Profile cover photo
Profile photo
Smart Internet Media
12 followers -
Zoekmachine optimalisatie, internet marketing, SEO, SEA, conversie optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie, internet marketing, SEO, SEA, conversie optimalisatie

12 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Arno Jansen, Manager Online, Suzuki.nl, over Smart Internet Media

“Suzuki was natuurlijk al een grote naam, maar nog niet in Google. Smart I.M. kwam met concrete on-page optimalisatie oplossingen en heeft daadkrachtig begeleid met doorvoeren hiervan. Toen er waardevolle links werden geplaatst, stegen wij steeds verder in Google. We kunnen gerust spreken over een succesvolle campagne!”
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Ivo van Maris, Marketing Manager, tuinmaximaal.nl, over Smart Internet Media.

“Wij zijn in 2013 de samenwerking aangegaan met Smart Internet Media, nadat zij ons hadden aangegeven welke resultaten zij kunnen realiseren. Doordat deze resultaten ook zijn gerealiseerd hebben wij de samenwerking met Smart IM al twee keer uitgebreid. Verder zijn wij zeer tevreden over de snelheid waarmee vragen worden beantwoord. Dit zal o.a. komen doordat er geen schakels tussen zitten. ”
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tom Heinen, ‎E-Commerce Manager Tuinmeubelen.nl, over Smart Internet Media.

“Smart Internet Media denkt mee, geeft praktisch advies waarbij de samenwerking prettig en persoonlijk is. Smart Internet Media is een uitstekende partner om de organische vindbaarheid van onze webshop te verbeteren.”
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Corné van Willigen, Business Developer, hificorner.nl, over Smart Internet Media.

“De internet-markt veranderd niet elk jaar maar elke dag. Om mee te blijven doen in een wereld die dagelijks veranderd is het nodig om naast interne expertise een extern team te hebben die met je meedenkt en meekijkt waar je staat en hoe je verder kunt. Samen met Smart-Im maakt Hificorner.nl stappen in zichtbaarheid en usability.”
Photo
Add a comment...

Post has attachment
 
Rudy Neugebauer, eigenaar Wedding Wonderland, over Smart Internet Media

“Met Smart Internet Media hebben wij een uitstekende partner gevonden voor onze online marketing van ons bruidsmode concept en bruidswinkels van WeddingWonderland. Tezamen met onze eigen input en ervaring van Smart-IM in zoekmachine marketing en website optimalisatie worden de verwachte prestaties ruimschoots behaald. Erg prettig met de samenwerking van Smart-IM is dat er echt gewerkt wordt aan een lange termijn visie en niet puur om het even (tijdelijk) plaatsen van een website op de beste posities binnen de Google-Serps.
Voor ons zijn de vaardigheden, persoonlijk contact en het vertrouwen dat wij vanaf de start met Smart-IM hebben in Chris Walrave, sales directeur van Smart-IM bepalend geweest voor onze keuze om deze langdurige samenwerking aan te gaan.
Wij kunnen dan ook Smart-IM zeker aanraden als business partner om uw bedrijf op een hoger niveau te brengen met uw online etalage en activiteiten. “
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Gooische Jachtmakelaars is online!

Bekijk ons aanbod in motorboten, zeilboten en meer op de nieuwe website!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded