Profile cover photo
Profile photo
Solymos Gellért
1,058 followers -
demokrata reneszánsz vagy amit akartok
demokrata reneszánsz vagy amit akartok

1,058 followers
About
Solymos's posts

Post has attachment
Ideje felébredni és új bolygót keresni! A 1o² és 1o⁹ közötti idő egyre csak fogy :)

Post has shared content
Pedig nem akartam... olyan korban élhetek ahol már csak mikro indulat az Alap hiánya, ahol iszonyat összegű kognitív munkák ellenére a MÉGSEM a dícső eredmény

Post has attachment
Tavaszt kell csapatni porcicák!

Post has attachment
Hol vannak már a hangfal tisztító bass zenék... hol van itt már hangfal hangzás ebben az egy fülesbe zárt világ tömörített nyomorék zenéiben

Post has attachment
A Mesterséges Intelligencia táplálék igénye módfelett egyszerű. Az előírt egyenáram megfelelő feszültségen az élettartama végéig. Nem úgy a homo sapiens kognitív gépezete. Az vagy megkapja a megfelelő molekula kódsort, vagy hordózója mehet például robot kiszolgálónak a győri Audiba

#cognitive #food

Post has attachment
Ember dizájn nélkül a Mesterséges Intelligencia a robotika nem más mint az a vakló amelyik a falba csapódik: nem vak csak bátor!

#21stCentury #design #manifesto 

Post has attachment
Jé, egy magyar perfekt működő layout!
(Most hagyjuk a szellemi hülyéket akiket klaviatúra közelébe engedtek:)

Post has attachment
Vannak az illiberálisoknál is sokkal veszélyesebbek. Például a meglévő hálózatokat saját monopóliumokká tevők illetve a hálózatsemlegességet felszámolni akarok. Térségünk egyik ilyen törekvéseiben megnevesíthető nagyvállalata a Deutsche Telekom. Legújabb törekvése momentán az európai IoT piac verseny nélküli legázolása.

#netneutrality #KOR 

Post has attachment
Álljunk meg egy Momentumra!
A jogos sikíthatnék: amikor már a nem magyar képzőművész is értelmezni tudja azt amit egy magát új század új magyar politikai pátjának aposztrofált politikusai nem: blokklánc.
Magyarul: a magyar felnőtté vált X generáció döntő többsége, és a felnőtté váló Y generáció nagy többsége nem is tud róla, nem tudja értelmezni a Blockchain forradalom jelentőségét.

#blockchain #KOR 

Post has shared content
Vajon mi lehet egyszerűbb: Sorosozni, abnormális környezetterhelési díjat kitalálni, vagy a shortolást meg tranzakció díjazni, ergo kormányozni önkény helyett?
Wait while more posts are being loaded