Profile cover photo
Profile photo
Steinhauer
15 followers
15 followers
About
Posts

Post has attachment
Misschien moeten we voor deze dag een ander thema zoeken?

Met dit slechte weer wel een mooie kans om wat nuttig leesvoer door te nemen: http://www.steinhauer.nl/blog
Photo
Photo
2014-07-28
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Deze week hebben we filmopnames gemaakt van onze nieuwe artikelen. Erg leuk om te doen en de eerste resultaten zien er al erg mooi uit. Binnenkort kunnen jullie ze via onze Facebook pagina, Google pagina en onze website www.steinhauer.nl bekijken.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vanmorgen zag de Veluwe er zo uit. Donkere en dreigende lucht. Mocht het vandaag bij u in huis ook erg donker blijven hebben wij de oplossing!  http://www.steinhauer.nl/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hoe verlicht je, je woonkamer? Goede vraag? Woonschrift geeft het antwoord!  Goed artikel en een fraaie wandlamp! ;-)
Add a comment...

Post has attachment
Verlichting is niet meer weg te denken in ons leven, de tijd dat we met het ingaan van de duisternis met de kippen op stok gingen, hebben we voorgoed achter ons gelaten. Goede verlichting in de slaapkamer is daarom extra belangrijk. Lees alles over verlichting in de slaapkamer!
Add a comment...

Post has shared content
Originally shared by ****
De gloeilamp gaat verdwijnen, en hoe nu verder?
 
In 1854 slaagde Heinrich Gobel uit Duitsland erin de eerste echte gloeilamp te maken. Naast Gobel en Edison worden ook de Rus Alexander Lodygin (1872) en de Engelsman Joseph Swan (1878) genoemd als uitvinder van de gloeilamp. Na deze uitvinding duurde het nog een aantal jaren voordat er een gloeilamp werd geproduceerd die langer dan 10 uur kon branden. Dit exemplaar is uitgevonden door Edison. Zijn naam is nu nog steeds gekoppeld aan de Edison fitting / schroefdraad.
 
En nu, 158 jaar later?
 
De gloeilamp is in veel landen al verboden, iets wat we 20 jaar geleden niet voor mogelijk hielden. Sinds 1 september 2009 geldt in de gehele EU een verbod op de productie van matte gloeilampen. Dit geldt ook voor de heldere gloeilampen van 80 watt of hoger. Voor de overige heldere gloeilampen (5W en hoger) zal dit verbod tot en met 1 september 2012 gefaseerd uitgebreid gaan worden. Als de productie stopt, zullen de magazijnen leeg raken en zal uiteindelijk geen gloeilamp meer verkocht worden. Het is dus geen verbod op de verkoop (winkels zouden dan met volle magazijnen blijven zitten) maar op de productie en import daarvan.
 Let wel, het bezitten en gebruiken van een gloeilamp na 1 september 2012 is niet verboden, maar een vervangend exemplaar wordt niet meer geproduceerd.
 
....Lees verder op http://www.steinhauer.nl/blog/gloeilamp/
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded