Profile cover photo
Profile photo
Sigma Estimates - Danmark
23 followers -
Sigma - Estimate don't guesstimate
Sigma - Estimate don't guesstimate

23 followers
About
Posts

Post has attachment
Sigma Kæmpe trækplaster på IT-messen!

Professionel kalkulation sparer håndværkere for tid og giver bedre bundlinje. Derfor var Sigma et af de helt store trækplastre på Dansk Byggeris IT-messe.

Selv om der er vækst i branchen, så er konkurrencen hård – måske hårdere end nogensinde. Derfor handler det om at være skarp på priserne og samtidig have styr på dækningsbidraget. Masser af håndværkere fik derfor en demo på vores stand, men rigtig mange er også efterfølgende hentet en demo på vores hjemmeside. Vil du også have en demo så klik her.

Vi havde flere af vores kunder til at holde foredrag, hvor de indvilligede spørgelystne håndværkere i, hvordan Sigma understøtter sund økonomi i projekterne. Sigma har bl.a. erstattet de gængse regneark blandt håndværkere og entreprenører, og den udvikling forstærkes de kommende år. Derfor oplever Sigma i øjeblikket den største vækst i virksomhedens historie.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Fantastisk løsning fra Sigma's seneste integrationspartner.
Læs hele artiklen fra Mestertidende her http://ow.ly/Kdeq30hJyjC
Add a comment...

Post has attachment
Flere og flere virksomheder i bygge- og anlægsbranchen vil mere end blot overleve – de vil have del i væksten, som også kan ses på bundlinjen.

I takt med opsvinget og mere komplekse projekter, har indførelsen af digitale værktøjer, der styrer både tilbudsgivning, administration og byggeplads, sat yderligere gang i paradigmeskiftet væk fra papir og regneark.
Add a comment...

Post has attachment
Digitaliseringen ruller ind over byggebranchen både i Europa og ikke mindst i Danmark. Og når Aarhus fra den 2-7. oktober står i BIM universets tegn, så er Sigma med Key note speakere og sponsorater med til at sætte den banebrydende kurs for fremtidens implementering af digitale værktøjer, bl.a. hvorfor 5D er den store gevinst ved BIM.
Add a comment...

Post has attachment
Med flere end 4500 brugere er kalkulationsprogrammet Sigma i dag det mest anvendte professionelle kalkulationssoftware målrettet byggebranchen. En række globale aftaler med bl.a. ingeniør og rådgivningsvirksomheden Rambøll og det svenske boligudviklingsselskab, Bonava, booster væksten hos virksomheden Sigma Estimates med 20 procent. Ny adm. direktør og ny online strategi skal skalere forretningen mod 100.000 brugere i 2021.
Add a comment...

Post has attachment
Læs her hvordan H. Hoffmann generer skarpere kostpriser og derved realistiske tilbud med Sigma, og samtidig sparer beregnerne mindst halvdelen af tiden på tilbudsgivningen.
Add a comment...

Post has attachment
En af Nordeuropas førende virksomheder inden for design- og boligudvikling, svenske Bonava, indgår global aftale med den danske softwarevirksomhed Sigma Estimates A/S. Aftalen sker som led i en klar strategi om at digitalisere hele produktions-flowet hos Bonava på tværs af alle lande samt levere præcise prisberegninger allerede i de helt tidlige stadier af projekterne.
Læs mere om det her!
Add a comment...

Post has attachment
Som led i en klar vækstambition har anlægsentreprenøren VAM A/S med 137 medarbejdere gennem de senere år investeret massivt i moderne IT værktøjer. Bl.a. har det professionelle kalkulationssoftware Sigma skabt markante tidsbesparelser, skarpere kostpriser og derved også bedre indtjening. Dansk Byggeri ser professionel kalkulation som et afgørende parameter for succes i bygge- og anlægsbranchen.
Add a comment...

Post has attachment
BIM Universe 2017 – 5D eskalerer i takt med digitaliseringen

Sigmas adm. direktør Magnus Therkildsen var en af Key Note speakerne i den nyligt afholdte BIM Universe konference, hvor 5D var det altoverskyggende tema.

Ud over økonomi, så handler 5D i BIM i høj grad også om kvalitetssikring af modellernes data. 5D er også datamanagement, hvor data flyder uhindret videre til andre systemer.

- Derudover leverer 5D til de efterfølgende processer som f.eks. planlægning, Facility Management mm., og derfor ser vi lige nu, at 5D vinder kraftig indpas i byggebranchen, forklarede Magnus Therkildsen.
Add a comment...

Post has attachment
Med den nye version 6 åbner Sigma op for, at data flyder frit med andre systemer – heriblandt regnskabsprogrammer, projektstyring, time- og sagsstyring, mængdeudtræk m.m.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded