Profile cover photo
Profile photo
Socol Ionut
113 followers
113 followers
About
Socol's posts

Post has attachment

Post has attachment
Am facut o serie de verificari si am constat ca astazi 25.10.2015 ati fost in restaurantul nostru si ati consumat la masa nr  12 o shaworma, iar la ora 17.45 a fost emis bonul fiscal.

Lucrul cu care ne mandrim si il oferim cu onoare clientilor nostri este chiar calitatea produselor: PROASPETE SI cat se poate de BIO, preparate corespunzator si servite adecvat.

Va asigur ca achizitionam cea mai proaspata carne de pui posibila, se foloseste doar cea refrigerata si o comandam de 3 ori pe saptamana tocmai pentru a fi cat se poate de buna si gustoasa.

Ca si preparat, de 11 ani shaworma in unitatea noastra se realizeaza din piept de pui cu condimente si nu am avut nici o reclamatie in acest sens, iar la garnitura se folosesc castravetii la otet deoarece legal nu veti gasi sa cumparati din comert (cu acte) si nici noua nu ne este permis sa producem castraveti murati.

Incepand cu toamna trecuta a inceput o schimbare a personalului, inclinandu-ne atentia catre persoane cu exeprienta, calificate si competente, cu atitudine pro-client. 

Personalul actual din bucataria noastra este unul calificat si experimentat, care va poate servi preparate si mai pretentioase decat cele din meniul actual, iar inainte de anul trecut preparatele erau de un nivel inferior celui prezent, asa ca nu aveti ce sa contestati in privinta preparatelor. 

Pentru a mentine legatura cu clientii avem fluturasii de opinie a clientului prin care observam solictarile si obiectiile si incercam sa ne aliniem cu acestea. Prin aceste fluturase de feedback avem peste 85% din persoanele care le-au completat, care apreciaza imbunatatirile, personalul, preparatele si faceliftul restaurantului.

Ca si curiozitate as dori sa stiu cine anume s-a plans ca nu este platit corespunzator avand in vedere facilitatile si avantajele pe care noi le oferim lor, bonusurile si tipsul realizat, va asigur ca veniturile lor sunt frumusele si depasesc 2500 lei/lunar.

La capitolul foarte multi din ei au plecat" va asigur ca gresiti. Momentan avem active 2 angajate de demult si inca doua persoane pe bar si ospatarie. La nivelul nostru de activitate avem asigurata tura de mijloc si aproape tot timpul sunt 2 persoane pe tura. Faptul ca sunteti serviti cu intarziere se poate datora comoditatii sau lipsei de interes a acestora, fapt surprins si sanctionat in cateva randuri si de noi.

 Incepand cu Aprilie 2014 au avut loc niste modificari importante in acest restaurant pornind de la calitatea preparatelor si a ingredientelor utilizate, la mediul ambient, confortul clientilor, etc.

As prefera sa va documentati si apoi sa aduceti acuze.

Ca si modalitate de rezolvare a unei eventuale neplaceri, frumos ar fi fost sa o expuneti ospatarului sau mie persoanal (aveti numarul de mobil pe fiecare meniu) si sa incercati sa o rezolvati. Nu pot sa cred ca cineva, "care vine atat de des", care comanda un produs, il consuma (in afara de castraveti si varza), apoi se plange ca nu a fost bun.

Totusi ma roade o intrebare: a fost atat de rau preparatul din farfurie incat l-ati consumat aproape integral ? serios ? care a fost de fapt problema ?

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Photo

o alta zi, noi oportunitati

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded