Profile

Cover photo
StarShinerS Magyaroszág
14 followers|12,132 views
AboutPostsPhotosVideos
Contact Information
Contact info
Phone
06 1 988 9988
Email
Address
Czaran Gyula utca, 5. szám410240 Nagyvárad/Bihar megye
Story
Tagline
StarShinerS webáruház - Női divatáruk széles kínálata
Introduction
A leglátogatottabb és legnevesebb női ruházati termékekre irányuló weboldal vagyunk

Tevékenységünket 2008-ban kezdtük és a StarShinerS azóta egy igen elismert márkává vált a kelet európai hölgyek körében. Célunk, hogy a legújabb ruházati cikkeket kínáljuk vásárlóink számára a legkiválóbb minőségben, a legelérhetőbb áron és a lehető legrövidebb idő alatt.

Elértük, hogy termékeink több tízezer vásárlót meghódítsanak, ami által a StarShinerS nem csupán egy egyszerű online áruház, sokkal inkább egy életstílus, azon nők számára, akik elbűvölő ruházatuk által, önmagukat megvalósítva szeretnék felkelteni mások figyelmét.

A StarShinerS csapata olyan szakemberekből áll, akik a vásárlók véleményeit és kéréseit szem előtt tartva, a legkáprázatosabb ruházati cikkeket ajánlják, melyek a legújabb divattrendeket követik.

A StarShinerS folytonos fejlődésben volt, van és lesz továbbra is! Legfőbb erősségeink közé tartozik ruházati cikkeink kiváló minősége, a vásárlóinkkal szembeni profi hozzáállás, a házhozszállítás gyorsasága valamint a maximális komolyság.

A StarShinerS eléd tárja a divatvilág éppen aktuális újdonságait, valamint különleges ruházati cikkek bőséges választékát, melyek által fantsztikus külsőd révén kiemelkedhetsz a környezetedből.

Stream

 
Rózsaszínű StarShinerS Happiness Ruha
“V” alakban mélyülő dekoltázs
rövid ujjú
öv típusú kiegészítő
hátul cipzárral zárható
kidomborodó virágok
enyhén rugalmas anyag
 ·  Translate
Megosztás “V” alakban mélyülő dekoltázs rövid ujjú öv típusú kiegészítő hátul cipzárral zárható kidomborodó virágok enyhén rugalmas anyag
1
Add a comment...
 
Látogass el az új StarShinerS oldalra!
http://starshiners.hu/
 A StarShinerS.HU új ruhát öltött! Tudd meg Te is, miről van szó!
 ·  Translate
1
Add a comment...

StarShinerS Magyaroszág has a new profile photo.

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
 
Tűsarkú (stiletto) cipők, 100% bőr
100%-os tűsarkú (stiletto) bőr cipők
Gyors kiszállítás, 24 óra alatt
http://starshiners.hu/mineli-boutique
 ·  Translate
1
Add a comment...
 
http://starsblog.hu/hogyan-viseljuk-a-szuk-nadragokat-iden-osszel/

A szűk nadrágokat az utóbbi évek legnagyobb trendjei közé sorolhatjuk. Bár vezető helyére pályáznak a trapéznadrágok, valamint a boyfriend típusú nadrágok is, még nem érkezett el a pillanat, hogy felhagyj velük! A szűk nadrágok segítségével számtalan trendi kombinációt hozhatsz létre, anélkül, hogy a vulgaritás érzését keltenéd. Tartsd be a stílusos öltözködés néhány alapevét és fogadd meg az alábbi ötleteinket. Íme tehát 4 ellenállhatatlan őszi összeállítás!
 ·  Translate
1
Add a comment...