Profile cover photo
Profile photo
Solna Vila Center solnih terapij, Maruša Podboršek s.p., Cimermanova ulica 18
12 followers
12 followers
About
Posts

Post has attachment
LJUBLJANSKA MEGLA IN SOLNA TERAPIJA
Tudi vaša dihala slabo prenašajo meglo? "Pohrčkajte" zdravila, nato pa zavijte v Ljubljana Polje na solno terapijo. #Solnaterapija deluje protivnetno, čisti dihala in jih krepi. Vse s pomočjo fizikalnih lastnosti suhe soli.
#solnasoba KOŽA IN DIHALA VAM REČEJO HVALA. #solnavila
https://solna-vila.si
Add a comment...

Post has attachment
STEGNI JEZIK!
Pri nas se vam splača stegniti jezik do 31.8.2017 :D Če pri plačilu solnih terapij izjavite:"SOLNI MIX", čaka vašo denarnico prijetno presenečenje -20% popust! :)
Dobrodošli! https://solna-vila.si/cenik/
#solnaterapija KOŽA IN DIHALA VAM REČEJO HVALA. #solnavila
Add a comment...

Post has attachment
Ste že občutili težave, ki jih prinaša cvetenje drevesnic? Kmalu se jim pridruži še cvetenje trav, rožic, žit, grmovnic in zelišč.
Zakaj ne bi letos poizkusili solne terapije v boju s pelodom? Solna terapija vam očisti dihala, jih okrepi in zmanjša težave.
Potrebno je hoditi v času težav oziroma lahko tudi tik pred izbruhom. Vsak dan ali minimalno 3x tedensko – odvisno od stopnje težav.
Torej… enostavno poizkusite!
#solnaterapija KOŽA IN DIHALA VAM REČEJO HVALA. #solnasoba http://ow.ly/DYMI309sLXD
Photo
Add a comment...

Post has attachment
KLINIČNA RAZISKAVA SOLNIH TERAPIJ V RUSIJI
V Rusiji je v klinični raziskavi sodelovalo 15 bolnišnic, spremljali so 4780 odraslih in otrok, ki so imeli različne dihalne težave. Raziskava je potekala od 1991 do 1994. Ko so zbrali in obdelali podatke, so dobili sledeče rezultate:
- izboljšanje klinične slike je bilo vidno v 85% pri bolnikih z lažjimi težavami
- izboljšanje klinične slike je bilo vidno v 75% pri bolnikih z resnejšimi težavami
- izboljšanje klinične slike je bilo vidno v 97% pri bolnikih s kroničnimi težavami.
Vir:Journal of Aerosol Medicine 1995
Se že dalj časa odločate za solno terapijo? Hja, pa kar ni časa za obisk, kaj ne? :) Upamo, da ne pride do trenutka, ko boste ponovno obležali in obžalovali, ker se niste pravočasno odločili za terapije v solni sobi. Mi smo vas dovolj zgodaj opozorili.
#solnaterapija KOŽA IN DIHALA VAM REČEJO HVALA. #solnavila
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ZADNJA PRILOŽNOST
Obveščamo vas, da paket 3+1 in 8+3 lahko kupite samo še do 31.12.2016.
#solnaterapija KOŽA IN DIHALA VAM REČEJO HVALA #solnavila
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
BODOČI OREL NA SOLNI TERAPIJI Poglejte tegale mladeniča: to je podmladek naših Orlov, naš športni up v smučarskih skokih, Anej Razpotnik iz Nordic team Zagorje. Letos je odlično skakal na državnem prvenstvu in zasedel 1. mesto. Wauuuu! Kapo dol Anej! Če podpirate take mlade talente, potem stisnite en velik všeček pod sliko. #nordicteamzagorje #solneterapije #solnesobe #solnavila
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Medicinsko estetski center PerfectBody Mb v Mariboru, je danes odprl svoja vrata na novi lokaciji Lackova 41. Izdelali smo solno sobo, kjer gre za barvito igro morskega sveta. Uporabili smo CE certificirano vezivo za nanos soli. Solna soba je opremljena s halogeneratorjem IIRIS. #solnasoba #prefectbody #maribor #solneterapije https://solna-vila.si/
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
RAZKUŽEVANJE V SOLNI VILI
Ekipa Solne vile je zavezana k rednemu razkuževanju in prezračevanju prostorov. Ko se pride na delovno mesto, prostore prezračimo. Po vsaki terapiji se solna soba ventilira 10 minut in v tem času tudi razkužujemo z razkužilnimi sredstvi PRI-MA, ki jih uporabljajo tudi v domovih za ostarele in bolnišnicah in sicer razkužimo vse igralne in sedalne površine v solnih sobah. Prav tako razkužujemo garderobne prostore in sprejemnico. Ta razkužilna sredstva imajo tudi varnostni list, ki je dolg 10 strani. Razkužujemo tudi kljuke na vratih. Obiskovalci imajo možnost, da si razkužijo roke z razkužilnim sredstvom, ki se nahaja v sprejemnih prostorih (če ga ne opazite, vprašajte osebje, kje se nahaja, saj ga moramo včasih zaradi varnosti malčkov, prestaviti na višjo polico).
Po najboljših močeh se trudimo, da se obiskovalci med seboj ne srečujejo. Aerosol soli deluje baktericidno in že s tem ko se vpihava v solno sobo, se soba razkužuje.
Sprejemnica ni prostor za zadrževanje. Vljudno prosimo, da ko vstopite, se slecite, obujte dodatne nogavičke in takoj vas usmerimo v solno sobo. Po solni terapiji poravnate obveznosti oziroma se naročite za naslednji termin in se usmerite proti izhodu. Prosimo za razumevanje, da nismo otroška igralnica za preganjanje dolgčasa :) Preganjamo težave z dihali in kožo.
Sončen pozdrav iz Solne vile.
#solnavila #solneterapije #solnasoba #razkuževanje https://solna-vila.si/ KOŽA IN DIHALA VAM REČEJO HVALA.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded