Profile cover photo
Profile photo
Shine Blue
13 followers -
Digitale Marketing mét ROI
Digitale Marketing mét ROI

13 followers
About
Posts

Post has attachment
https://www.shineblue.be/nl/shine-blue-en-pro-ondernemer-bundelen-de-krachten

PERSBERICHT

Shine Blue en Pro-Ondernemer bundelen de krachten voor de uitrol van digitale marketing abonnementen aan lokale MKB's in Nederland en KMO's in België onder de naam: Shine Blue Local. 

Shine Blue is een Belgisch digital marketing agency, dat bedrijven helpt om online hun klantenpotentieel te maximaliseren. Het biedt MKB's/KMO's geïntegreerde digitale oplossingen die perfect aansluiten bij hun doelstellingen en budget. 

Door het contact met lokale bedrijven heeft Shine Blue een formule uitgewerkt om lokale klanten optimaal te ondersteunen met hun digitale behoeften. Shine Blue Local biedt digitale marketing abonnementen aan die naadloos aansluiten bij de behoeften van lokale bedrijven. 

De grote voordelen voor lokale bedrijven in het gebruik van de diensten van Shine Blue Local zijn de snelle inzetbaarheid, de flexibiliteit en weinig upfront investering. De diensten worden aangeboden in een abonnementsformule zodat er tevens spreiding van de kosten is voor de lokale bedrijven. Met het Shine Blue Local concept kunnen er op heel korte termijn resultaten geboekt worden zodat de lokale bedrijven online hun concurrentiepositie kunnen verstevigen en verder uitbouwen. 

De diensten van Shine Blue Local worden ingezet voor het bouwen een nieuwe (responsive) website, het opzetten van online marketing campagnes (Google AdWords, Facebook advertenties), het beheren van social media campagnes, het optimaliseren voor zoekmachines en het rapporteren van de webanalytics. Voor alle gekozen diensten wordt een maandelijks abonnementsgeld betaald. Het aanbod aan diensten zal in de toekomst nog verder uitgebreid worden, oa. met e-commerce oplossingen. 

Vorig jaar heeft 54% van de Belgen online gekocht, terwijl slechts 1 op 8 bedrijven online verkopen. In Nederland hebben maar liefst 80% van de consumenten online gekocht. Zowel Belgische KMO's als Nederlandse MKB's lopen hierdoor heel wat omzet mis. Mits het inzetten van betaalbare digitale marketing kan ervoor zorgen dat de online consument bereikt wordt. 

Het concept van Shine Blue Local werd de afgelopen twee jaar uitgetest en gefinetuned op de Belgische markt. Om het concept versneld uit te rollen in de Nederlandse en Belgische markt hebben Shine Blue en Pro-Ondernemer de handen in elkaar geslagen. 

Op korte termijn gaat Shine Blue Local op zoek naar twee Country Managers voor het opzetten van een team van licentienemers. Na een geslaagde uitrol in Nederland en België wordt niet uitgesloten om ook richting Duitsland en Frankrijk te kijken. 

Over de initiatiefnemers: 

De oprichter van Shine Blue Dhr. Winnie Vincken, MBA, is een ervaren internet ondernemer met een grote affiniteit voor de Belgische markt en met bewezen ervaring in digitale marketing. Hij heeft participaties in enkele online bedrijven en geeft opleidingen Digitale Marketing. In 2013 richtte hij Shine Blue op met het idee om zijn ervaringen met digitale ontwikkelingen in de Belgische markt over te brengen aan KMO's. Binnen Shine Blue Local neemt hij de rol van Algemene Directeur waar. 

Pro-Ondernemer is een landelijk opererende toonaangevende investeringspartner, die optimale ondersteuning biedt aan groei-initiatieven en deze ontwikkelt tot succesvolle ondernemingen door gericht kennis, ervaring en kapitaal samen te brengen.
Add a comment...

Vandaag is het een topdag voor Shine Blue.
1ste werkdag van nieuwe medewerker! Welkom +Pieterjan Viaene !
En tevens intrede in ons nieuw kantoor in de #Zuiderpoort!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Hoe zorg je ervoor dat eens je een website hebt, die ook opbrengt? Je leest het in ons laatste blog bericht! #conversionoptimization   #onlinemarketingtips  
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Het opstarten van een webshop vraagt heel wat voorbereidend werk. Hier vind je alvast 10 belangrijke tips om rekening mee te houden: 
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Voor onze klant Mobalpa Knesselare lanceerden we zonet een nieuwe website: www.mobalpa-knesselare.be
Add a comment...

Post has attachment
Als KMO 90% van de Vlaamse jongeren bereiken? Uit onderzoek blijkt dat Facebook het meest geschikte kanaal is: http://ow.ly/x3tFM
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded