Profile cover photo
Profile photo
Sohu-wallstickers.dk
14 followers -
Wallstickers, billig, unik, børn, fototapet, kundeservice, tekster, wallsticker, kvalitet, bolig
Wallstickers, billig, unik, børn, fototapet, kundeservice, tekster, wallsticker, kvalitet, bolig

14 followers
About
Sohu-wallstickers.dk's posts

Post has attachment
Slut med samleselv projekter og wallstickers i lav kvalitet som alligevel ender i skrældespanden. Her hos Sohu-wallstickers.dk kan du købe wallstickers i høj kvalitet. Se eks. denne smukke ugletræ som opsættes på væggen på engang ved hjælp af overføringsfolie. Du kan vælge mellem 2 forskellige størrelser. Prisen er fra 295 kr. og Altid Fri Fragt.

Post has attachment
Se vores nye video som viser hvor hurtigt og nemt du sætter en wallsticker på fra www.sohu-wallstickers.dk 

Post has attachment
Nogle wallstickers er mere omfattende en andre. www.sohu-wallstickers.dk har fået dette nye design med verdenskortet og lavede det for første gang sidste dag. Alle landene er skrevet med bogstaver. Nogle i store og andre i meget små. Først tager det en ufattelig lang tid for maskinen at udskære hver enkelt bogstav og derefter skal man pille hver enkelt bogstav fri for overflødig vinyl. Dette gøres ved hjælp af en pincet. Det er uden tvivl et stort arbejde men resultat bliver så flot, at det er det hele værd. Kunden som fik denne wallsticker skrev til os bagefter for, at takke for et meget smukt og perfekte resultat. Det er ikke kun for os der kræver hårdt arbejde men også for kunden, at sætte den op. Hele wallstickeren kommer naturligvis på et stykke og sættes op på en gang men stadig skal hvert bogstav skrabes, for at det slipper overføringsfilmen og sætter sig fast på væggen. Et forløb med en wallsticker foregår ved at den først udskæres på maskinen. Derefter pilles den fri for vinyl. Så skal den igennem endnu en maskine, hvor den får overføringsfilm på og så kan den endelig pakkes og sendes til kunden. Resten af arbejdet er så den den pågældende kunde ;-) 
Photo

Post has attachment
Photo

Sidder du og mangler jule gaver ideer så tag lige at tjekke sohu-wallstickers ud. Vi har alt fra printet Wallstickers i utroligt høj kvalitet til skåret tekster i ens farvet vinyl. Noget af det mest populære lige nu er ( bedste,s regler ) og over i det lidt mere personlige ( kom til verden ) Virkelig nogle helt unikke wallstickers designet af sohu-wallstickers. Så udnyt at der er i denne måned er 20% procent rabat på alle vores Wallstickers.

Sidder og arbejder på nye designs. 

Post has attachment
SÅ er det i aften fra kl. 00.00 at vi har KÆMPE UDSALG på alle vores flerfarvet wallstickers - SPAR MINDST 50% - FLERE VARER TIl 60% - OG HELT OP TIL 70% Tilbuddet er gældende til den 30. september - DOG KUN SÅ LÆNGE LAGERET HAVE - SÅ SKYLD DIG, hvis du vil gøre et KUP hos www.sohu-wallstickers.dk 
Photo

Post has attachment
ELSKER bare at kunne dele søde og venlige kunders kunstværk med jer andre. Fik i dag en dejlig mail fra en kunde med vedhæftet billeder. Billederne er fra sønnens værelse, som hun har pyntet med wallstickers fra os. 1000 tak for billederne. Et smukt værelse til en lille prins <3
PhotoPhotoPhoto
2014-08-26
3 Photos - View album

SÅ har det i noget tid været gang i nogle store og nye projekter og SOHU forventer derfor inden for nærmeste fremtid, at kunne præsentere ENDNU EN HJEMMESIDE - GLÆD JER :-) 

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded