Profile cover photo
Profile photo
Starling Reizen
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
🎂 IT'S YOUR BIRTHDAY 🤸‍♂️

Vandaag is opperstarling Billy superjarig! Hij verdient dan ook dit gepersonaliseerd plaatje 😊.

Wat wens jij hem toe voor zijn 35ste verjaardag? Laat jullie gaan in de comments.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
SPITSBERGEN was ook dit jaar magisch. Je leest er alles over op onze blog, in de woorden van deelnemer Johan Verbanck.
De speelse poolvospups waren maar één van de onvergetelijke momenten die hij aanhaalt.
Ga snel lezen op onze site!

Foto: Billy Herman (reisbegeleider)
Add a comment...

Post has attachment
Wist je dat we een natuurreis naar de Westelijke Sahara organiseren? En dat dat behoorlijk uniek is? We geven je alvast vijf goeie redenen om mee te reizen!

👉 De bijzondere combinatie van helderblauwe baaien, onaardse woestijnlandschappen en het Nationaal Park Banc d'Arguin (in Mauritanië) op één reis.

👉 De kans dat we hier sand cat, golden nightjar en Dunn's leeuwerik spotten is vrij reëel.

👉 We maken een fantastische boottocht waarbij we mogelijk de humpback dolphin spotten.

👉 We slapen enkele nachten in speciale tentenkampen in de woestijn.

👉 We beleven het ongelooflijk indrukwekkende zicht van tienduizenden steltlopers bij elkaar.

Check dat uit!
Add a comment...

Post has attachment
MONGOLIË, maar dan in de WINTER! Hoe uitgestrekt en weids de Mongoolse steppen in de zomer kunnen zijn ... in de winter zijn ze nóg indrukwekkender. Wie dit heeft beleefd, weet wat 'stilte' betekent.

Je kan nog mee in oktober op natuurreis naar Mongolië om samen met lokale experten Pallas' kat, saiga en sneeuwluipaard te spotten. Alvast ook van de partij: de WOLF!

Alle info op onze website > http://www.starlingreizen.be/nl/reizen/mongoli%C3%AB-de-winter-op-zoek-naar-pallas-kat-en-sneeuwluipaard
Photo
Add a comment...

Post has attachment
DE VERGETEN KUST VAN RUSLAND - explore Kamtsjatka!
We ontdekten er tijdens onze verkennende trip een nieuwe broedpopulatie van de lepelbekstrandloper. We kunnen haast niet wachten om opnieuw naar dat woeste land te varen. Het is ver, het is zot, het is exclusief. Niet voor iedereen weggelegd, maar zwaar de moeite! Vaar in juni-juli 2019 met ons mee op een natuur- en fotografiecruise naar the forgotten coast.
Ontdek deze reis op onze website!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
FOTOVERSLAG - Deze Snowpartridge - Sneeuwpatrijs is maar één van de vele juweeltjes die zich dit voorjaar lieten zien aan Pablo Vercruysse en zijn medereizigers ... Vergaap je 👇hier👇 aan de foto's van hun reis naar Noordoost-India!

http://www.starlingreizen.be/nl/blog/fotoverslag-vogels-spotten-aan-de-voet-van-de-himalaya
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ga even zitten voor ... Starlings meest verbluffende natuurfoto’s
We vieren Nature Photography Day met een reeksje verbluffende natuurfoto’s. Stuk voor stuk genomen tijdens één van onze fotografiereizen door indrukwekkende natuurgebieden.
Add a comment...

Post has attachment
#BIRDEN IN... #TARIFA, #Spanje! Dit is volgens ons een zalige vogelreis: supergevarieerd en perfect om even te ontsnappen aan de doorsnee nazomer in de Benelux. Kwalitatieve waarnemingen in een niet te overtreffen setting gegarandeerd. De reis heeft gegarandeerd vertrek én er zijn nog enkele plaatsen!
Gáán dus, naar onze website (en naar Spanje) 😉.
Add a comment...

Post has attachment
BIRDEN IN ...

MADEIRA! In juli trekken we (voor de laatste keer!) naar Madeira, waar je hele speciallekes als freira en gon-gon te zien krijgt, maar ook heel wat zeezoogdieren van dichtbij kan bewonderen. Gegarandeerd vertrek én nog plaatsen vrij.

Check snel de website ->
Add a comment...

Post has attachment
NATURE PHOTOGRAPHY DAY >> een hoogdag voor STARLING! We toosten vandaag op al onze fantastische fotografen-reisbegeleiders die van elke fotografiereis een onvergetelijke trip maken met fantastische beelden als souvenir. Honderden deelnemers leren van hen de knepen van het vak, en dat maakt ons apetrots.

We zetten op deze speciale dag een selectie van onze mooiste natuurfoto's op de blog. ... Een selectie inderdaad, want onze begeleiders en deelnemers bezorgen ons al zó veel adembenemende platen, dat kiezen haast onmogelijk wordt.

Veel kijkplezier!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded