Profile cover photo
Profile photo
Stichting Sporters in Actie
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Ziet jouw timeline ook grauw van alle ellende en vooroordelen? Artsen zonder Grenzen heeft daar genoeg van en wil een positief geluid laten horen. Afkomst, religie, overtuiging? #WeDontCare!  

Ga naar www.wedontcare.eu en stel jouw statement samen. Dit statement kun je op Facebook of Twitter delen. En inspireer je vrienden dit ook te doen!
#WeDontCare
#WeDontCare
wedontcare.eu
Add a comment...

Ben jij uit het juiste hout gesneden? Beschik jij over de cruciale eigenschappen die hulpverleners van Artsen zonder Grenzen nodig hebben in hun dagelijkse werk in crisisgebieden?

Durf jij je grenzen op te zoeken? 

Dan ben jij klaar voor de Survival Games! 30 september 2016 organiseert Sporters in Actie de 2de editie van de Survival Games. Jij en je team worden geconfronteerd met uitdagende situaties die een beroep doen op zowel je fysieke als je mentale kracht. Het draait om teamwork, snelheid en onder hoge druk kunnen handelen.

En het mooiste is: Je zet je in voor het werk van Artsen zonder Grenzen: medische hulp daar waar hulp het hardst nodig is. Daarmee maken zij een groot verschil voor mensen in nood. Omdat er oorlog is, een ramp is gebeurd of dodelijke ziekten hun leven bedreigen.

 
Add a comment...

Post has attachment
De MF Foundation organiseert dit jaar voor de vijfde keer het voetbaltoernooi “Geef Down De Toekomst”, HET voetbaltoernooi voor en door kinderen en jongvolwassenen met Downsyndroom en hun vrienden met als doel, een onvergetelijke dag te bezorgen en op een sportieve wijze te laten zien dat zij prima kunnen functioneren in de huidige maatschappij. De teams worden aangevoerd door Bekende Nederlanders en/of (oud-)profvoetballers.

Op zaterdag 21 mei 2016 zullen de teams tegen elkaar gaan strijden op de sportvelden van het Friendship Sports Centre voorheen genaamd het Ronald McDonald Centre te Amsterdam-Noord.

Net als in de voorgaande jaren is Sporters in Actie betrokken bij de organisatie van dit unieke evenement. Kijk voor meer informatie over de voorgaande jaren, de invulling van aankomende editie, de sponsor mogelijkheden en het inschrijfformulier verder op de website van  'Geef Down de Toekomst'.
Add a comment...

Post has attachment
Het Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord organiseert op 16 juni in samenwerking met Sporters in Actie een sponsorloop om geld in te zamelen voor kinderen en jongeren met een beperking. Omdat ieder kind moet kunnen sporten!

Op de sintelbaan gaan we meters maken en op de middenstip barst intussen een groot feest los! Een heuse kermis met een zweefmolen, Kop van Jut, een ouderwetse ballentent en om het feest compleet te maken zijn er optredens van Robert Leroy, Quincy, Lange Frans en Yes-R. Geniet van een potje onvervalste Amsterdamse gezelligheid op het Friendship Sports Centre!

Ieder kind moet kunnen sporten, sport geeft plezier, kracht en vertrouwen. Sport verbindt en is onmisbaar voor de ontwikkeling van een kind. En kinderen met een beperking? Is er voor deze kinderen ook ergens een plek om te groeien? Gelukkig wel, op het Friendship Sports Centre. Het enige sportcentrum in Europa volledig uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking.

Geld mag voor kinderen en jongeren met een beperking geen reden zijn om niet te sporten. Maar dat geld is wel nodig. Sporters in Actie wil zich hier graag voor inzetten, help jij 16 juni 2016 ook mee om deze bijzondere plek open te houden?
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded