Profile cover photo
Profile photo
Steinfort Glas BV
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
De nieuwsbrief Inspired sept. 2014 staat online! Bekijk hem en lees over de kwaliteitsbewaker van Steinfort Glas, het project de Julianabrug in Alphen a/d Rijn, de nieuwste trends in glas en 1 van onze specialiteiten: geëmailleerd glas. Of nog beter, schrijf je in. Dan ontvang je de volgende keer de nieuwsbrief automatisch in je mailbox. Wel zo handig!
http://us7.campaign-archive2.com/?u=e34d76a4b1f9f5a43a09ce564&id=205836b4b0
Add a comment...

Post has attachment
Groot Vijversburg (Tytsjerk, Frl) gaat uitbreiden en Steinfort Glasprojecten draagt haar steentje bij. In het park komt een glazen auditorium. Bijzondere aan dit project is dat de glazen wanden de dragende constructie vormen voor het stalen dak. Hiermee is het het grootste constructieve glasproject van Nederland! Lees meer over dit project op onze site.
http://bit.ly/UypKW9
Add a comment...

Post has attachment
Lees ons nieuwste nieuwsbrief 'Inspired' met:
- een kort interview met medewerker Jelle Nijdam,
- onze nieuwe bedrijfskleiding,
- het glazen auditorium in Tytsjerk,
 - en 115 meter windscherm die is geplaatst bij Van der Valk in Uden.
http://us7.campaign-archive2.com/?u=e34d76a4b1f9f5a43a09ce564&id=e08cbed9e0
Add a comment...

Post has attachment
 
Steinfort Glas in finale Eurovisie Songfestival

De interactieve vloer van het podium van het Eurovisie Songfestival 2014 is gemaakt met glas van Steinfort. Voor het decor van het songfestival in Kopenhagen is dit jaar grootst uitgepakt. In totaal zit er 40 ton staal in het decor en wordt de totale begroting voor het decor geschat tussen de 25 en 30 miljoen euro. De interactieve vloer met LED verlichting is gemaakt door LedGo. LedGo verzorgt onder andere het decor voor The Voice of Holland en ShowNieuws Kijk ook eens op www.ledgo.tv.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vorige week is het herdenkingsmonument in Wildervank (GR) geplaatst. Het originele bronzen beeld was vorig jaar juni gestolen. Kunstenaar Mark Witteveen ontwierp een glazen variant van het bronzen beeld. In totaal bestaat het nieuwe kunstwerk uit 90 mm glas met een keramische print van het originele kunstwerk. http://www.steinfort.nl/verzetsmonument-wildervank/ 
Add a comment...

Post has attachment
Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega! Ben jij een commercieel technisch verkoper binnendienst in hart en nieren en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Twijfel niet en laat het ons weten!
 http://www.steinfort.nl/vacature-verkoper-binnendienst/
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
In opdracht van BAM W&R uit Bunnik levert en monteert Steinfort Glasprojecten geëmailleerde glaspanelen voor de renovatie van Flat 40 Nijenheim in Zeist. Lees meer over dit project http://www.steinfort.nl/renovatie-flat-zeist/
Add a comment...

Post has attachment
Gisteravond was het project De Stroomversnelling in het RTL4 programma Editie NL. Voor pilotwoningen van De Stroomversnelling heeft Steinfort GLAZZ® Glaspanelen geleverd voor de badkamer, keuken en het toilet. In de reportage komt de badkamer met ons glas ook in beeld.
 Bekijk de reportage op http://bit.ly/1dk52yW
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded