Profile

Cover photo
Verified name
1,388 followers|7,795,601 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

Sony Xperia NL

Shared publicly  - 
 
Ontdek meer: www.sonymobile.com/nl/champions-sofa/

Een langzame wedstrijd stopte onze selfie-uitwisselende #Atleti en #PSV #ChampionsSofa fans niet om voor een paar echte hoogtepunten te zorgen
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sony Xperia NL

Shared publicly  - 
 
Ontdek de ChampionsSofa van Xperia™ van Sony: www.sonymobile.com/nl/champions-sofa

PSV Eindhoven - FC Bayern München was niet alleen op het veld een zinderende wedstrijd, ook op de #ChampionsSofa was het groot spektakel! Waarbij uiteindelijk, het zal ook eens niet, de Duitsers aan het langste eind trokken...

Als een officiële sponsor van de UEFA Champions League, maakt Xperia van Sony het mogelijk om overal alle unieke momenten en emoties van de UEFA Champions League te beleven. Op je Xperia, waar je ook bent. #ChampionsSofa
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sony Xperia NL

Shared publicly  - 
 
Xperia™ van Sony: Win een onbetaalbare ervaring, aangeboden door Mastercard en Sony

Meer informatie: https://www.t-mobile.nl/sony/champions-league

Je kind hand in hand met z'n voetbalheld. Onbetaalbaar

Officiële UEFA Champions League sponsoren Xperia™ van Sony en Mastercard bieden jou de kans op een onvergetelijke ervaring. Win een van de vier plekken in de Kids Line-Up van Mastercard tijdens PSV Eindhoven - FC Bayern München in de UEFA Champions League op 1 november 2016.

Koop bij T-Mobile een nieuwe Xperia van Sony, betaal met je Mastercard® en schrijf je in om kans te maken op deze unieke prijs.

Meer info: https://www.t-mobile.nl/sony/champions-league
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sony Xperia NL

Shared publicly  - 
 
Welkom bij de Xperia™ Champions Sofa: http://www.sonymobile.com/nl/champions-sofa

Voeg je bij onze fans van Atletico Madrid en PSV Eindhoven in Groep D van de UEFA Champions League groepsfase. Lukt het PSV de eer te redden, of behoudt Atletico zijn 100% score?
 ·  Translate
2
Add a comment...

Sony Xperia NL

Shared publicly  - 
 
Ontdek meer: www.sonymobile.com/nl/products/phones/xperia-xz/
Vind direct de beste deal: www.sonymobile.com/nl/products/phones/xperia-xz/buy/

Het gestroomlijnde design van de Xperia XZ is ontworpen om naadloos in jouw leven te passen. De zachte, afgeronde vorm ligt comfortabel in de hand en de prachtige kleuren sluiten aan bij jouw stijl.

De Xperia XZ is beschikbaar in verschillende opvallende kleuren. De achterkant is gemaakt van zeer zuiver ALKALEIDO™-metaal, dat voor een afwerking met meer diepte, glans en helderheid zorgt.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sony Xperia NL

Shared publicly  - 
 
Ontdek de Xperia XZ van Sony: www.sonymobile.com/nl/products/phones/xperia-xz/

Design van de Xperia XZ
De Xperia XZ is op jouw leven afgestemd. Het gestroomlijnde design van de Xperia XZ is ontworpen om naadloos in jouw leven te passen. De zachte, afgeronde vorm ligt comfortabel in de hand en de prachtige kleuren sluiten aan bij jouw stijl.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Sony Xperia NL

Shared publicly  - 
1
Add a comment...
Contact Information
Contact info
Phone
Customer Support: 088 736 2000
Story
Tagline
Officiële Sony Mobile NL Google+ pagina
Introduction
Wij houden je op de hoogte van de laatste telecom nieuwtjes, inspireren je, nodigen je uit voor leuke prijsvragen en willen je gewoon een beetje beter leren kennen.

www.sonymobile.com 
www.twitter.com/SonyXperiaNL www.youtube.com/SonyXperiaNL
www.facebook.com/SonyMobileNL

Hier bij Sony Xperia bieden wij je de meest innovatieve, geavanceerde en inspirerende smartphones, accessoires en content. Ontworpen om je te helpen op een geheel nieuwe manier in contact te blijven met je vrienden over de hele wereld.

Onze officiële Google+ pagina heeft tot doel jullie allemaal op de leukste en boeienste manier mee te nemen in nieuwe belevenissen. Of het nu gaat om je favoriete... nieuwe smartphone, fantastische accessoire, of een van de andere coole producten in de wereld van Sony, je vindt het hier op Google+. Vergeet niet om vragen te stellen als je nieuwsgierig bent en ons feedback te geven, we horen graag alles om er voor te zorgen dat jouw dagelijks leven nog prettiger wordt!

Vergeet niet om je fantasie de vrije loop te laten. Speel met de mogelijkheden. Daag alles uit. Er is veel meer dan alleen smartphones.