.

Maria are o mare problemă în viaţă şi anume ”maneliştii”.

Dacă o întrebi care anume este problema ei, va spune un discurs de genul acesta:

”Nu îmi plac maneliştii pentru că sunt proşti. Cum să asculţi muzică aia incultă? Mi se pare o mare dovadă de incultură să asculţi muzica aia ce vorbeşte numai de bani, duşmani, ţigani. În ce lume trăiesc frate ăştia?

Îl venerează pe Guţă ăla, aruncă cu bani la muzicanţi, se îmbată şi se iau la bătaie.

Din punctul meu de vedere, maneliştii sunt oameni inferiori. Şi cred că majoritatea infractorilor ascultă manele ceea ce spune multe despre pătura asta socială.”

Maria ascultă Taylor Swift, Beyonce şi cam tot ce e în Top 100 Billboard.

Merge măcar odată pe weekend în club unde are o masă rezervată, îşi cumpără împreună cu trupa ei 2 sticle de tărie, în principiu Jack Daniels si Grey Goose pentru băieţi şi prosecco pentru fete. Dansează până dimineaţă, apoi merg la McDonalds şi după, la somn.

Maria s-a poziţionat pe o treaptă superioară a evoluţiei comparându-se cu ascultătorii de manele. Ea se consideră un om de o calitate umană mult mai mare, cu valori mai corecte şi mai bune, cu aspiraţii nobile în viaţă.

Ceea ce Maria nu realizează din cauza vârstei ei fragede este că deşi ea se percepe ca fiind pe o treaptă superioară, există un alt grup de oameni care se uită de sus în jos la ea şi o consideră pe ea şi grupul ei fiind inferiori.

Aşa cum Maria îi priveşte cu superioritate pe manelişti, la fel şi ea este privită de sus de un alt grup.

Clasicii

Robert s-a născut într-o familie de tradiţie, cu părinţi şi bunici medici, muzicieni la filarmonica şi profesori universitari.

A crescut învăţând să cânte la pian, vorbeşte 3 limbi străine şi urmează cursurile celei mai bune universităţi din ţară.

Prietenii lui Robert sunt filozofi, artişti şi oameni din familii bune, cu tradiţie, respectabile.

Încă de la o vârstă fragedă, Robert a fost dus la operă şi are o cultură dezvoltată a muzicii clasice.

În weekend Robert se culcă devreme pentru că îi place să citească dimineaţa la prima ora în grădină, când îşi bea ceaiul.

Când e întrebat ce părere are despre cei care merg în cluburi, pufneşte dispreţuitor:

”Nu înţeleg cum poate cineva să piardă vremea în club. E plin de fum, muzică ce îţi sparge timpanele şi oameni beţi. E o vibraţie joasă a energiei, mă simt rău 3 zile după ce ies într-un club. Prefer să dorm noaptea, creierul are nevoie de odihnă pentru a funcţiona la parametri optimi.

Mi se pare că cei care au viaţă de noapte îşi ratează viaţa. Se cred importanţi pentru că au ultimul model de iphone sau sunt îmbrăcați ultimul răcnet în modă însă au valori total greşite. Mi se pare că nu înţeleg nimic din adevăratul sens al vieţii. ”

OAU.

Şi Robert împreună cu anturajul lui se percep ca fiind pe o treaptă superioară. Ei au valori mai bune şi mai corecte faţă de cei de pe treptele pe care ei le văd inferioare.

Poţi observa tiparul?

Fiecare se vede ca fiind în vârful ierarhiei şi vede doar ce i se pare ca fiind inferior fără să observe că există şi trepte superioare în care el este considerat inferior.

Mai mult, procesul de gândire este acelaşi. Mă uit în jos şi îl judec pe cel pe care îl consider inferior mie şi încerc să îmi ridic mie importanța şi valoarea strâmbând din nas la tot ce reprezintă celălalt.

Mă ridic pe mine, înjosindu-l pe altul.

Toate bune şi frumoase până aici însă şi Robert urmează să aibă o supriză.

Deşi el se crede sus în vârful ierarhiei, ce nu ştie încă e că există alte trepte care îl privesc şi pe el de sus în jos.

Spiritualii

Emilia a plecat din România acum 30 de ani şi în urma călătoriilor ce le-a parcurs, a îmbrăţişat budismul ca şi practică spirituală.

Culmea, deşi practică meditaţia, yoga şi studiază energiile, nu se poate abţine să nu se uite la alte grupuri şi categorii de oameni de sus.

Privind la manelişti, clubberi şi clasici, vede un tipar, şi anume că toţi judecă alte grupuri ca fiind inferioare şi nu văd că şi ei la rândul lor sunt priviţi ca fiind inferiori de alte grupuri care se percep mai sus în această ierarhie a judecăţii umane.

Emilia nu se poate abţine să nu se uite la toate grupurile de până acum şi să vadă o diferenţă între grupul ei şi restul.

Ea se străduieşte să atingă iluminarea, ceilalţi trăiesc ca nişte animale adormite la grădina zoologică. Celalalte grupuri pun preţ pe lucrurile materiale şi nu pe spirit, se judecă între ele fiecare crezându-se unii mai buni ca altții când de fapt toţi sunt nişte victime ale judecăţii umane.

Unde e iubirea? Unde e acceptarea? Unde e iertarea?

În acel moment s-a petrecut un moment magic, moment care a schimbat direcţia liniară a acestei poveşti.

Emilia a avut o viziune într-una din meditaţiile ei.

A văzut o scară pe care erau fiecare din aceste grupuri.

Deşi Emilia credea că grupul ei este cel mai evoluat, a văzut că deasupra ei erau alte scări doar că nu putea să vadă ce este deasupra. Erau scări cu un mare semn de intrebare.

În ciuda practicii ei spirituale de peste 30 de ani, nu vedea ce e mai sus şi nici nu ştia cum poate să păşească pe o treaptă superioră. Atunci şi-a dat seama că de 30 de ani tot asta încearcă să facă prin practica spirituală. Să mai urce o treaptă.

Totuşi, deşi acest obiectiv nu era atins, această practică spirituală o ajutat-o acum pentru că a putut să facă ceva ce niciun alt membru din grupurile de până nu a putut.

A putut să se detaşeze şi să observe întreaga situaţie din exteriorul acestei poveşti.

A putut să vadă scara pe care şi ea se află dar în acelaşi timp să fie şi un observator, aşa cum un privitor se uită la un film.

Şi din această observare şi conştientizare a situaţiei, Emilia a realizat că inclusiv ea se comportă la fel ca oricare din cei pe care îi consideră inferiori.

Şi ea judecă alţi oameni care în percepţia ei sunt pe o treaptă inferioară însă îşi dă seama că e doar percepţia ei.

Ce îi dă ei autoritatea sau dreptul să pună oamenii pe categorii şi pe trepte de evoluţie? Ce are ea în plus faţă de alţii?

30 de ani de educaţie spirituală şi tot judecă. La fel ca orice om de pe oricare treaptă.

Emilia a avut prima mare realizare, şi anume că nu este cu nimic mai bună şi că are acelaşi comportament ca şi ceilalţi.

Avantajul mic pe care îl are însă, datorită practicii spirituale, i-a permis să vadă lucrul acesta şi să devină conştientă. Tot practica spirituală o ajută să facă şi un al doilea progres notabil.

Emilia ştie sigur că orice vedem la alţii şi ne deranjează, este o proiecţie a propriului nostru psihic şi rădăcina deranjului şi a judecăţii noastre trebuie neapărat căutată în interior.

Astfel, Emilia se pune pe meditat căutând un răspuns la o întrebare:

”Ce să fac, cum să mă comport în modul corect în această situaţie?”

Emilia ştie că în acest răspuns se află soluţia la dilema ei ”care este treapta superioară mie şi cum pot să o ating?”

Închizând ochii în afară şi deschizându-i înăuntru, privind lumea ei interioară, observând ce se petrece acolo, Emilia vede că în inima ei se află şi un manelist, şi un clubber şi un clasic precum şi un călugăr budist.

Există în ea aspecte care sunt egoiste, care judecă, aspecte ce trăiesc viaţa pe pilot automat ca nişte zombie. Există aspecte în ea care reprezintă frustrările că după 30 de ani de meditaţie încă nu a evoluat şi nu a trecut pe o treaptă superioară. Există o latură în ea care e agresivă şi furioasă pe tot ce o înconjoară.

Emilia vede în latura ei furioasă manelistul care se ia la bătaie la 5 dimineaţa pentru că nu i-au plăcut dedicaţiile din seara aia, în latura ei autodistructivă vede clubberita care dansează pe bar, bea multă votcă şi vomită la colţ de stradă părăsită de prietenii ei, în latura ei care se simte ”îndreptăţită” și ”superioară” vede clasicul aristocrat ascultător de operă care crede că are drepturi mai multe şi mai mari doar pentru faptul că s-a născut într-un loc şi un mediu mai privilegiat decât restul.

În viziunea ei, Emilia trăieşte pentru prima oară semnificaţia profundă a zicalei:
”când arăţi un deget spre un om ca să îl judeci, priveşte-ţi mâna şi vei vedea că ai alte 3 degete îndreptate spre tine.”
Acum, Emilia simte că trebuie să le fie recunoscătoare celor din jur pentru că au ajutat-o să descopere în ea aspecte ale fiinţei ei pe care nu le-ar fi acceptat niciodată ca fiind ale ei, însă tocmai aceste aspecte o întregesc ca şi fiinţă.

Toate aceste aspecte îi aparţin.

Ce e de făcut acum?

Ce te faci când te trezeşti cu casa plină de furie, autodistrugere, energie negativă, ego şi atâtea alte aspecte pe care înainte le judecai la alţii însă acum descoperi că sunt toate laturi alte sufletului tău?

Emilia se simte umilă şi smerită şi îşi dă seama că 30 de ani a greşit, nereuşind să privească cu adevărat în inima ei.

Acum însă, e copleşită de viziune şi cu un ultim efort, adresează universului întrebarea:

”Şi acum, ce?”

”Şi acum, ce?”, se aude înapoi ecoul.

Toate aspectele şi laturile întunecate, ascunse, reprimate ale Emiliei se uită la ea şi aşteaptă un răspuns. Un ordin.

Emilia este liderul alfa, şeful, boss.

”Şi acum, ce?”

Cu lacrimile curgând râuri pe obraji, Emilia începe să îmbrăţişeze fiecare aspect şi fiecare latură a ei, oricât de urâtă, rea, întunecată şi negativă ar fi.

Pentru prima oară în existenţa ei, îşi dă seama că toate aceste laturi se manifestă atât de distructiv pentru că nu au fost văzute, acceptate, iubite şi poate iertate niciodată.

Cu fiecare îmbrăţişare, Emilia repetă :

”Te iert, te iubesc, iartă-mă şi tu pe mine. Am greşit judecându-te atât de aspru când tot ce aveai nevoie era un strop de iubire pe care nu l-ai primit în zeci de ani. Acum s-a terminat şi nu mai e nevoie să suferi, să te înfurii, să te chinui. Acum, eşti acasă.
Te iert pe tine şi pe mine pentru că nu evoluăm împreună mai repede, te rog să mă ierţi că ţi-am pus în spate toată responsabilitatea evoluţiei noastre. Nu e vina ta că ne-am născut în locul în care ne-am născut, că am fost abuzaţi când am fost neajutoraţi sau că viaţa e uneori nedreaptă, că am ajuns să ştim doar cât ştim acum şi nu mai mult.
Oricât de greu ne-a fost până acum, mâine e o nouă zi şi nu ne vom mai lupta între noi cu furie, pierzând energie. Vom folosi această energie pentru sănătatea noastră, pentru evoluţia noastră în ritmul nostru şi pe drumul nostru.
Avem încredere şi speranţa că vom reuşi.”
A repetat aceste cuvinte din nou şi din nou, fiecărei laturi din ea, zeci şi sute de aspecte pe care nu credea că inima ei le conţine și pe care le-a judecat atât de aspru atunci când le-a descoperit în alţii, neştiind că tot ce face atunci când privește la alții e să se uite în oglindă şi fiecare aspect ce o supără la alţii nu e decât un aspect ce îi aparţine iar prin omul din faţă se poate vedea în oglindă.

Şi acum îmi deschid privirea şi în afară şi mă uit la cei pe care i-am judecat.

Nu aţi fost decât semnalul clar şi limpede care mi-a atras atenţia asupra lucrurilor la care trebuie să lucrez în mine.

Toţi oamenii din viaţa mea, sunt de fapt profesori şi ghizi pentru propria mea autocunoaştere.

Şi cei pe care i-a admirat şi îndrăgit, şi cei care m-au enervat şi supărat.

După câteva ore care au părut săptămâni şi luni, Emilia a deschis ochii şi a privit din nou în afară.

Însă nimic în afară acum nu mai era la fel. Totul era schimbat.

Lumea este aşa cum eşti tu şi nu poţi vedea în afară mai mult decât ai descoperit înăuntru.

A privit maneliştii, clubberi şi clasicii şi a ştiut răspunsul la întrebarea ”Şi acum, ce?”.

De ce anume au nevoie acești oameni?

Au nevoie de iubire, iertare şi acceptare şi nu de judecată, reproşuri şi ură.

Îmbrăţişând, iertând şi iubind toate aspectele ce nu îi plăceau în ea, Emilia acum nu mai putea să judece aspru alţi oameni pentru că nu mai era nimeni care să fie ”greşit, prost, inferior”.

Toţi erau oameni şi treptele nu semnificau superioritate sau inferioritate ci doar oamenii dădeau semnificaţia asta treptelor.

Treptele înseamnau faptul că deşi suntem egali ca valoare, fiecare este într-un anume stadiu al evoluţiei sale însă asta nu îl face mai bun pe cel care este mai sus pe scară cu nimic.

Mai degrabă ar trebui să ne privim ca şi călători pe drumul evoluţiei, călători ce se lovesc de provocări cu aceeaşi intensitate, doar că la niveluri diferite.

Şi indiferent pe ce treaptă eşti, tot timpul îţi va prinde bine puțină iubire, acceptare şi iertare de la semenii tăi.

Nu ştiu cum pot eu să urc pe o treaptă superioară însă ştiu că pot să cobor în jos şi să ţin de mână oamenii şi cu iubire, acceptare şi iertare îi pot învăţa că ruşinea şi vinovăţia nu le aparţin.

Îi pot învăţa pe oameni că sunt minunaţi, însă fiecare din noi duce o luptă grea, personală şi intimă şi toţi căutăm doar evoluţia aşa cum o înţelege fiecare la nivelul la care se află.

Şi astfel, luând decizia să privească oamenii cu iubire, acceptare şi iertare pentru a-i ajuta să se vindece, Emilia a urcat pe următoarea treaptă a evoluţiei ei pentru că acum descoperise secretul:

”Iubeşte-te pe tine şi toate aspectele din tine, plăcute şi neplăcute fără să te judeci şi astfel te vei elibera pentru a fi fiinţa perfectă care eşti. Atunci, şi doar atunci, îţi vei putea iubi aproapele ca pe tine însuţi, când vei vedea lupta din tine în fiecare om din jurul tău.”
emiliaJudecata ne îmbolnăveşte şi ne îndepărtează.

Iubirea şi acceptarea ne vindecă şi ne apropie.

Când judec alt om mă îndepărtez de sursa problemei din mine şi astfel îmi fac mie rău.

Cei care ne provoacă suferinţă ne sunt şi cei mai buni profesori. Spune-mi cum vezi oamenii şi lumea şi vei avea o hartă foarte exactă a traumelor, rănilor şi suferinţelor din sufletul tău.

Dacă Dumnezeu ar judeca, nu ar fi decât un reporter la Can Can.

Când iubesc, iert şi accept laturile din mine care sunt furia, stagnarea, ignoranţa realizez poate pentru prima dată că nu e uşor să fii om, că nu poate fi totul perfect, că uneori rănile trecutului şi greutăţile prezentului sunt greu de dus aşa că ce ar fi să am compasiune faţă de mine?

Cum ar fi să îmi spun mie: ”Respiră şi relaxează-te. Avem tot ce ne trebuie ca să găsim soluţii”.

”În mijlocul celei mai grele ierni am descoperit că în mine se află o vară invincibilă ” – Albert Camus
 ·  Translate
View original post
1
Add a comment...

Stoian Ovidiu

Shared publicly  - 
 
4
1
Marcela Ioana Rusu's profile photo
Add a comment...

Stoian Ovidiu

Shared publicly  - 
 
 
Mondo Rescue is an open source, free disaster recovery and backup utility that allows you to easily create complete system (Linux or Windows) Clone/Backup ISO Images to CD, DVD, Tape, USB devices, Hard Disk, andNFS. And can be used to quickly restore or redeploy working image into other systems, in the event of data loss, you will be able to restore as much as entire system data from backup media.

#linux #debian #ubuntu #centos #redhat #fedora #backup #tecmint
Mondo Rescue is an open source, free disaster recovery utility that allows you to easily create complete Linux clone to CD, DVD, Tape, USD devices, hard disk,
View original post
3
1
Alexe Cristian Moldovan's profile photo
Add a comment...

Stoian Ovidiu

Shared publicly  - 
 
 
When making backups, coping/moving large files on your Linux system, you may want to monitor the progress of an on going operation. Many terminal tools do not have the functionality to allow you to view progress information when a command is running in a pipe.

Pv is a terminal-based tool that allows you to monitor the progress of data that is being sent through a pipe. When using the pv command, it gives you a visual display of the following information:

#linux #ubuntu #centos #debian #redhat #fedora #tecmint
Pv is a terminal-based tool that allows you to monitor the progress of data such as coping/moving/backing up files that is being sent through a pipe.
View original post
2
1
Alexe Cristian Moldovan's profile photo
Add a comment...

Stoian Ovidiu

Shared publicly  - 
 
 
Oricât de mare e cunoașterea ta, dacă egoul tău nu a fost îndepărtat vei rămâne în ignoranță.
~ Mooji
 ·  Translate
View original post
3
Add a comment...

Stoian Ovidiu

Shared publicly  - 
4
Add a comment...
Have them in circles
1,090 people
benjamin jukic's profile photo
Lucian Bordeiasu's profile photo
SurePlus EU's profile photo
Geni Alexandra Filfan's profile photo
Marius Staicu's profile photo
Sever Tanta's profile photo
Seo Kematix's profile photo
oxana dub's profile photo
Sergei Metlushko's profile photo

Stoian Ovidiu

Shared publicly  - 
 
 
S-a lansat cel mai nou sit de știri cu subiecte despre GNU, Linux și programe libere. Situl poate fi accesat la adresa http://www.gnulinux.ro

Pe lângă știrile despre GNU și Linux, situl GNU Linux România mai publică tutoriale, recenzi și anunțuri despre evenimente care au legătură cu programele libere, drepturile omului, securitate etc. Evenimentele pot fi văzute la adresa http://www.gnulinux.ro/calendar

GNU Linux România a mai pus la dispoziția cititorilor sitului și nu numai, un forum general cu discuții despre GNU, Linux și altele care nu au legătură cu acest subiect.

Echipa GNU Linux România vă roagă să promovați și voi acest anunț.

Mulțumesc
 ·  Translate
View original post
2
Add a comment...

Stoian Ovidiu

Shared publicly  - 
6
1
karin karyn's profile photoMarcela Ioana Rusu's profile photo
 
Haioasã.pe bune.dar...na!..nu te indispune
 ·  Translate
Add a comment...

Stoian Ovidiu

Shared publicly  - 
 
 
Salina Turda (panorama), Cluj, RO

Imagine încărcată în concursul Wiki Loves Monuments - Romania ediția 2015 de către Ungureanu Adrian Danut sub licența CC-BY-SA.

Participați la concurs cu imaginile voastre!

Regulamentul de concurs și procedura de încărcare le puteți găsi pe http://wikilovesmonuments.ro/

Puteți încărca imaginile până pe data de 30 septembrie 2015!
Succes!

#wikilovesmonumens #wlm #wlmro #romania #heritage #patrimoniu #monumente #monuments

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Salina_Turda_%28panorama%29,_Cluj,_RO.jpg
 ·  Translate
14 comments on original post
9
3
Alexandru Burlacu's profile photoAlexe Cristian Moldovan's profile photo
Add a comment...
Stoian's Collections
People
Have them in circles
1,090 people
benjamin jukic's profile photo
Lucian Bordeiasu's profile photo
SurePlus EU's profile photo
Geni Alexandra Filfan's profile photo
Marius Staicu's profile photo
Sever Tanta's profile photo
Seo Kematix's profile photo
oxana dub's profile photo
Sergei Metlushko's profile photo
Apps with Google+ Sign-in
 • Zen Pinball HD
 • Quell Free
 • Bird Climb
 • Linken
 • Dots
 • Titans
 • Hook Me Up:AA Circle
 • Clash of Kings
 • Flappy Bros
 • Gemcrafter:Puzzle Journey
 • Toy Defense 3:Fantasy Free
 • Ball-Hop Bowling
 • Captain Rocket
 • Run Run 3D
 • Unblock King
 • Move:a brain shifting game
 • Arrow Rush
 • Logic Dots
 • Running Circles
 • Master of Cards
 • Block!
 • Catch The Rabbit
 • BombSquad
 • Gems of War
 • Sudoku king
 • 3D Ball FREE
 • Injustice:Gods Among Us
 • Galaxy on Fire 2™ HD
 • Tiny Bird!
 • City Racing 3D
 • Fantasy Warlord
 • 2048 Multiplayer
 • One More Line!
 • Crystalux
 • Laser Box - Puzzle
 • Block Puzzle King
 • One More Dash
 • Lara Croft:Relic Run
 • Don't Touch The Spikes
 • Peggle Blast
 • Shadow Fight 2
 • 2048
 • Spider
 • Give it Up
 • Banana Kong
 • Linebound - Life On The Line
 • DEER HUNTER
 • Kampai
 • Ninjump Dash
 • Anno:Build an Empire
 • Gangstar Vegas
 • Smash Hit
 • Angry Gran Run
Links
Collections Stoian is following
Stoian Ovidiu's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Driver Geo - Google+
plus.google.com

Lucrează ca Driving, driving, driving.. Locuiește în Brasov. Mințile ilustre discută idei, inteligențele medii discută evenimente, iar minți

Linux Forum Mobile
market.android.com

With Linux Forum Mobile, you can access our Linux forums and articles directly from your Android device! - Send and receive PM's - Access an

Splendoarea ascunsa
www.elefant.ro

Aceasta carte face parte din colectia Osho a editurii Mix si contine discursurile tinute de Osho in martie 1987 deci cu aproximativ 3 ani in

OSHO
plus.google.com

A Modern Mystic -"My message is not a doctrine, not a philosophy. My message is a certain alchemy, a science of transformation."

Tizen 3.0 Features -
www.tizenexperts.com

Tizen 3.0 features have been announced with the actual version 3.0 of the OS releasing late next year. We do have 2.2.1 for today!

Debian GNU/Linux Romania Implicare in comunitate
www.debian-linux.ro

Cai prin care utilizatorii se pot implica in cadrul Debian GNU/Linux Romania

iloveubuntu
plus.google.com

Ubuntu blog, daily updated

Gentoo Land
plus.google.com

Comunitatea utilizatorilor de Gentoo și derivate

Cinnamon 1.4
creationn.webbusiness.ro

La o luna dupa aparitia versiunii 1.3 echipa de dezvoltatori a mediului de lucru Cinnamon ne-a oferit astazi cea mai noua versiune si anume

IT Trends » Blog Archive » CentOS al 6-lea – Linux pentru servere „gr...
ittrends.ro

O întrebare pe care o pun întotdeauna novicii într-ale GNU/Linux-ului este „Ce distribuție să instalez ? Ce îmi recomandați ?”. Când mi se c

Debian
plus.google.com

The Universal Operating System

Debian Romania Blog: Inapoi la lucru
spinopensource.blogspot.com

Inapoi la lucru. Nu am mai postat nimic de ceva timp pe blogul personal. Intre timp s-au intamplat multe: - Linux a urcat la versiunea 3.0.

Download Generalul si muzica lui CD Mp3 2011 Part. 1 - Muzica albume - F...
www.muzicanet.net

Generalul si muzica lui CD Mp3 2011 Part. 1, Download Gratuit Generalul si muzica lui CD Mp3 2011 Part. 1, Muzica Generalul si muzica lui CD