Profile cover photo
Profile photo
Stil-Lux lajsne i gradjevinska limarija
About
Posts

Post has attachment
GDE MOŽETE DA KUPITE PVC LAJSNE?

U našoj STIL LUX velikoprodaji u DR Zorana Djindjica 115 na Novom Beogradu, možete da poručite i preuzmete različite linije PVC profila za podove i oblaganje
Stil Lux d.o.o.
Stil Lux d.o.o.
stil-lux.co.rs
Add a comment...

Post has attachment
Prelazne lajsne predstavljaju dobro rešenje za spajanje rašličitih podnih površina. Dozvoljavaju lakši prelaz između dve podne površine i štite iste od habanja i osalih negativnih uticaja. Na taj način produžavate vek trajanja vašem podu.
Add a comment...

Post has attachment
Diht lajsne imaju zaštitnu i estetsku ulogu i služe za pokrivanje prelaza između poda i zida. Možete birati između različitih boja lajsni za laminat od srebrne boje do raznih dezena koji imitiraju boju drveta. Osim što prikrivaju prelaz između poda i zida, lajsne služe i da se iza njih sakriju svi neestetski elementi, žice i kablovi koji vam smetaju.
Add a comment...

Post has attachment

MOZAIK PLOČICE ZA BAZENE

Posedovanje bazena je veliki luksuz, ali ako imate sreće da posedujete svoj bazen sigurno želite da izgleda neverovatno. Sa našim mozaik pločicama Vaš bazen će izgledati elegantno i moderno.
https://www.stil-lux.co.rs/blog/mozaik-plocice-za-bazene
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Želite da Vaš životni prostor renovirate i da Vam zidovi izgledaju savršeno. Ali niste sigurni na koji način da zaštitite ivice zidova od oštećenja.

Jednostavno i sigurno. Fasadne lajsne postavite na spoljašnje uglove zidova i na ivice oko otvora za prozor.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded