Profile cover photo
Profile photo
Skyguard
9 followers
9 followers
About
Communities and Collections
Posts

Post has attachment
Az óránkról távirányítva ugyan még nem parkoltathatjuk le autónkat, bár állítólag már erre sem kell sokat várni. Ám addig is számos funkciója vezérelhető a ‪‎BMW‬ i modelljeinek az ‪‎Apple‬ okosórája jóvoltából. Így már a telefont sem kell elővenni például az autó akkumulátorának töltöttsége vagy az ajtók és a tető állapotának ellenőrzéséhez.

Hasonlóképpen az okosóra segítségével is megtudható, milyen hőmérsékleti viszonyok uralkodnak az utastérben – és be is kapcsolhatjuk a légkondicionálót, hogy kellemes klíma várjon, mire az autóhoz érkezünk. Ezenkívül figyelmeztetést is kaphatunk, ha átvizsgálás miatt szervizbe kell vinni az autót, illetve táv-dudálhatunk is, hogy könnyebben megtaláljuk i BMW-nket a parkolóban. Ugye, hogy nincs messze a távirányítóval parkolás...
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Örömteli és megható, ha partnereink mellett egy független szakértőkből álló bizottság is elismeri munkánkat. Márpedig idén ismét ez történt velünk. A tavalyi Magyar Brands díj elnyerése után idén a Superbrands elismerését is megkapta a skyguard. Ezzel ismét, hivatalosan is a legjobbak között jegyzik a skyguard nevet, és elismerik szakértelmünket, szolgáltatásunk magas minőségű színvonalát. Köszönjük!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
https://www.youtube.com/watch?v=dAQRMGZtMjM

A hét hírét a legfrissebb nem hivatalos autólopási adatok adták, amelyek alapján tavaly több mint 4800 gépkocsi tűnt el Magyarországon. A főváros 11. kerülete a legveszélyesebb autólopás szempontjából.

Részletes adatok itt: http://goo.gl/JKYLNb

Persze a skyguard mindenhol ugyanúgy figyel és véd...
Add a comment...

Post has attachment
Lenyűgöző tanulmányautót állít ki az Audi Genfben. A 22 colos kerekeken gördülő prologue Avantnak igazából csak a beltere futurisztikus. Hibridhajtása szinte teljesen megegyezik a nyáron debütáló Q7 e-tron modellével. A külső pedig a jelenlegi Audi dizájn továbbgondolásának tűnik – talán így néz majd ki a következő Audi A8?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Tudtad, hogy gépjárművédelmi rendszerünk akkor is megvédi autódat, ha a lopással próbálkozók eltávolítják annak áramforrását? A skyguard rendszerei az akkumulátor kiiktatásakor is működőképesek maradnak!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
A hét hírét a Volvo szolgáltatta, amely bejelentette, hogy két év múlva 100 darab önvezető autó próbaüzeme kezdődhet meg Göteborgban. A járművek önállóan közlekedhetnek majd, de bizonyos körülmények között a rendszer inaktiválható lesz. Jelen állás szerint például sem autópályán, sem rossz idő esetén nem használhatják majd a felhasználók. 
A Volvo néhány éve zászlajára tűzte, hogy 2020-ra eléri: senki nem hal meg az általuk gyártott járművekben. Ehhez is egy fontos lépés lehet a most bejelentett technológia éles tesztelése.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Idén lesz nagykorú a világ legismertebb hibrid járműve, a Toyota Prius. A Japán gyártó típusa az elmúlt 18 év alatt rengeteg rajongót szerzett magának, 2013 júniusában ünnepelték a hárommilliomodik eladott példányt. Lájk, ha Te is hiszel a hibrid járművek térnyerésében!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Éppen abban az évben, amikor a Fordnál elkészült az első összeszerelő sor (képünkön), megszületett a világ első autóriasztója is! 1913-ban, Denverben jegyezték fel az első olyan mechanikus szerkezetet, amely akkor jelzett, ha illetéktelen személy próbálta meg beindítani(kurblizni) a járművet.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Parkolj bármerre is, a skyguard nem csak vigyáz az autódra, de a parkolójegy megvásárlásában is segít. Ismerkedj meg komplett szolgáltatáscsomagunkkal weboldalunkon: www.skyguard.hu
Photo
Add a comment...

Post has attachment
2014 legnépszerűbb típusa Magyarországon a Škoda Octavia lett. Közel négyezer darabot helyeztek forgalomba, a praktikus alsó-középkategóriás Škodából. Ezek után kíváncsian várjuk, hogy hová lépett előre a típus a lopási statisztikákban? Te hogyan gondoskodnál a biztonságáról?
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded