Profile cover photo
Profile photo
Siqah Hussin
280 followers -
Life does NOT have to be perfect to be wonderful. You are WHO You Are.
Life does NOT have to be perfect to be wonderful. You are WHO You Are.

280 followers
About
Siqah Hussin's posts

Post has attachment
Siapa suka baca buku fixi dan novel Melayu?

Ini adalah cara untuk korang baca dalam format e-book.

Read e-book anytime, anywhere using your device 😊

http://www.siqahiqa.com/2017/07/cara-beli-online-buku-fixi-dan-novel.html?m=1#more

Post has attachment
Siapa suka baca buku fixi dan novel Melayu?

Ini adalah cara untuk korang baca dalam format e-book.

Read e-book anytime, anywhere using your device 😊

http://www.siqahiqa.com/2017/07/cara-beli-online-buku-fixi-dan-novel.html?m=1#more

Post has attachment
Siapa suka baca buku fixi dan novel Melayu?

Ini adalah cara untuk korang baca dalam format e-book.

Read e-book anytime, anywhere using your device 😊

http://www.siqahiqa.com/2017/07/cara-beli-online-buku-fixi-dan-novel.html?m=1#more

Post has attachment
A TRUE STORY - I'VE BEEN LOCKED OUT OF HOUSE BY MY HUSBAND
Yes. You read it right? Aku telah dikunci di luar rumah oleh encik suami. Kami tak gaduh tau. Haha.  Kisahnya begini. Suami aku pergi kerja pada hari Jumaat pagi dan balik pada hari Sabtu malam tanpa tidur yang cukup. Pendek kata suami tak tidur selama dua ...

Post has attachment
THIS BOOK LOVES YOU by PEWDIEPIE
Believe me, you will love this book too =)  Dah lama aku berkenan dengan buku ni. Selalu jumpa di kedai buku tapi tak beli. Sebab buku ni mahal (biasalah buku English) dan aku sentiasa ada buku lain untuk dibeli. So aku put on hold buku ni. Mujur juga put o...

Post has attachment
BOOK REVIEW | PERFECT by CECELIA AHERN
Hello all ~  Masih ingat akan novel pertama daripada Flawed series bertajuk Flawed? Aku ada review mengenai novel Flawed DI SINI .  Perfect adalah novel kesinambungan daripada novel pertama Flawed. Maknanya kalau korang nak baca novel Perfect, korang mesti ...

Post has attachment
PHONE MASUK SUSU O_O
Haha. Boleh tak nak gelak dulu sebelum cerita? 🤣 Serius rasa kelakar sungguh bila biasanya dengar phone masuk air. Tapi kali ni, phone masuk susu pulak. Haha.  Aduhai suami aku lah ni. Kisah benar dia.   Nak dijadikan cerita, semalam, dalam perjalanan pula...

Post has attachment
BEST YOUNG ADULT BOOKS I'VE READ - MINI BOOK REVIEWS
Young Adult books aren't just for youth anymore. Agree? 😊 Sekarang, aku lebih meminati buku dalam kategori Young Adult. Masih menganggap diri ini muda. Sebab tu masih baca buku dalam kategori Young Adult walaupun haha, faham sendirilah.  Basically, buku da...

Post has attachment
Sebelum Raya, siapkan entri wajib blog setiap bulan yang kini sudah dirangkum untuk dua bulan sekaligus 😌

http://www.siqahiqa.com/2017/06/my-shopping-haul-in-two-months-april.html?m=1#more

Post has attachment
Sebelum Raya, siapkan entri wajib blog setiap bulan yang kini sudah dirangkum untuk dua bulan sekaligus 😌

http://www.siqahiqa.com/2017/06/my-shopping-haul-in-two-months-april.html?m=1#more
Wait while more posts are being loaded