Profile cover photo
Profile photo
Silver Arrows MultiMedia
2 followers -
Internetbureau
Internetbureau

2 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
GLine Musics is het muziekatelier van Ghislaine Mommer. GLine Musics is gevestigd in Wijlre en biedt muzikale dienstverlening onder de noemers Performance (optredens in diverse muzikale ensembles), Educatie (in de vorm van pianoles en luistercursussen) en Evenementen (organisatie en presentatie van muzikale evenementen).

Silver Arrows ontwierp en ontwikkelde de site en heeft veel geadviseerd op beeldredactie en inrichitng. http://www.silverarrows.nl/nl/projecten/gline-musics
Photo
Photo
13-09-17
2 Photos - View album

Post has attachment
Afgelopen maand hebben we de nieuwe site afgrond en opgeleverd voor Ultimate Shading Tatoeage & PMU Studio in Den Helder. We wensen eigenaresse Sylvia Ruizendaal heel veel plezier & succes toe met de nieuwe site!

http://www.ultimateshading.nl

Post has attachment
Sinds enkele jaren bieden we onze diensten in abonnementsvorm aan, waarbij we ontwerp, ontwikkeling en onderhoud van een website, aangevuld met structurele online marketing ondersteuning, aanbieden voor een vast maandbedrag. Onlangs hebben we ons abonnementenaanbod vernieuwd. Het doel blijft hetzelfde; het ontzorgen en ondersteunen van het MKB door structurele aandacht voor de online kanalen, teneinde méér te halen uit de online aanwezigheid. Wat er wél is veranderd lichten we graag kort toe!

http://www.silverarrows.nl/nl/over-silver-arrows-multimedia/nieuws/nieuwe-online-marketing-abonnementen
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Voor Kaper Nooijen Advocaten hebben wij afgelopen zomer een powerpoint presentatie & uitnodiging gemaakt voor het ontbijtseminar over HR beleid en arbeidsrecht.

Voor wie interesse heeft volgt binnenkort een tweede editie:http://www.kapernooijen.nl/nieuws/18-oktober-ontbijtseminar-hr-beleid-ziet-u-door-de-bomen-het-bos-ook-niet-meer

Post has attachment
Graag stellen we onze kantoorgenoten aan jullie voor, de zeer fanatieke én gezellige ICT prof's van SuitIT:

https://www.facebook.com/suitit.nl/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

Post has attachment
Silver Arrows MultiMedia Al jaren steunen we stichting Vrienden van Tereo (met website ontwerp, ontwikkeling en hosting) in hun missie de Tereo Community School in Somerset West, Zuid Afrika op te zetten en uit te breiden. De afgelopen jaren hebben hun vruchten afgeworpen, want de school is inmiddels in staat in grote mate zelfstandig te draaien. Vandaar dat dit jaar (en dat is wel weer een beetje jammer) het allerlaatste Tereo benefietdiner wordt georganiseerd:
http://tereo.nl/wat-kan-ik-doen/benefietdiner

Post has attachment
Ook als je al een website hebt is het goed zijn deze periodiek kritisch te blijven bekijken en daar waar nodig bij te schaven.
Voor Els Huver van Audiobureau Oorgetuige / Stichting De Kopsalon bleek de bestaande website niet meer representatief voor het actuele (door de jaren heen uitgebreide) projectaanbod. Wij gooiden de boel op de schop en hebben de website van een nieuwe structuuropzet en aangepaste template voorzien.

http://silverarrows.nl/nl/over-silver-arrows-multimedia/nieuws/redesign-website-els-huver-audioproducties

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded