Profile cover photo
Profile photo
Stichting Studo Huiswerkbegeleiding Nijmegen
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Hulp nodig bij je eindexamen? Ga dan snel naar studo.nl/examentraining
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Meer weten over de werkwijze van de huiswerkbegeleiding? Bekijk dan deze informatieve presentatie door stichting Studo over de huiswerkbegeleiding op het Merletcollege in Cuijk.
Add a comment...

Post has attachment
Stichting Studo verzorgt in de voorjaarsvakantie en meivakantie examentrainingen in Nijmegen en omstreken. Wij doen dit op onze eigen unieke manier met kleine groepen van maximaal 5 leerlingen per docent en zelf ontwikkelde oefenopgave. Stichting Studo is opgericht om studiebegeleiding betaalbaar te maken en heeft daarom ook geen winstoogmerk. In 3 dagen stomen we de leerling klaar voor het eindexamen. In deze video wordt een indruk gegeven wat de examentraining heeft gedaan voor verschillende leerlingen en hoe het programma eruit ziet.
Add a comment...

Zit uw kind op de middelbare school? Dan heeft u vast gemerkt dat er in deze periode veel op uw kind afkomt. Er wordt van alles van ze gevraagd en verwacht. Onderzoek toont ook aan dat kinderen in steeds grotere mate prestatiedruk ervaren. Zeker naarmate het eindexamenjaar nadert en de druk, stress en keuzes sterk toenemen. Hierdoor ontstaan vaak vragen die voor onzekerheid, mindere prestaties of een gebrek aan motivatie zorgen. Samen organiseren we een dag vol praktische workshops die u en uw kind helpen bij hun vragen. We nodigen u van harte uit deel te nemen aan twee workshops. U heeft keuze uit de onderstaande workshops.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded