Profile cover photo
Profile photo
Sterk Online
7 followers -
Hét online warenhuis voor Scandinavisch design.
Hét online warenhuis voor Scandinavisch design.

7 followers
About
Sterk Online's posts

Post has attachment
Ben je fan van design? De is de nieuwe Netflix serie Abstract: The Art of Design echt iets voor jou! Bekijk de trailer op ons blog.

https://www.sterkonline.nl/magazine/abstract-the-art-design/

Post has attachment
Met het Sterk Online team zitten we een groot deel achter de computer systemen van de webshop. Een aantal keer per jaar gaan we erop uit en bezoeken we meubelbeurzen om bij te blijven met de laatste trends en de nieuwe collecties in het echt te bewonderen. Imm Cologne 2017 is een enorme meubelbeurs waar je echt even moet zoeken voor dat je in de juiste hal bent. Nadat we alle bijzonder unieke items uit China waren gepasseerd 😉 kwamen we in een walhalla voor de design liefhebber. In dit blog lichten we een aantal merken uit die ons opvielen en terug te vinden zijn in onze collectie.

https://www.sterkonline.nl/magazine/imm-cologne-2017/

Post has attachment
Als je op zoek bent naar een salontafel in Scandinavische stijl dan zit je bij Sterk Online goed. Toch lopen de ontwerpen ook bij het Scandinavische design uiteen. De salontafel is een blikvanger in de lounge plek of woonkamer en daarom is het goed hier bewust een keuze te maken. Sommige tafels hebben een heel neutrale uitstraling en andere maken een sterk statement. In ons laatste blog geven we graag een aantal voorbeelden uit onze collectie.

https://www.sterkonline.nl/magazine/salontafels-scandinavische-stijl/

Post has attachment
Nederlanders kijken gemiddeld 2 uur en 15 minuten TV. Op ons laatste blog stellen we onze mooiste TV meubelen aan je voor:

https://www.sterkonline.nl/magazine/hoe-kies-tv-meubel-mij-past/

Post has attachment
We sluiten het jaar bijna af en blikken terug op een prachtig design jaar. We hebben bij Sterk Online de omzet weten te verdubbelen waarmee onze missie goed op de rit staat. Nog meer woningen vullen met tijdloos, kwalitatief en duurzaam Scandinavisch design. Op ons blog blikken we terug op de populairste producten van 2016 uit onze collectie.

https://www.sterkonline.nl/magazine/populairste-producten-2016/

Post has attachment
Addinterior is nieuw leven ingeblazen met nieuwe eigenaren. De naam is veranderd in Møbel Copenhagen. Lees er meer over op ons blog.

https://www.sterkonline.nl/magazine/addinterior-wordt-mobel-copenhagen/

Post has attachment
We houden de design trends goed in de gaten en berichten hier over op ons blog. Onlangs brachten we een bezoek aan Orgatec in Keulen. Deze beurs staat in het teken van de werkplek. Lees ons beeldverslag op het blog:

https://www.sterkonline.nl/magazine/orgatec-2016/

Post has attachment
De collectie van Puik-Art groeit snel. Bekijk de nieuwste items van 2016 op ons blog.

https://www.sterkonline.nl/magazine/puik-art-nieuwe-collectie-2016/

Post has attachment
Greta M. Grossman is één van ons meest favoriete ontwerpsters en een vrouwelijk pionier. Haar ontwerpen zijn tijdloos en grotendeels nog steeds nieuw verkrijgbaar. Lees meer over haar top stukken op ons blog en bekijk er ook een leuke video over haar carrière.

https://www.sterkonline.nl/magazine/greta-m-grossman/

Post has attachment
Een prachtig nieuw merk is aan onze collectie toegevoegd. Ruijch komt uit Nederland en heeft Scandinavische tijl elementen. Dit deed ons afvragen: 'moet Scandinavisch design uit Scandinavie komen?'. Lees er meer over en over het merk Ruijch op ons blog.

https://www.sterkonline.nl/magazine/scandinavisch-design-nederland/
Wait while more posts are being loaded