Profile cover photo
Profile photo
Sinatra Trondheim
14 followers
14 followers
About
Posts

Post has attachment
Streetwear shop online
Salg opp til 70% hos www.urbanwear.no
hip hop clothing Norge #salg #klær #clothing #hiphop #streetwear #urban #norge #trondheim #oslo #bergen #style #wutang #thehundreds #lastkings #dc #stussy
Streetwear clothing, including T-shirts, hoodies, shoes and accessories. Streetwear | Largest streetwear and hip hop- Urban clothing
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Hip hop fashion, Swag clothing from the biggest brands in USA. www.urbanwear.no
Nyheter hip hop Klær, Clothing Norge Streetwear nettbutikk. Streetwear klær, inkludert T-skjorter, gensere, sko og mote.
Underground Clothing
Photo
Add a comment...

Stüssy is a clothing brand and private company started in the early 1980s by Shawn Stussy. The company is one of many that benefited from the surfwear trend originating in Orange County, California
Add a comment...

Post has attachment
Capser, Luer, masker, Bandana hos www.urbanwear.no
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nyheter fra Stussy Clothing Norge hos oss www.urbanwear.no
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nyheter hip hop Klær, Clothing Norge Streetwear nettbutikk.
www.urbanwear.no
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nyheter fra Wutang Clan Clothing t-shirts, hoodies, jackets and hats www.urbanwear.no
Photo
Add a comment...

Post has attachment
www.urbanwear.no

Streetwear Norge Best Nettside

En av motetrendene som har regjert de siste årene er Streetwear. Men hva er det egentlig, og hvor får man fatt i det? 
Du ser dem over alt, ungdommen kledd i svære klær, med joggesko, jeans, caps, løse jakker og gjerne med et skateboard i hånda. Stilen har sitt utspring i gatemoten som fantes i skate og surfemiljøer i California og be startet av Shawn Stussy på slutten av 70-tallet. Det begynte med heftige logoer på surfebrett og skateboard, og dette ble etterhvert ført over til t-skjorter og andre klesplagg. Hans merke Stussy har fremdeles status i disse miljøene og innenfor streetwear.
På 80-tallet begynte hip hop kulturen å formes og den hentet mye inspirasjon fra Streetwear-moten, og det er dette vi gjerne forbinder Streetwear med i dag. Det handler om individualitet og det å tørre å utrykke seg gjennom klærne. Dette er noe av det som gjør selve stilen så vanskelig å definere. Den er i stadig endring og blir stadig påvirket av andre trender. Typisk for trenden er allikevel fokus på komfortable klær som t-skjorter, jeans, caps og joggesko. Dette er noe av grunnen til at kjente merker som Adidas, Reebok og Kangol har koblet seg på denne moten. Men det er mange andre merker som er verdt å merke seg innenfor streetwear.
Carhartt
Champion
Burberry
Gucci
Fendi
Sean John, skapt av Sean Combs
Phat Farm, skapt av Russel Simmons
G-unit, skapt av 50 Cent
Roca-Wear, skapt av Jay-Z og Damon Dash
DC sko, kjente skatesko laget av Ken Block og Damon Way. Har også blitt klesmerke.
Streetwear i Japan og Norge
Streetwear-moten har gått fra å være bare casual til å etterhvert inkludere mer ”bling”, og derfor har det også blitt populært blant jentene. Spesielt etter at flere merker laget klær som var beregnet for jenter. På 90-tallet nådde moten Japan, noe som også var med å sette sitt preg på denne klesstilen. Her fikk man innslag fra animasjon, leketøy og gatekunst. I dag har noen av de beste Streetwear-merkene opphav i Japan. Denne formen for Streetwear er dog vanskelig å få fatt i med mindre man har tilgang på nettet, ettersom de ikke finnes i mange butikker.
Her i Norge finnes det etterhvert et stort utvalg av butikker hvor du kan få fatt i Streetwear, spesielt i storbyene. Er ikke slike butikker tilgjengelig kan du finne slike klær i ganske mange nettbutikker som leverer til Norge også.
En av Norges største Streetwear-butikker og her finner du mange av de store merkene innenfor denne stilen. Deriblant Adidas, Carhartt, Stussy, Converse og Vans. I Oslo har de to butikker som ligger i Karl Johans gate og på Grensen.  En annen butikk som har fokus på Streetwear er Hunting Lodge som ligger i Markveien i Oslo. Her har de også stort utvalg i gadgets og tilbehør.
På nettet finnes det et utvalg av norske butikker, så vel som utenlandske som kan gi deg akkurat din type Streetwear stil. En av disse er urbanwear.no, hvor du kan finne det meste innen sko, klær og tilbehør. I nettbutikkene Shakk og Junkyard finner du masse spennende Streetwear. Ellers er det verdt å merke seg butikker som www.urbanwear.no og www.sinatrashop.no

Crooks and Castle clothing
Rocawear
wu-tang
Diamond Supply clothing
DGK Clothing
Dope Clothing
Ecko Clothing
Ris Smoke Clothing
Truck fit Clothing
Neff Clothing
the Hundreds Clothing
Dyse One Clothing
DC Shoes Clothing
Alpha Industrie
New era Capser
Mitchell and Ness Capser
Flex fit Caps
fitted caps
bucket hats


Photo
Add a comment...

Post has attachment
Wu-Tang Clan clothing Norge hos urbanwear.no og sinatrashop.no
 Wu-Tang Clan has impacted more than just music, as their Wutang Brand Limited has been a leader in the streetwear scene since 1995.
Photo
Photo
Drop Box
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
nyheter fra Crooks & Castles Det populære klesmerket Crooks & Castles lanserte nylig deler av sin nye høstkolleksjon, og byr nå på en mer diskre framtoning av mye de tidligere har laget. Dere ikoniske Medusa-logo er likevel på plass, i tillegg til en T-skjorte med sitatet Ain't No Such Things As Halfway Crooks" fra den klassiske Mobb Deep-låta "Shook Ones". Lett vår favoritt!

I Norge får du kjøpt kjøpt Crooks & Castles hos urbanwear.no og sinatrashop.no
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded