Heksen er fundet. Den kvinde der er skyld i landsbyens ulykke.

I "Klummeskribent i massiv shitstorm" opvigler B.T.s Annette Solgaard og trækker på ærligt/strategisk følende eksperter fra Facebook.

Så små mennesker med had og frustration ved nu hvor hadaflederen sidder placeret (BT-artiklen er i skrivende stund 2 timer gammel, så hvis du samler sten op og skynder dig, kan du nå at få nogle gode ind, inden processen er overstået).

Ting vi kan overveje:

Var Wennebergs artikel slem? Nej, jeg læste den faktisk. Lidt velment lirum-larum om det hårde ved at være offentlig debattør. Ikke det mindste spændende eller oprørende. Ikke engang forkert.

Men nogen skal jo undgælde.

Det kan heller ikke være en hvilken som helst noksagt, der skal undgælde. De skal have lidt status, for at det føles godt.

Jeg medgiver at shitstorme ofte rammer ukendte, civile. Men hvad hvis Signe Karlsen havde skrevet det samme? Ikke nær så lækkert at angribe.

Vi vil hellere hævde vores moralske overlegenhed over Signe Wenneberg (der har en vis status) end over en på eget niveau.

Er "Hun har ikke de rigtige følelser!" nok til en artikel i en "rigtig" avis?

Nej, det synes jeg umiddelbart ikke.

Men jeg er jo, som salig en-eller-anden, også en aristokratisk mand af en anden tid ("Nej, Annette, han sagde ikke navnet og så kan vi ikke sigte ham for noget. Ring igen hvis han siger navnet.")
Shared publiclyView activity