Profile cover photo
Profile photo
Social Media Romania
27 followers -
Portal de informații și opinii
Portal de informații și opinii

27 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
BusinessMark a organizat cea de-a doua ediție a Romanian Sales Conference, eveniment dedicat profesioniștilor din zona de vânzări. Conferința a avut loc pe 4 martie 2015, la Hotel Radisson Blu din București și a adus în discuție provocările din zona de business pe care le întâmpină profesioniștii în vânzări și dezvoltare.

Post has attachment

Post has attachment
A spune că jocul Candy Crush Saga a devenit o modă este o subestimare, o bagatelizare. Cu sute de milioane de download-uri, jocul ”gratuit” generează aproape 1 milion de dolari pe zi pentru dezvoltatorul său, King.com – care de 2 ani are un birou și în România, despre care puteți afla mai multe aici. De ce are Candy Crush atât de mare succes? Unul dintre principalele motive este faptul că provoacă dependență. Chiar dacă nu ești în business-ul ”jocurilor casual”, există câteva lecții de marketing importante pe care le putem extrage din succesul acestui joc.

Post has attachment
La sfârșit de an, toată lumea face bilanțuri și planuri pentru anul viitor, iar marketerii nu fac excepție. Pentru aceia care au fost afectați negativ de noul algoritm de căutare al Google, Hummingbird, sau pentru cei care își doresc ca anul viitor să aibă mult mai mult succes în social media și în mediul online, în general, iată câteva sfaturi utile, care v-ar putea ajuta să vă îndepliniți acest obiectiv.
Wait while more posts are being loaded