Profile

Cover photo
Sosial direkte
866 followers|616,618 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Sosial direkte
owner

Discussion  - 
 
Sosiale medier - Whats next? Det er den røde tråden i Positiv Opplæring sitt seminar 11. juni, med foredragsholdere som både gir praktiske tips og innsikt i fremtiden.

- André Ulvesæter, konferansier og mannen bak Facebook-siden Bilder i kampen mot særskrivingsfeil
- Karl Philip Lund, Kingspoint om synlighet og om hva de beste gjør
- +Morten Myrstad, +The New Company, om Social Business og verdiskaping i dialog med kunder, partnere om samfunn.
- +Preben Duus Haanes, +Google Norway, om fremtidens digitale trender
- +Astrid Valen-Utvik med praktiske tips i bruk av sosiale medier
- Morten Nessler, Peanuts, om Linkedin som kanal for merkevarebygging og rekruttering
 ·  Translate
2
1
Add a comment...

Sosial direkte
owner

Discussion  - 
 
Hvem fortjener Årets Social Media Awards-priser for 2013? Du kan være med og nominere kandidatene!

Mandag 20. januar går fristen ut for å nominere kandidater til Social Media Awards for 2013. I alt er det 12 kategorier hvor det kan nomineres og deles ut priser.
 ·  Translate
Mandag 20. januar går fristen ut for å nominere kandidater til Social Media Awards for 2013. I alt er det 12 kategorier hvor det kan nomineres og deles ut priser. Det er Kampanje som står bak Social Media Awards, en kåring som gir anerkjennelse til enkeltpersoner, virksomheter og prosjekter. Prisene deles ut i forbindelse med [&hellip
4
2
Add a comment...

Sosial direkte

Shared publicly  - 
 
Vi har gjort et lite tilbakeblikk over viktige poster i den norske “Google+-debatten” og deler også guider som gir deg innsikt i hva Google+ er, og hvordan plattformen kan brukes.

Hva tror du? Er Google+ kommet til et vendepunkt i Norge?
 ·  Translate
Etter at stadig flere norske sosiale medie-eksperter har gått ut og bekreftet et nytt og positivt syn på Google+, kan det kanskje være på tide med et lite tilbakeblikk over viktige poster i “Google+-debatten”. Her finner du også guider som gir deg innsikt i hva Google+ er, og hvordan plattformen kan brukes. Disclaimer: Som en [&hellip
10
5
Lars Fosdal's profile photo
 
Bra post. Som kommentert på bloggposten:

Vendepunkt eller ikke - jeg har funnet meg godt tilrette på Google+ (G+), og da spiller det ikke så stor rolle for meg om "ekspertene" er enig eller ikke. 

Litt på skrå: om man ikke så G+ som interessant for et år siden, så er jeg ikke så sikker på om man kan smykke seg med eksperttittel i det hele tatt.  Eksperter skal liksom se framover og inn i framtidige trender og muligheter, men samma det.  Det er lett å glemme å se på nye muligheter, når man er komfortabel i det gamle.

Å velge en platform: Dersom man er tjenesteyter, men ikke ønsker å bruke G+ som kanal for dialog, bør man allikevel skape seg en verifisert side (Page) og koble virksomheten sin til Google Local, slik at man kan oppdages i søk og karttjenester, og la kunder og brukere evt. gi deg ratings. Vil du ha dialog, så lager du en gruppe (Community) eller flere i tillegg. 

Blandt de senere endringene i Googles tjenester, som f.x. at Blogger/Blogspot og YouTube kommentarer nå deles med Google+, og at Google+ poster kan brukes som ads, samt at man kan dele dokumenter fra Google Drive - gjør at platformen er i ferd med å forme et ekstremt kraftig verktøy for publisering, samhandling og dialog. 

La en ting være klart: G+ er et krevende medium. Den som bare ønsker å bruke G+ som en såpekasse og ikke et verktøy for dialog, vil slite med å holde på interessen blandt følgerskaren. De som tar seg tid til å engasjere og virkelig kommunisere vil derimot finne G+ å være et særdeles stimulerende sted.
 ·  Translate
Add a comment...

Sosial direkte
owner

Discussion  - 
 
Det digitale kommunikasjonsbyrået Hyper er etter 2 års ventetid tilbake med en ny versjon av den sosiale varslingstjenesten Hyper Alerts.

Kommer brukerne og +Mari Smith til å bli like begeistret for HyperAlerts2 som for 2011-versjonen?
 ·  Translate
Det digitale kommunikasjonsbyrået Hyper er etter 2 års ventetid tilbake med en ny versjon av varslingstjenesten HyperAlerts. Den nye versjonen gjør det mulig å sette opp varslinger både for Facebook og Twitter. I sin tid (2011) eksploderte interessen for HyperAlerts etter svært gode anmeldelser fra de amerikanske sosiale medie-ekspertene Mari Smith og Jay Baer i Convince&Convert. [&hellip
1
Add a comment...

Sosial direkte
owner

Discussion  - 
 
"Vi liker å tenke på +Symphonical som en ny måte å planlegge på, ikke bare enklere, men mer lettbent og underholdende, sier daglig leder +Bjørn Haugland i Symphonical, som nå lanserer et nytt dashboard.
 ·  Translate
Det norske programvareselskapet Symphonical lanserer nå et nytt Premium Dashboard. Det cloud-baserte dashboardet gir ifølge selskapet brukerne en bedre oppgaveoversikt. Symphonical har nå nærmere 200.000 registrerte brukere globalt. Symphonical er et norsk selskap som leverer et cloud-basert oppgavehåndteringssystem, basert på “lapper” (oppgaver) på en digital vegg. - Vi liker å tenke på Symphonical som en [&hellip
9
1
Add a comment...

Sosial direkte

Shared publicly  - 
 
Onsdagskveldens Sosial direkte #30 er straks (kl. 21-22) i gang med Øystein Bonvik, Aina Lemoen Lunde, Bjørn Audunn Blöndal og Magnus Brøyn.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sosial direkte

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 

Sosial direkte
owner

Discussion  - 
 
Norges første undersøkelse om Content Marketing

Content marketing er ikke noe nytt. Det kommer bare i en ny form, med helt nye eksponeringsmuligheter enn i den analoge verden.

I samarbeid med INMA og TNS Gallup gjennomfører MedialoungeNorges første undersøkelse om Content Marketing for å kartlegge virksomheters bruk av innhold i digitale flater.
 ·  Translate
Norges første undersøkelse om Content Marketing for å kartlegge virksomheters bruk av innhold som en del av markedsmiksen
3
Anders Alknes's profile photo
 
Når kommer resultatene fra denne?
 ·  Translate
Add a comment...

Sosial direkte
owner

Discussion  - 
 
Årsaken til at YouTube har kåret to norske videoer til de mest trendskapende videoene i 2013, er ikke bare antallet visninger, men det store engasjementet rundt videoene, sier Magnus Brøyn fra Coxit PR i et radiointervju.
 ·  Translate
Årsaken til at YouTube har kåret to norske videoer til de mest trendskapende videoene i 2013, er ikke bare antallet visninger, men det store engasjementet rundt videoene, sier Magnus Brøyn fra Coxit PR i et intervju med P4. Onsdag ble det kjent at YouTube hadde satt to norske videoer på topp i sin trendliste for [&hellip
5
Add a comment...

Sosial direkte
owner

Discussion  - 
 
Twitter tar opp kampen med meldingstjenestene og lanserer privat fotodeling

Hva tror du? Er dette en smart utvidelse av Twitter sine tjenester? Eller kommer Twitter for sent i konkurransen med Snapchat og andre?
 ·  Translate
Twitter lanserte i går muligheten til å dele bilder via direktemeldinger. Dette er Twitters svar på utfordringen fra de mange nye sosiale meldingstjenestene som etter hvert har fått rundt 1 milliard brukere verden over. De ”tradisjonelle” sosiale nettverkene som Facebook og Twitter, har på mange måter blitt tatt på sengen av de nye sosiale meldingstjenestene, [&hellip
1
Add a comment...

Sosial direkte
owner

Discussion  - 
 
Her har du opptaket fra Sosial direkte #30, 6. november 2013. Sendingens hovedtema: Egne medier og Innholdsmarkedsføring

Kveldens gjester:
Mia Kolbeinsen, Bymiljøetaten i Oslo kommune
Øystein Bonvik, forfatter "Suksess med egne medier"
Aina Lemoen Lunde, forfatter "Suksess med egne medier" og kreativ leder i PR-operatørene
Bjørn Audunn Blöndal, Bonzaii
Magnus Brøyn, Coxit Public Relations
 ·  Translate
2
Add a comment...

Sosial direkte
owner

Discussion  - 
 
Egne medier og innholdsmarkedsføring står på agendaen i Sosial direkte i kveld. I tillegg til et intervju med bokaktuelle Øystein Bonvik og Aina Lemoen Lunde, har vi invitert Bjørn Audunn Blöndal fra Bonzaii til å diskutere Content marketing eller innholdsmarkedsføring.

Les mer om Bjørn her: http://www.sosialdirekte.no/content-marketing-pa-dagsorden-sosial-direkte-kveld/

Tune in i kveld Tune in onsdag kl. 21-22 her på www.sosialdirekte.no eller på http://www.youtube.com/user/Sosialdirekte
 ·  Translate
5
Add a comment...
Contact Information
Contact info
Phone
+47 906 96 979
Email
Story
Tagline
Norske bloggposter og aktuelt om kommunikasjon, dialog og deling i gamle og nye medier.
Introduction
Norske bloggposter og aktuelt om kommunikasjon, dialog og deling i gamle og nye medier. TV-sendinger på www.sosialdirekte.no onsdager 21-22. Abonnement og videoarkiv: http://www.youtube.com/sosialdirekte. Løpende nyheter og gjesteblogging på www.sosialdirekte.no.