Profile cover photo
Profile photo
Siqah Hussin
363 followers -
Life does NOT have to be perfect to be wonderful. You are WHO You Are.
Life does NOT have to be perfect to be wonderful. You are WHO You Are.

363 followers
About
Posts

Post has attachment
LAUNDRY CAFE: TAKE YOUR TIME TO DRINK
Let's talk about this cafe tonight, shall we?  Sebenarnya, ini adalah draft post yang telah dibuat sejak tahun lepas tapi aku baru nak siapkan malam ini. Entah tiba-tiba rasa nak update blog mengenai kafe ini. Mungkin sebab aku ke sini lagi petang tadi dan ...
Add a comment...

Post has attachment
5 IDEA BIJAK JADIKAN BILIK MANDI NYAMAN DAN BERFUNGSI
Bilik mandi adalah salah satu tempat untuk bersendiri. Mungkin anda berfikir bahawa bilik mandi hanyalah tempat untuk bermandi, namun begitu, reka bentuk bilik mandi anda juga boleh memberi gambaran rumah anda seterusnya personaliti anda.  Selain membuat bi...
Add a comment...

Post has attachment
How to Make Teacher’s Day Flower Gifting Unique and Special
This year’s celebration of Teacher’s Day
can be more memorable and special to all of your teachers if you will send them
unique flower. The florist makes the best flower gifts that you can send and
give to your teachers on this very special day. You may wan...
Add a comment...

Post has attachment
REVIEW NOVEL | BANJA MANGGALA by RAMLEE AWANG MURSHID
Review buku terakhir aku buat adalah pada bulan April 2018. Rindu rasanya untuk buat review buku lagi. Banyak buku pending untuk review cuma serius aku blogging slump sekarang. Hari ni aku cuti dan aku cuba untuk siapkan satu review buku.  Cuba sedaya upaya...
Add a comment...

Post has attachment
I CAN SEE YOUR VOICE - MY FAVOURITE SHOW
Add a comment...

Post has attachment
Top 5 Teen Movies
Top 5 Teen Movies
Top 5 Teen Movies
siqahiqa.com
Add a comment...

Post has attachment
THOUGHTS I HAD IN MIND TODAY
Add a comment...

Post has attachment
SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA
Ada masa lagi 30 minit sebelum giveaway ini tamat dan aku sedang menaip entri ini. Lambat gila!! Pada mulanya aku tak nak join giveaway ini. Segan nak join sebab hadiah utama yang ditawarkan adalah dUCk dan hadiah utama giveaway aku pun dUCk jugak 😅 Tapi d...
Add a comment...

Post has attachment
Florist That Are Incomparable To Others
A Better Florist is a team of florists. No Malaysia flower deliver can say they already have, because this is a revolutionary business and a creative team that’s beyond everything you've ever witnessed before. They have experience and passion, and you can s...
Add a comment...

Post has attachment
REVIEW NOVEL | AKU LELAKIMU by SARA AISHA
Aku Lelakimu - Sara Aisha Aku mengambil masa yang sangat lama untuk siapkan review novel ini. Berbulan-bulan berada dalam draft dan hari ni aku nak siapkan review novel ini agar Mak Lang aku tidak ternanti-nanti akan kehadiran novel ini di rumahnya. Haha.  ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded