Profile cover photo
Profile photo
Skye Løfvander
62 followers
62 followers
About
Posts

Post has attachment
Mudra - hændernes dans
Dansekapellet 9. februar
Simona Zanini, bharatanatyam
Ashish Sankrityayan, dhrupad
Workshop & forestilling
Info: www.dhrupad.dk
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Mudra - hændernes dans
Dansekapellet 9. februar
Simona Zanini, bharatanatyam-dans
Ashish Sankrityayan, dhrupad-sang
Workshop & forestilling
Info: www.dhrupad.dk
Add a comment...

Post has attachment
Simple Sounds spiller med Ashish Sankrityayan d. 11., 14. og 15. november, men i går besøgte vi Nikolaj Kunsthal med Arthur van der Zaag, som dér har lavet lysinstallationen Windows of Light, og som vil skabe et særligt lysdesign til vores optrædener under Sparkling Sound Festival 24. november i et rum, som både visuelt og akustisk er enestående. Mere herom senere.
Sparkling Sound Festival: www.facebook.com/events/1387770831365676/
Besøg Simple Sounds: www.simplesounds.dk
Add a comment...

Post has attachment
Added photos to Stemmens Dag 2018 i Rundetaarn.
Commenting is disabled for this post.

Post has attachment
På Stemmens Dag, søndag d. 8. april, vil Rundetaarn summe af stemmer fra øverst til nederst, og der vil være mulighed for at møde fagfolk som logopæder, sangere, laryngologer, skuespillere, fortællere, retorikere, fonetikere, ....

Mellem kl. 10-17 vil du kunne opleve præsentationer, workshops, dukketeater, foreningsstande, fortælling, optræden og meget mere fra vores fem 'scener':
Sneglegangen, Observatoriet, Ringerloftet og Bibliotekssalen plus dens apsis.
Dagsprogrammet fra 10-17 er åbent for alle Rundetaarns gæster for den sædvanlige entré på 25,- kr./børn 5 kr.

Klokken 19 byder vi på Stemmens Aften i Bibliotekssalen, hvor solisterne Sara Grabow og Mikkel Ploug, på hver deres måde åbner de magiske forbindelser mellem rum, sprog, sang og musik, og i finalen får alle mulighed for at løfte røsten i tårnets smukke akustik.
Mikkel Ploug afdækker musikken i sproget på den mest overraskende måde, og Sara Grabow tager os dels med på en undersøgelse af det akustiske rum, dels aktiverer hun publikum med sang. Slutklangen på dagen bliver fælles stemmeudfoldelse i Sneglegangen, som vi vil fylde med sang fra nederst til øverst.
Entré: 100 kr. Forsalg: https://shop.1642.dk/produkt/stemmens-aften/ Besøg musikerne her:
www.saragrabow.dk
www.mikkelpoug.dk
Se også http://harmoniehof.tumblr.com/

VELKOMMEN!

Stemmens Dag, www.stemmensdag.dk, er en begivenhed, som er blevet afholdt i Rundetaarn i lige år siden 2006 med henblik på folkeoplysning om stemmen. Begivenheden arrangeres af Foreningen Stemmens Dag, som består af en blanding af foreninger, netværk og enkeltpersoner med særlig interesse for stemmen, og som har repræsentanter fra flere foreninger og fagområder. Deltagerne er overvejende professionelle fagfolk. Arbejdsgruppen består af frivillige.
Add a comment...

Post has attachment
Her kommer så en udgave af 'Kvinden i tre stadier' til dem, der foretrækker noget, som minder om en gammeldags tryksag. Hvis jeg selv skal sige det, er det fed formidling og handler ikke blot om, hvad jeg nævnte i går og kunst, men er en relevant beskrivelse for mange af nogle forhold og mekanismer, som både er evige og højaktuelle, blandt andet i lyset af #MeToo
GIF-filen er bare en reklame og smagsprøve. Selve dokumentet finder du på www.kortlink.dk/szdu
Animated Photo
Add a comment...

Post has attachment
Edvard Munch: Kvinden i tre stadier
Animas tre ansigter/Sne-Blod-Ibenholt/Nigredo-Rubedo-Albedo/Tamas-Rajas-Sattva/de tre grafiske grundfarver
Et tema, som giver meget retur, og med nye tråde, nye refleksioner og nye præsentationsmuligheder var det oplagt med en ny version.
God fornøjelse!
Add a comment...

Post has attachment
To år med Hildegard.
Fra begyndelsen af arrangementerne med Hildegard-meditationer i Enghave Kirke var det slet ikke meningen, at jeg skulle synge hendes antifoner, men det blev en spændende udfordring, og jeg har stadig megen glæde af det, omend jeg ikke tør kalde mig Hildegard-sanger og slet ikke påberåber mig noget, der bare minder om autentisk opførelsespraksis.
Stor tak til Viggo for vision og rum og til Louise for nærmest uendelig overbærenhed og tålmodighed.

Quia Ergo Femina. Fra Hildegard-meditation i Enghave Kirke 5. januar. Blokfløjte: Louise Hjorth Hansen; vokal & swarsangam: Skye. Antifonen spilles og synges, hvorpå der improviseres med overtoner i vokalen. Optagelse: Flemming Hinnerskov. Strymon Big Sky rumenhed benyttet. Ingen redigering.
Add a comment...

Post has attachment
På fredag finder 2018's første Hildegard-meditation sted i Enghave Kirkes menighedssal. Her er en smagsprøve på en improvisation over Hildegard for blokfløjte, swarsangam og overtonesang fra sidste arrangement, 1. december.
Louise Hjorth Hansen: blokfløjte
Skye Løfvander: strenge og stemme
Der lægges ud med første linje fra Hildegard von Bingens Alleluia Virga Mediatrix:
Fredagens begivenhed finder du på dette link: https://www.facebook.com/events/1801051673525940
OuiYe by Skyelof
OuiYe by Skyelof
soundcloud.com
Add a comment...

Post has attachment
Ovorum har indspillet umådelige mængder af musik med vidt forskellige udtryk, så nu og da må vi simpelthen lukke noget ud. Her er en session fra i sommer, som sikkert vil være fantastisk at danse ind i det nye år til. Skal lyttes til på et godt anlæg!
Bliv fan af Ovorum her på fb: www.facebook.com/Ovorum/
Ovofafamily, by Ovorum
Ovofafamily, by Ovorum
ovorum.bandcamp.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded