Profile cover photo
Profile photo
Staupenet.ro
17 followers -
O prispă online unde se discută despre internet și omenie.
O prispă online unde se discută despre internet și omenie.

17 followers
About
Posts

Azi dimineață Mickey a venit la Ana ca să discute în particular despre educația civică și respectul față de natură. Din câte am înțeles, au căzut de comun acord să-și pornească motoarele și să pornească împreună într-o cursă prin lucernă.

http://www.staupenet.ro/ana-mickey-si-pilotii-de-curse-au-pornit-motoarele-prin-lucerna.html

Post has attachment
Persoanele cu un comportamentul suicidal nu au nevoie de restricții. Ele au nevoie urgent de un sprijin de specialitate. Sfatul unui prieten virtual sau gluma unui prieten real sunt doar câteva încercări dintr-o luuungă listă.

http://www.staupenet.ro/un-tanar-din-romania-gasit-un-pokemon-intr-o-balena-albastra.html

Post has attachment
Tot aud că mediul online este periculos pentru copii. Intâlnesc părinți care se încing la vorbă când vine vorba despre partea mai puțin plăcută a internetului asupra educației pruncilor, dar care îi îndeamnă de mici să-și facă loc în viață cu coatele.

http://www.staupenet.ro/mediul-online-este-mai-putin-riscant-pentru-copii-decat-mediul-offline.html

Post has attachment
Odată cu creșterea pieței de tablete și smartphone-uri, puzzle-urile tradiționale, clasice ajung să fie adaptate inevitabil și sub formă de aplicații. Fiecare dintre noi ne dorim să ne mândrim cu abilitățile smart ale copiilor, dar să nu uităm că adevărata viață este în offline. Si aici vor avea nevoie, de exemplu, de abilități motrice.

http://www.staupenet.ro/de-ce-sunt-recomandate-prichindeilor-puzzle-urile-clasice-locul-aplicatiilor-puzzle.html

Post has attachment
Bloggingul seamana cu busking-ul, nu cu voluntariatul sau cu cerșetoria

Acest articol este adresat celor care citesc bloguri. Regulat sau ocazional. Din amuzament sau pentru a învăța ceva. Celor care vor mai mult decât informațiile postate pe rețelele de socializare. Celor care vor să afle ce părere are un expert tech despre un anumit gadget, ce secrete a dezvăluit un blogger culinar, ce obiective turistice recomandă un blogger de turism etc. Celor care au încredere în ce scriu bloggerii.

http://www.staupenet.ro/bloggingul-seamana-cu-busking-ul-nu-cu-voluntariatul-sau-cu-cersetoria.html

Post has attachment
Chiar dacă momentul în care copiii încep să se deplaseze este foarte încordat, să aveți în vedere că ei au nevoie mai întâi de o mochetă curățată pe care să meargă de-a bușilea.
Unii bebeluși sar peste mersul de’a bușilea spre bucuria sau nedumerirea părinților. Spre bucuria părinților care își doresc ca cei mici să ajungă cât mai repede în premergătoare și spre nedumerirea părinților care au înțeles cât de important este mersul de’a bușilea pentru sănătatea lor. Vă reamintesc faptul că această primă metodă de a se deplasa îi ajută să-și întărească musculatura și să-și dezvolte percepția vizuo-spațială.

http://www.staupenet.ro/pana-la-premergator-cei-mici-au-nevoie-de-o-mocheta-curatata-in-mod-corespunzator.html

Post has attachment
Ce înseamnă „relocări locuințe București”? Vine o echipă, împachetează ce ai prin casă, le cară la mașină, le transportă în noua locație, le despachetează și deschid șampania. Dar dacă un client dorește să reloce în noul cămin ambientul plăcut, primitor și liniștit?
Eu am învățat încă din copilărie să fac diferența dintre o locuință și un cămin, să simt ceea ce pereții doresc să-mi transmită, să privesc dincolo de ceea ce privesc pe fereastră. De la bunici am învățat să-mi sădesc amintiri cât mai aproape. Stiu că nu sunt singur. Asemeni mie sunt din ce în ce mai multe persoane. Noi suntem cei care îi provocăm pe cei specializați în amenajări interioare / exterioare și pe arhitecți să evoluăm împreună. Noi nu vrem să locuim într-o incintă. Noi vrem să trăim într-o căsuță. Diminutivul nu ține de suprafața utilă, cum am întâlnit pe net, ci ține de nostalgia copilăriei. Din câte am discutat cu câțiva prieteni care locuiesc în București (sau în apropiere) și vor să se mute în căsuță nouă, în acest grup au intrat recent și cei care oferă servicii de relocări locuințe.

http://www.staupenet.ro/relocari-locuinte-bucuresti-de-la-dorinta-la-infaptuire.html

Post has attachment
Vine un moment în viața fiecărui blogger în care se întreabă dacă a meritat sau nu efortul depus pentru a întreține un blog. Este o încercare peste care trec cu ușurință doar cei care știu foarte bine de ce și-au făcut blog. Un astfel de moment poate fi pentru unii elevi din Vrancea momentul în care se anunță câștigătorii burselor Optimus.

http://www.staupenet.ro/clubul-rotary-varana-focsani-lanseaza-proiectul-bursele-optimus.html

Post has attachment
Chiar dacă facilitățile oferite de către o casă inteligentă sunt evidente, se consideră că vor mai trece câțiva ani până când vom putea discuta într-adevăr de case inteligente. Până atunci putem discuta despre imobile care conțin obiecte IoT. Mai multe sau mai puține. Individuale sau interconectate. Teoretic, posibilitatea tehnologică de a ne transforma locuința într-una tehnologică există și în prezent. Practic, costurile sunt atât de mari și riscul ca investiția să fie complet depășită în doar câteva luni este atât de ridicat încât până și cei care dispun de o situație financiară peste medie sunt prudenți.

http://www.staupenet.ro/voi-v-ati-cumpara-o-casa-inteligenta-cu-echipamente-iot-depasite.html

Post has attachment
Ieri, în vacanță parlamentară, Dacian Cioloș ne-a oferit o ultimă șansă - a lansat la Palatul Victoria platforma #GovITHub prin care intenționează să pună la aceeași masă mediul privat din IT și stat.
Wait while more posts are being loaded