Profile

Cover photo
СРБИН ИНФО
323 followers|676,592 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

СРБИН ИНФО

Shared publicly  - 
 
ДЕДА СВЕ ОБЈАСНИО!
 ·  Translate
6
Add a comment...

СРБИН ИНФО

Shared publicly  - 
 
ОЛГА ЕКСПРЕС: ДАНИЛОВИЋЕВА У ОСМИНИ ФИНАЛА АУСТРАЛИЈАН ОПЕНА!

Олга Даниловић пласирала се у осмину финала јуниорског Aустралијан опена сјајном победом против Шујуе Ма у два брза сета.
Олга је славила са 6:3, 6:1 за свега 70 минута проведених на терену.
Услови за игру били су изузетно тешки па су и поени били углавном кратки. Српска играчица се боље снашла и направила рани брејк, али је при вођству 4:3 у првом сету затражила помоћ лекара јер се жалила да јој се од јаког сунца врти у глави.

По повратку на терен је ипак добро сервирала и уз још један брејк осигурала први сет, али и направила серију од седам везаних освојених гемова.

У другом је Олги посао био још лакши, бар из песпективе гледалаца и за само 25 минута игре уз један изгубљен гем је освојила и други сет, уз два брејка. Препустила је противници само један гем и то на њен сервис, а меч је завршила ас сервисом за коначних 6:3, 6:1.

Разиграну Олгу одлично је служио сервис, док Кинескиња није успевала да издржи дуже размене и брзо је правила грешке. Даниловићева је меч у потпунисти преломила дивном кратком дијагоналом која јој је донела други брејк у овом сету.

У наредном колу, у борби за место у полуфиналу Ози опена Олга ће одмерити снаге са индијском тенисерком Сил Десаи.

Пред Олгом је и меч у дубл конкуренцији. Олга ће у пару са Мартом Костјук из Украјине играти са Aустралијанкама Габријелом да Силва Фиком и Кејтлин Стејнс у првом колу дублова.
 ·  Translate
2
Add a comment...
Contact Information
Contact info
Phone
+381 64 2424123
Story
Tagline
СРПСКЕ БРЗЕ ИНТЕРНЕТ НОВИНЕ
Introduction
Српске брзе интернет новине