Profile cover photo
Profile photo
STILL THE SALON - Fodrászat, Kozmetika, Masszázs Veszprém
9 followers -
Szalon a szépségért
Szalon a szépségért

9 followers
About
Posts

Post has attachment
Az új weboldalunk háttérvideója. Tetszik?
A website most is itt érhető el: https://stillszalon.hu

Post has attachment
Hajkiegyenesítés profi módon!

A L’Oréal Professionnel új innovációja, a STEAMPOD a gőz erejével építi be a vitaminokat a hajszálakba, így az új hajegyenesítési mód nemhogy nem roncsolja, de egyenesen táplálja és egészségessé varázsolja hajunkat! A haj puha tapintásúvá válik csillogó és fényes lesz. A tápláló hatás hajtípustól függően 3-5, a formázás 1 hajmosásig tart, eredményképp a haj könyebben formázható és a reggeli készülődési idő is jóval kevesebb ideig tart a megszokottnál!

Érdeklődjön fodrászánál a szalonban! #stillszalon
Photo
Photo
2017. 09. 20.
2 Photos - View album

Post has attachment
Kíváncsi vagy hogyan készülnek a Kérastase Aura Botanica termékek? Főszerepben: Toni Garrn

Post has attachment
Aura Botanica - A felelősségteljes luxus már szalonunkban is elérhető, érdeklődjön fodrászánál!
Photo

Post has attachment
Májusi akció a Still the Salon-ban!
Photo

Post has attachment
ÚJ TERMÉKCSALÁD A SZALONBAN!

Elements – szulfát és parabén mentes termékcsalád a Wellától

Itt az első szulfát-, parabén- és mesterséges színezőanyagoktól mentes termékcsalád. A Wella Professionals Elements a környezettudatos, a minőségi terméket és a zöld szemléletet megfizetni kész embereknek ajánlják.

A napi és a professzionális szépségápolásban is mind inkább teret hódít a zöld gondolkodás – az olyan alapanyagok, termékek, összetevők, s mellettük eszközök és módszerek, amelyek a fenntarthatóság jegyében születnek. Ezúttal a Wella jelent meg egy környezettudatos sorozattal – a Wella Professionals Elements nevet viselő termékcsaláddal.

A NUTREE formula

Persze nem ez a termékcsalád az egyetlen vonzereje. A természetes fakivonatokkal gazdagított új NUTREE formulával ellátott termékcsalád ugyanis akár tízszer nagyobb keratin védelemmel gondoskodik a megújuló hajvitalitásért, és nem tartalmaz szulfátot, parabént és mesterséges színezőanyagokat – összegzi a termékcsalád bemutatója.

Mit tud a termékcsalád?

A Wella Professionals tudósai fejlesztették ki a természetes fakivonattal gazdagított NUTREE complex formulát, amely a hajon és fejbőrön egyaránt hat. A természetes fakivonat nyugtatja a fejbőrt, védőpajzsot képez, védi a haj keratinrétegét a sérülés ellen. A benne található panthenol a hajszálak mélyére hatolva belülről állítja helyre a haj szerkezetét. A festett, színezett hajra különösen ajánlott prémium termékcsalád illatát is a természet inspirálta.

Keresse szalonunkban!
Photo

Post has attachment
A fodrászat ajánlata az új System Professional Luqiud Hair molekuláris hajszerkezet javító kezelés!
 
Ha száraz, töredezett, szőkített a hajad, vagy csupán szeretnél egy magas szintű ápolást és egészséggel teli ragyogást, a Te terméked a Liquid Hair! A Folyékony Haj (Liquid hair) a hisztidin és alanin segítségével pótolja a hajból elveszett aminosavakat, ezáltal erősebb lesz a haj szerkezete akár 5 héten keresztül, amit már azonnal érezni fogsz!

Keresse szalonunkban!
Photo

Post has attachment
A Still the Salon következő stílusa: BOY IN TOWN

Szereti a pörgést a mindennapokban, felveszi a város ritmusát.
Megjelenése lazán elegáns, divatos, színek összhangban.
Olyan férfi, akit az extravagáns életstílus jellemez.
Photo
Photo
Still collection
2 Photos - View album

Post has attachment
Varga Kata szakmája iránti szeretete, szenvedéje, töretlen lelkesedése ismét magasabb pozícióba emelte őt a Still the Salonban.

Örömmel jelentjük be, hogy 2014 március 1-től Kata lett a szalon Vezető Stylist-ja.
Mi sem bizonyítja jobban sikerét, mint a szakértelméről, kreativitásáról áradozó vendég vélemények. Számunkra ez a legfontosabb elismerés, de a nálunk töltött évek alatt szerzett tapasztalat, szakmai versenyeken elért kiváló helyezések is csak ezt igazolják, támasztják alá.
A folyamatosan megújuló hair stylist nem csak a szék mögött hódol hivatásának, ugyanis ő alkotta meg Gyermeli Kata make-up artisttal az első still kollekciót is, ami méltón képviseli szalonunkat mind stílusában, lendületében, mind professzionalizmusában.
Legközelebb Kata a Vehir Szépe választáson képviseli majd szalonunkat a zsűri tagjai közt.


Alázatát és szorgalmát ezúton is köszönjük, igazán inspiráló ilyen ambíciózus, kedves fiatallal együtt dolgozni.
Photo

Post has attachment
Örömmel üdvözöljük és mutatjuk be kedves vendégeinknek Sebestyén Ritát. Március 4-től Rita is a Still szalon masszőre.

A jó masszázs titka a ritmus, a nyomás, a folyamatosság és a figyelmes kapcsolattartás. Rita számára ezen elemek harmonikus összhangja és a vendég elégedettsége a legfontosabb. Kiválóan alkalmazza kezelései alatt az évek során megszerzett természetgyógyászati tudását valamint a gyógymasszázs és a holisztikus masszázs fogásait. A masszírozás számára öröm és ezt az érzést közvetíti vendégeinek is. Akkor érzi legjobban magát, amikor látja, hogy páciensei testileg, lelkileg felfrissülve hagyják el a masszírozó helységet.
Photo
Wait while more posts are being loaded