Profile cover photo
Profile photo
socialpolicy.gr
141 followers -
Κοινωνική Πολιτική - Κοινωνική Θεωρία - Κοινωνικές Επιστήμες
Κοινωνική Πολιτική - Κοινωνική Θεωρία - Κοινωνικές Επιστήμες

141 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Ειδικότερα, το πρόγραμμα απευθύνεται:

>> Σε νέους επαγγελματίες Κοινωνικούς Λειτουργούς καθώς και σε φοιτητές Κοινωνικής Εργασίας που πραγματοποιούν την εργαστηριακή ή την πρακτική άσκηση στο επάγγελμα οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους στο πεδίο ή επιθυμούν υποστηρικτική εποπτεία ως αποτέλεσμα της δυναμικής της Ομάδας.
>> Τα σεμινάρια είναι ανοιχτά και σε άλλους κοινωνικούς επιστήμονες που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν περαιτέρω τις γνώσεις τους ή τυγχάνει να απασχολούνται εθελοντικά ή είναι εργαζόμενοι σε Φορείς που δραστηριοποιούνται σε ζητήματα ευρύτερης Κοινωνικής Πολιτικής στην Κοινότητα (Σύλλογοι, ΜΚΟ, εθελοντικές οργανώσεις, κ.ά.).
Add a comment...

Post has attachment
«ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ» τιτλοφορείται το βιβλίο που μόλις εκδόθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Αφορά τη συμμετοχή του Υπουργείου με έργα κρατουμένων στη Διεθνή Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης “Art-Athina”, την περασμένη χρονιά (2016).
Add a comment...

Post has attachment
Κουρού Ιωάννα, Κοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακή φοιτήτρια |
Η οικογένεια αποτελεί έναν καθολικό κοινωνικό θεσμό, ο οποίος συναντάται σε όλες τις γνωστές σύγχρονες και ιστορικές κοινωνίες (Δασκαλάκης, 2009: 256). Κατά τον Μαλινόφσκυ η οικογένεια είναι ο θεσμός μέσω του οποίου μεταβιβάζεται ο πολιτισμός από τη παλαιότερη στη νεότερη γενιά, ενώ σύμφωνα με τον Παρσονς, οι οικογένειες ως κοινωνικές ομάδες που είναι αποτελούν μονάδες παραγωγής ανθρώπινων προσωπικοτήτων (Δασκαλάκης, 2009: 257).
Add a comment...

Post has attachment
Η Διεθνής Ημέρα Ειρήνης εορτάζεται στις 21 Σεπτεμβρίου σε όλο τον κόσμο, ως ημέρα αφιερωμένη στην ενίσχυση των ιδανικών της ειρήνης, τόσο εντός των εθνών όσο και μεταξύ αυτών και των λαών τους.
Add a comment...

Post has attachment
Τα Τμήματα Νοσηλευτικής, Οικονομικών Επιστημών και Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τα Τμήματα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας, Πληροφορικής και Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς με συντονιστικό Τμήμα το Τμήμα Νοσηλευτικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, προκηρύσσουν διαγωνισμό εισαγωγής/φοίτησης στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών που αποτελείται από τις κατευθύνσεις «Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας» (20 θέσεις) και «Πληροφορική της Υγείας» (20 θέσεις), που οδηγεί στην απονομή αντίστοιχου Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ).
Add a comment...

Post has attachment
Έναρξη Προγράμματος: Οκτώβρης 2017

Η Εκπαίδευση στη Δικαστική Ψυχοθεραπεία αφορά την εφαρμογή δύο ψυχοθεραπευτικών προσεγγίσεων με στόχο την παρέμβαση και την αντιμετώπιση ψυχικών ζητημάτων ατόμων με παραβατικές συμπεριφορές και ατόμων που έχουν υποστεί τις επιπτώσεις παραβατικών συμπεριφορών.
Add a comment...

Post has attachment
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ: Γιατροί του Κόσμου
ΤΙΤΛΟΣ: Νοσηλευτής Πεδίου
ΠΕΡΙΟΧΗ: Αττική – Μαλακάσα
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2017
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ: 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Add a comment...

Post has attachment
JOB from CARE
Closing date: 25 Sep 2017
POSITION: Protection and Gender Coordinator
Location: Athens (with occasional travel to Thessaloniki)
Starting date: ASAP
Duration: until 31 December 2017 (with the possibility of extension depending on program continuation)
Add a comment...

Post has attachment
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ: Γιατροί του Κόσμου
ΤΙΤΛΟΣ: Κοινωνικός Λειτουργός
ΠΕΡΙΟΧΗ: Χίος
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 31 Δεκεμβρίου 2017
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ: 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017
Add a comment...

Post has attachment
Το #πρόγραμμα «Ελληνική #Νοηματική Γλώσσα: δομή, μορφές και περιβάλλοντα επικοινωνίας. Επίπεδο 1ου κύκλου» έχει διάρκεια 6 μήνες. Απευθύνεται σε αρχάριους σπουδαστές της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας (ΕΝΓ) και καλύπτει τον πρώτο κύκλο εκμάθησης. Συμπληρωματικά, οι καταρτιζόμενοι ευαισθητοποιούνται σε θέματα και τεχνικές οπτικής επικοινωνίας, ενώ λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τα είδη κώφωσης και τις υπάρχουσες στάσεις και τάσεις της ελληνικής κοινωνίας απέναντι στην κώφωση και τη βαρηκοΐα αλλά και την κοινότητα των Κωφών στη χώρα μας.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded