Profile cover photo
Profile photo
Srem Turizam
31 followers -
Vaš turistički vodič kroz Srem
Vaš turistički vodič kroz Srem

31 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Za vas izdvajamo jedan zanimljiv tekst iz Revije "Istorija". Pročitajte više o tome kako je Slovak Kutlik osnovao prvu slikarsku školu u Srbiji.
http://www.sremturizam.org/revija-istorija/slovak_kutlik_osnovao_prvu_slikarsku_skolu_u_srbiji.jpg
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Pod sloganom „Vaš deo Panonskog mora“ ,već više od 30 godina,  svoje blagodeti  pruža i predstavlja se , naša najmlađa vojvođanska banja, Banja Junaković. Od maja , ove godine, imamo zadovoljstvo da Banju Junaković  predstavimo i kao novog suosnivača Fond Turistički klaster Srem.

http://www.sremturizam.org/info/16-vesti/338-va%C5%A1-deo-panonskog-mora-%E2%80%93-za-va%C5%A1-savr%C5%A1en-odmor.html
Photo

Post has attachment
22. maja, obeležava se Dan fakulteta svečanošću u Srpskom narodnom pozorištu. To je prilika da se dodele nagrade najboljim profesorima, najboljim studentima i zaposlenima koji proslavljaju jubilej.

Post has attachment
Mnogo je razloga da ove sezone krenete put Đurine vinarije u Erdevik. Posetili smo ga nedavno, da vidimo novi podrum, kako napreduju radovi na sali za degustaciju, probamo nova vina i uverimo se da su obavljene poslednje pripreme za prihvat gostiju. Zato, pozivamo Vas da ga posetite!

Post has attachment
Renomirani američki magazin Wine & Spirits, koji se bavi globalnim tržištem vina i alkoholnih pića, u izdanju za jun 2015. godine objavio je listu najboljih vina Istočne Evrope na tržištu SAD, na kojoj se sa čak 90 poena našao Portugizer 2013 iz Mačkovog podruma!

Post has attachment
Vodimo Vas na Rumski vašar, najveći i najstariji domaći šoping mol na otvorenom koji se održava već punih 268 godina!

http://www.sremturizam.org/info/16-vesti/335-rumski-va%C5%A1ar-%C5%A1oping-mol-na-otvorenom.html
Photo

Post has attachment
Sedmi, novosadski Festival nauke, održava se nastupajućeg vikenda,  9. i 10. maja, u kampusu Univerziteta u Novom Sadu. Na svečanom otvaranju, u subotu, 9. maja u 11 sati, ispred zgrade Rektorata gostima će se obratiti Pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj, Vladimir Pavlov, rektor Novosadskog Univerziteta prof. Radovan Pejanović i direktorka Festivala prof. Tijana Prodanović. Svi sadržaji su besplatni, a radno vreme Festivala je od 10 do 18 sati.
Wait while more posts are being loaded