Profile cover photo
Profile photo
Scandinavia Paint Solution A/S
2 followers
2 followers
About
Posts

Post has attachment
Julen nærmer sig med hastige skridt.
Hos Scandinavia Paint Solution vil vi gerne sige tak til vores kunder, leverandører og forretningsforbindelser, for et forrygende år der gik og ønske jer alle en Glædelig Jul.
Vi glæder os til et gensyn i det nye år, som byder på flere spændende arrangementer fra vores side.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vi startede med at lancere Daisy Wheel til det danske marked tilbage i September. Her kan du læse om de fordele som Daisy Wheel giver din forretning, bl.a. mindre materialeforbrug og eliminering af blandefejl. Læs om alle fordelene på vores hjemmeside, her kan du også downloade vores brochure.
Add a comment...

Post has attachment
Er Vero Metal noget for jeres virksomhed?
Læs denne artikel omkring besøget hos Colour Compagniet og se lidt af mulighederne som Vero Metal giver. Kontakt os gerne for yderligere information.
Add a comment...

Post has attachment
Sommerferien er ved at gå på hæld for de fleste af os. Vi er tilbage med fornyet energi og starter med en ny hjemmeside i nyt design, der nu også fungerer på smartphones og tablets. 
Besøg vores nye side www.sps-dk.com
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vi støtter Kræftens Bekæmpelse

http://www.landsindsamling.dk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vi starter året med et fyraftens møde for pladesmede.

Tirsdag aften var der fyraftensmøde hos Gylvig for bilhuse og pladesmede. Et arrangement der skulle bygge bro mellem pladesmede og malere og give en bedre forståelse af arbejdsprocesser. Der var fire spændende indslag i løbet af aftenen.

Læs mere arrangementet og om indslagene på vores hjemmeside. 

http://www.sps-dk.com/page103161219.aspx
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Juletiden er over os og det er den tid på året hvor vi tænker på næstkærlighed. Hos Scandinavia Paint Solution har vi støttet "Familier med kræftramte børn", så de fik sig en fantastisk juletræsfest med masser af god mad, slik og gaver. Gør en forskel og støt en god sag.
- Glædelig Jul
Add a comment...

Post has attachment
Rigtig god jul og tak for året 2014!
Tiden flyver afsted og om ikke så længe går vi ind i et nyt og spændende år.

Der er sket rigtig meget i år, vi har blandt andet fået 4 nye kollegaer, vi er blevet forhandler af VeroMetal og der er kommet ny kunder og samarbejdspartner til. Vi ved ikke hvad næste år bringer, men vi glæder os til at tage imod det med åbne arme. 

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige Jer alle mange tak for året der er gået, og ønsker alle vore kunder, samarbejdspartner og deres familier et rigtig godt nytår.

De bedste julehilsner fra Scandinavia Paint Solution.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded