Profile cover photo
Profile photo
Био магазин Спирала
40 followers
40 followers
About
Posts

Post has attachment
Честит първи учебен ден! На добър час от +Био магазин Спирала!
Photo

Post has attachment
Търсиш здравословен заместител на олиото за готвене? Ако ти кажа, че това нерафинирано масло от авокадо е идеално за готвене, пържене и подправяне на салати, защото не загаря и не съдържа холестерол. Добър източник на лутеин и витамини E, D и A, то е най-добрият избор за цялото семейство. Разбери повече тук http://spirala.bg/shop/bio-foods/spices-supplements/oils/olio-ot-avokado , на телефон 0885911107 или ела в Био супермаркет Spirala на ул. Кишинев 17, точно на входа на Южен парк.
#авокадо #олио #здравословно #био
Photo

Post has attachment
Органичният келп подпомага функцията на щитовидната жлеза, метаболитните процеси, пречиства организма и подпомага отслабването. Естественият солен вкус на келпа го прави полезен заместител на солта.
Вземи от тук:http://spirala.bg/shop/super-foods/organichen-kelp-90-kapsuli, на телефон 0885911107 или ела в Био магазин Spirala на ул. Кишинев 17, точно на входа на Южен парк в кв. Хладилника.
‪#‎келп‬ ‪#‎органик‬
Photo

Post has attachment
Хлорела и Спирулина - супер комбинация за тялото ти! Тази хранителна добавка укрепва имунната система, алкализира организма, детоксикира и увеличава енергията! Вземи от тук: http://spirala.bg/shop/super-foods/kapsuli-hlorela-spirulina, на телефон 0885911107 или ела в Био супермаркет Spirala на ул. Кишинев 17, точно на входа на Южен парк в кв. Хладилника.
‪#‎суперхрани‬ ‪#‎хлорела‬ ‪#‎спирулина‬ ‪#‎хранителнидобавки‬
Photo

Post has attachment
Калций от морски водорасли в 100% вегетариански капсули! Погрижи се за здравето на костите, ноктите, косата и кожата си! Освен това, с тази хранителна добавка ще подпомогнеш мускулите и сърдечната си дейност. Вземи от тук: http://spirala.bg/shop/super-foods/kalcii-morksi-vodrasli, на телефон 0885911107 или ела в Био магазин Spirala на ул. Кишинев 17, точно на входа на Южен парк в кв. Хладилника.
‪#‎togetherhealth‬ ‪#‎калций‬ ‪#‎хранителнадобавка‬

Post has attachment
Тази година избери българско био слънцезащитно масло! Натурална 100% защита на лице и тяло; за бебета, деца и възрастни! Вземи най-добрата българска слънцезащитна козметика!!! Вземи от тук: http://spirala.bg/bio/bio-cosmetics/sunscreen/sun-alteya, на телефон 0885911107 или ела в Био магазин Spirala на ул. Кишинев 17, точно на входа на Южен парк в кв. Хладилника.
‪#‎лято‬ ‪#‎слънце‬ ‪#‎слънцезащита‬ ‪#‎Alteya‬ ‪#‎задеца‬
Photo

Post has attachment
Всеяден ли е човекът? Цари ли безпорядък на трапезата ни? Как да избираме храната си? Ако тези въпроси те вълнуват, тази книга е точно за ТЕБ! Майкъл Полан и неговата книга "Дилемата на всеядния"
Грабни от тук: http://spirala.bg/shop/others/books/dilemata-na-vseqdniq, на телефон 0885911107 или ела в Био магазин Spirala на ул. Кишинев 17, точно на входа на Южен парк в кв. Хладилника.
‪#‎биобиблиотека‬ ‪#‎захраненето‬ ‪#‎здравословнохранене‬

Post has attachment
Предлагаме не една торта, а няколко! Пробвай тези симпатични Мини торти с кокос и малини, приготвени от Боряна Илиева от https://boryanailieva.wordpress.com/
‪#‎здравословнирецепти‬ ‪#‎миниторти‬ ‪#‎неделя‬

Post has attachment
Ацерола - червеното тропическо плодче, което доставя на организма витамин C в лесноусвоима форма! Ацеролата има противовъзпалително и противогъбично действие, понижава нивото на холестерола и забавя процесите на стареене. Вземи от тук: http://spirala.bg/shop/super-foods/superfoods/acerola-na-prah, на телефон 0885911107 или ела в Био магазин Spirala на ул. Кишинев 17, точно на входа на Южен парк в кв. Хладилника.
‪#‎ацерола‬ ‪#‎витаминС‬ ‪#‎витамини‬ ‪#‎здраве‬
Photo

Post has attachment
Хапва ти се нещо бързо и вкусно в неделния ден? А какво ще кажеш за една Здравословна рецепта? Виж супер вкусния пудинг, приготвен от Таня Донева от http://tanya-www.blogspot.bg/.
‪#‎здравословнирецепти‬ ‪#‎десерт‬ ‪#‎пудинг‬
http://spirala.bg/archives/13252
Wait while more posts are being loaded