Profile cover photo
Profile photo
Издателство Софтпрес
96 followers -
Книги за цялото семейство!
Книги за цялото семейство!

96 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Точно един месец преди началото на най-вълшебната седмица в годината започваме отброяването на дните до Коледния панаир на книгата за 2017 година!

Post has attachment
Заповядайте на 6 ноември (понеделник) в "Перото" на представянето на романа "Писмо до сестра ми" от Мария Пеева и Люси Рикспуун.

Специално за представянето на първия им роман Люси ще прелети океана, подобно на писмата, които си разменят Лора и Радост - героините на "Писмо до сестра ми".

Две сестри като двете страни на монета – противоположни, но неизменно свързани. Всяка - стабилен гръб и основа за другата. Но когато монетата се завърта на ръб, животът и на двете е на път да изгуби равновесие. Неочаквани разкрития от миналото и съдбовни избори в настоящето преобръщат всичко, в което са вярвали. Единствено писмата, които си разменят, им помагат да запазят здравия си разум в свят, който изглежда все по-безумен и за двете им.

Мария Пеева, известна като Мама Нинджа, и докторът по клинична психология Люси Рикспуун създават роман, който се чете на един дъх, но топли дълго. С лекия си и емоционален език, пълнокръвни герои и неочаквани обрати „Писмо до сестра ми“ е книга за живота, толкова истински, че прилича на роман.

И за онези малки нащърбени ръбчета във всеки от нас, които ни помагат да се напасваме с другите. Защото връзките са пъзел от характери. Нима може да направиш сглобка с перфектно симетрична фигура?

Издателство Софтпрес ви кани да отпразнуваме заедно излизането на книгата и да разпитаме авторките на чаша вино за изкуството да пишеш писма, романи и личната си история.
Писмо до сестра ми - премиера
Заповядайте на 6 ноември (понеделник) в "Перото" на представянето на романа "Писмо до сестра ми" от Мария Пеева и Люси Рикспуун. Специално за представянето на първия им роман Люси ще прелети океана, подобно на писмата, които си разменят Лора и Радост - героините на "Писмо до сестра ми". Две сестри като двете страни на монета – противоположни, но неизменно свързани. Всяка - стабилен гръб и основа за другата. Но когато монетата се завърта на ръб,...
events

Post has attachment

Post has attachment
За насилието в училище - как да го разпознаем, как да го предотвратим и как да помогнем. За ролите на насилника, жертвата и наблюдателя с Барбара Колоросо. Субтитри на български

Post has attachment
„Насилникът, жертвата и не толкова невинният наблюдател“ е пиеса с много версии на едни и същи трагични теми, пресъздавани от различни актьори, които носят различни костюми и четат различни текстове.

Post has attachment
Райс представя "Серафина и черният плащ"

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded